sonunda kaynanam bunuda yaptı:(

hıc bı zaman alısamıycak esımın benı sevmesıne tahamulu yok sekerı fırlıyo kadının sınırımden guluyorum yaaa

Ne manyaklar var yaa alt tarafı bir resim sizi yırtmışta ne olmuş onun inadına eşinize daha çok sarılın samimi olun ki anlasın resimden yırtıp atmakla eline birşey geçmeyeceğini

her zaman ole yaparım zzaten esımın benı nasıl sevdıgını blıyorum katıl gıbı bakıyor bana anca resımden yırtabılır gucu ona yetr

ya öyle çirkef çaçaron bir gelin olsa el üstünde tutulur zaten bacım bunlar hep yüzümüzün yumuşaklığından

=)

Çaçaron gelinin gerekli olduğu zamanlar : Kocasının ailesinin lafıyla hareket ettiği, bencil, kötü karakterli olduğu, evlilik sorumluluğu almayı bilmediği, evliliği 3. karakterler yüzünden tehlikeye attığı vs. vs. vb. durumlarda "Güçlü ve kuvvetli görüneceği bir alt temel mutlaka inşa ederek" gereklidir... Hakkını korumak ve evliliğini kurtarmak eşine değil, diline ve maalesef kendi hayatına düşmüştür çünkü...

Yumuşak huylu gelinin gerekli olduğu zamanlar : Eşinin kendi tarafını tuttuğu, evliliğin 3. kişiler tarafından tehlikeye atılmadığı, evlilik sorumluluğunun bilincinde olan olgun bir erkek ile evli olduğu zamanlar. Tersi olursa "Haklı iken haksız duruma düşülür çünkü"... Birlikte kurdukları sağlam yuva herkesi dize getirebilir...

Bazı ayrımları iyi yapmamız lazım...
Elbette bu benim naçizane yorumum...
Sizler elbette kendi hayatlarınız için mutlaka daha iyisini bilirsiniz,

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim kayınvalidem annem gibidir beni çok sever bende onu severim öper sarılır bende hergün ararım . Buraya kadar iyi ama içim çok huzursuz çünkü kayınvalidem ailenin hepsini yönetmeye alışmış eşini oğullarını hep yönlendirmiş onlarda ona uymuşlar. Bende bozmuyum dedim ama diğer iki eltimden isteyemediği herşeyi bana yüklemeye başladı. Bayramda gittim iflahım kurudu sabah 6.30 kalkıyolar zaten,kızım onu yap,bunu yıka şunu düzelt böyle davran şunu yap. en son cinsel hayata bile tavsiyeler vermeye başladı.şaka yollu emir vaki konuşuyor. otur dedimmi sana sen niye oturuyon gibi, eşime söylediğimde kırılıyor sen kırmadan ona anlat yönetilmeyi sevmediğini diyor. ne yapacağım bilemedim.Çünkü ilerde sen bana bakarsın diye büyüğüm tabiki ama böyle her yaptığıma karışırsa tutamıycam kendimi diye korkuyorum

Son düzenleme:

evet haklısın ha bide bu aralar sarotonin takviyesi alıyorsun , bu kadar pozitifsin sanırım ..katılıyorum sana

ne kayinvalideler var be pesh..

ya gercekten cok cocukca hareket etmis kv..gucu ona yetmis napsin garip...gucu yetseydi ogluyla kendi evlenirdi herhalde

salla gitsin...bundan sonra haftada 1 kezde gitmezsin olur biter...

ne guzel yazmıssın cok haklısın ben hıc saygısızlık yapmadım mesafelı oldum ama dedım yuz goz olmayım anne dedım yuzune guldum zaman la alısırlar dıye dusundum bı gun olsun kımsenın kalbını kurmadım hep kendı kabuguma cekıldım kımseye karısmadım arkalarından konusmadım arkamdan konustukları herseyı yuttum duymamazlıktan geldım esıme hıc bısey soylemedım aılesı hakkında evlerıne gıdıp tıken ustunde oturdum ama yok yıne benden kotusu yok nedn onların kulturlerı farklı dıye alt tarafı pantolan gıyorum dıe ben yalnızca esımden ızın alırım baska kımı ılgılendırır cok mu acım hayır herseyım gözlerıne batıyor konusmam gulmem yemem ıcmem sanırsın ben ona kuma gelmısım tövbe tövbe allah ıyı ınsanlar cıkrsın karsımıza

ne kayinvalideler var be pesh..

ya gercekten cok cocukca hareket etmis kv..gucu ona yetmis napsin garip...gucu yetseydi ogluyla kendi evlenirdi herhalde

salla gitsin...bundan sonra haftada 1 kezde gitmezsin olur biter...

elınden gelse ogulune eve göndermıycek ya dızının dıbınde otursun paylasamıyor sankı benımle ben esıyım sen anası rekabetmı yapıyon cocuk gıbı gucu sadece ona yeter

cok samımıyette ıyı deıl ne guzel sevıyorsunuz kendı annenısıde sevıyorsunuz ama onunlada ara sırada olsa tartısıyorsunuz karıstırmayın bence herseye

ya öyle çirkef çaçaron bir gelin olsa el üstünde tutulur zaten bacım bunlar hep yüzümüzün yumuşaklığından

aynen ole ama napım esımde pek anacı bısey desem kavga etsem benı sever tamam ama anasına laf ettırmez zaten karakter olarakta ole yapım yok kavga etmeyı beceremem kı ben

Haklısın Canım ama söyleyemiyosun işte eşim bi kaç kere söyledi karışma diye ama onu ciddiye almadı yine devam ediyor. Gelinim değilmi istediğimi derim diyor ben diycem mecburen kırmadan nasıl bana karışma diycem kesinlikle bilemiyorum çünkü sert söylemeyince ciddiye almıyor devam ediyor

benım hıc bıseyıme karısamaz kıyafet konusundada soler soler durur kocamı ılgılendırır dutmamazlıktan gelıyorum kurtuluyorum

En güzelini yapıyorsun zaten bana yorum yapsa benim içinde pek sorun olmaz ama bizim ki komut veriyor yemek yap, şurayı temizli şunun düğününe gitin şunları almayın vs.... tabi bunu tatlı sözlerle süslüyor:26:

şuan merak ettiğim şey torunu olunca onun resmini koyacak bir yerlere... bence koymayacak bahse giren...

Son düzenleme:
benim aklıma takılan ne biliyormusun, saygıda kusur etmem her hafta giderim evlerine,diyorsun ya..
Bu kadar sevgisizlik, irite olmak, gözleriyle yemek vs. varken bunu nasıl yapabiliyorsunuz?
Hiç kolay değil ben patlardım
ya patlardım
yada irtibatımı koparırdım

boşver şekerim...sen eşinle mutlu ol da...çokta önemli değil diğerleri seni istesin sevsin v.s

bir bakıma iyi olmuş..artık eşin de sana git ara sor v.s demez sanırım:))))

aynen ole ama napım esımde pek anacı bısey desem kavga etsem benı sever tamam ama anasına laf ettırmez zaten karakter olarakta ole yapım yok kavga etmeyı beceremem kı ben
Sizi annesiyle iyi iliski kurmaniz icin "zorlamiyor" ise bence ustunde durmaniza degmez...
Kendinizi uzersiniz.

Ayrica kv sizi nekadar sevmese de, oglunun kararlarina saygi duymasa da onun annesi...
Sikayetlerinizi dile getirmeniz baska, arkasindan konusmak baska sey.
Size bu konuda izin veriyor diyelim, annesi arkanizdan konustugunda da benzer kelimeler kullandiginda susmasi hosunuza gider miydi?

Acikcasi annem dunyanin en kotu kadini dahi olsa ben de baska birinin saydirmasina izin vermezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…