sonunda kaynanam bunuda yaptı:(

Evet kesinlikle.. Yarına kalır yanına kalmaz diye boşuna denmiyor canım

sende evindeki resimlerde onun olduğu kısımları kes at. Sonrada bi denk geldiğinde göster bakalım bi hoşuna gidecekmi? Allahım ya böyle tipleri duydukça kendimden korkuyorum. Benimde oğlum var inşallah ilerde böyle saplantılı biri yapmasın beni Allahım.

Allah ıslah etsin böyle kaynana,kayınbaba,görümce,elti artık ne varsa.valla sizin yerinizde olsam asla görüşmem.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amaaaan bacım bu da dert mi evde ki aile çerçevesinden kaynananın kafasını kes tv nin üzerine çerçeveyi koy geldiğinde arasın ki bulsun kendinisorarsa bulmaca çözmeyi çok seviyorum evin içinde her gün kaynanamı arıyorum dersin

off ya guldurdun benı

Allah ıslah etsin böyle kaynana,kayınbaba,görümce,elti artık ne varsa.valla sizin yerinizde olsam asla görüşmem.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla bende esm ıcın mecbur gorusurum el gıbı davranıyorum zaten

hakedıyo zaten yapcam bıktım bunlardan esımle evlendıgıme deıl bunlar evlılıkten bıktırdı hayatımda yaptım en buyuk hata buydu

off ya guldurdun benı

gül tabi iplenmeyecek adamlara değer mi...ölümlü dünya kim öle kim kala..eşin kıymetini biliyo ya..sallama ,ona göre davran senin aileni kesen ergen bir kaynana,ne diye dert edecen iş mi yok dünya da ...
of ulen off benden sağlam sokak şairi olurmuşta devlet memuru olmuşum

Ne manyaklar var yaa alt tarafı bir resim sizi yırtmışta ne olmuş onun inadına eşinize daha çok sarılın samimi olun ki anlasın resimden yırtıp atmakla eline birşey geçmeyeceğini

soktayımm atlatınca geccek

Büyük, büyüklüğünü bilecek.. Kim ne yazarsa yazsın..
İstenmiyor olabilirsiniz, kötü karakterli, soğuk, hazır cevap ve hatta hatta agresif karakterli dahi olabilirsiniz. Bunların hepsi sizde mevcut olsaydı bile, büyük dediğimiz insanların, tıpkı eskiler gibi, mesafe denilen güzel olguyu kullanarak sizi, gençliğinizden ötürü affedip, cahilliklerimizden (gençlikten kaynaklanan) ötürü tatlılıkla karşılayıp varsa gerekli insani eğitimlerimizi tamamlaması gerekirdi... Başka bir aileden, dolayısıyla başka bir hikayeden geliyor gelinler.. Başka eğitimlerle, sıkıntılarla harmanlanmış.. Üstelik tecrübesizler, isyankarlar çoğunlukla ve kayınvalidelere karşı ön yargılılar... Ve görüyorum ki artık haklılar da...

Oğlunu evlendiren kayınvalide "Gelinlik" giymiş gibi ilk geceden kaprise ve rekabete başlarsa, daha hayat yolunda çok toy olan kızlar da bazen haddini bildiriverirler insana.. Gelin kötü dememek lazım... Gelin kötü olabilir, önemli olan kayınvalide olarak senin ne kadar "büyük ve olgun" olduğun...

Seni tenzih ederek yazıyorum tüm bunları... Konun üzerinden, en kötü ihtimale göre... Kesinlikle şahsın ile ilgisi yok...

Onun olamadığını sen yapabilirsin... Arada kocaman bir mesafe ile mutlaka, olabileceğin en iyi insan ol... Kayınpederine karşı, eşinin diğer akrabalarına karşı... İçinde ki iyiliği göster onun çevresine... Başkaları anlatsın kayınvalidene senin gibi bir gelini olduğu için kayınvalidenin ne kadar şanslı olduğunu.. Umarım sonunda pişman olacaktır... Böyle hikayeler hepimizin çevresinde var.. Yeter ki ona kendini ezdirme, yüz göz olma, laf dalaşına girme, eşine annesini çekiştirme... İnşallah kazanan sen olacaksın...

Bu kaynanalar oğullarının ayrı bi ailesi olduğunu , başka bi kadını sevdiklerini ne zaman kabullenecekler acaba ? Böyle konuları okuyunca sinirlerim acayip bozuluyor. Çocuk gibi fotoğraftan sizi kesmek nedir ya :/ Sizde kaynananızı kesin fotoğraftan onun görmesini sağlayın bakalım hoşuna gidecek mi .

ya öyle çirkef çaçaron bir gelin olsa el üstünde tutulur zaten bacım bunlar hep yüzümüzün yumuşaklığından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…