• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda kendi dedikodumu da duydum kulağımla!!

Ne çekilmez insansınız allah aşkına ya.
Yok dedikodu yapıyorlar, boş konuşuyorlar, şakaları komik değil.
Cem Yılmaz getirelim?
Samimiyet kurmaktan uzak, antipatik insanlar genelde başkalarının arkadaşlıklarını çekemediklerinde ortaya siz ve sizin gibiler çıkıyor.

Ben de soğuk biriyimdir, herkesle muhabbet etmem, ama ortamı da bozmam. Şakalaşan insanlara tiksinerek bakmam esprisi güzel degil diye. Yada boş muhabbet ediyorsa katılmasam bile kendi bilir, kendi vakti diye düşünürüm.
İnsanların ağzına gümrük koyacak değilim.
Takılsınlar işte, kime ne?
Arkamdan da konuşsunlar, bana ne zararı olabilir?
Fazla büyütüyor ve insanlar üzerinde kendinize gazla müdahale hakkı görüyorsunuz.
Arkadaşlarınıza hakaret edeceğinize kendinize gelin.

Ne çekilmez insansınız allah aşkına ya.
Yok dedikodu yapıyorlar, boş konuşuyorlar, şakaları komik değil.
Cem Yılmaz getirelim?
Samimiyet kurmaktan uzak, antipatik insanlar genelde başkalarının arkadaşlıklarını çekemediklerinde ortaya siz ve sizin gibiler çıkıyor.

Ben de soğuk biriyimdir, herkesle muhabbet etmem, ama ortamı da bozmam. Şakalaşan insanlara tiksinerek bakmam esprisi güzel degil diye. Yada boş muhabbet ediyorsa katılmasam bile kendi bilir, kendi vakti diye düşünürüm.
İnsanların ağzına gümrük koyacak değilim.
Takılsınlar işte, kime ne?
Arkamdan da konuşsunlar, bana ne zararı olabilir?
Fazla büyütüyor ve insanlar üzerinde kendinize gazla müdahale hakkı görüyorsunuz.
Arkadaşlarınıza hakaret edeceğinize kendinize gelin.
Hem arabalarına binerim hem türlü hakaret ederim. Her şeyleri gözüme batıyor, “koyun sürüsü” gibiler ama sorun bende değil, onlarda

Hem arabalarına binerim hem türlü hakaret ederim. Her şeyleri gözüme batıyor, “koyun sürüsü” gibiler ama sorun bende değil, onlarda

Hanımefendinin hizmetinde çünkü herkes.
Çıkarı oldu mu kuzu kuzu arabaya binen kendisi valla.
Bir daha düşünsün bence esas sürüde kim var?

En farklı yorumu nasıl yaparım mı dediniz?
Kadınları mal olarak algılamanız da ne tuhaf.
Bu kanıya nasıl varıyorsunuz?
Ya niye üstüne gittiniz bu kadar.Belki etrafındaki insanlar cok kalitesiz.Herkes bir mi.Boyle olunca da sevemiyorsun haliyle.Nesini seveceksin durmadan acik arayan insanlarin.Ben acik aramam arayanları da sevmem sahsen cevremde.Saygili davranırım ama mesafeli olurum.Haklarinda da pek iyi düşünmem ne var bunda.Bir tokat atana obur yanagimızı mi çevirecez.
Sahsen oyle bir ortam guzel olmuyor.Mumkun oldugunca iyi olmaya kaynaşmaya çalışıyorsun buna rağmen.Daha da olmadi mi cok bunaldı mi çekip gidiyorsun.Herkes vicir vicir konuşacak dedikodu yapacak diye birsey yok.Dedikodu yapanlar cok konusanlar seviliyor zaten.Bir insan boyle degil diye yadırganacaksa onların kalitesizliği.Bukadar da at nalı bakılmaz.Oldugu gibi kabul edin insanları.Bir insan olduğu haliyle onaylanmiyorsa nasil kaynaşabilsin onlarla.Biraz bu insanlar çeki düzen verecek kendine.Bir insan saygılı olduğu halde dedikodu yapmiyor ve cok konuşmuyor diye kafaya takilmaz.Bu yuzden saygisizlik yapilmaz.Belki kotu bir dönem geçiriyor.Belki yapısı oyle.Karsi taraf boyle yaptıkça iyice uzaklaşıyor taraflar.Bana iyi gelmeyen insanla nasil kaynaşayım.Saygili davranıyorsan saygı görmelisin.Top karşı tarafta.

Kızlar selam. ben soğuk biriyimdir. Kafa yapımın uymayacağı kişilere karşı mesafeli dururum yani ya konuşurum ya konuşmam arası yoktur pek ben de insanlar gibi orta yolu bulamıyorum maalesef bir de bazen insanların konuştuğu güldüğü bazı şeyler bana çok anlamsız gelebiliyo ne var ki bunda gülünecek diyorum mesela . Her neyse sorun şu 5 iş arkadaşıyız ve onlar benim bu davranışlarımı farklı algılıyorlar sorun varmış gibi o kadar belli ediyorlar ki bunu tavır ve davranışlarından bana göre ortada hiç sorun yok aslında ama onlar arkamdan konuşacak kadar sorun haline getirmişler.ben onların bugün benim hakkımda konuşmalarını duydum% 85 eminim hem de kendi kulağımla ve bunu yapan insanlar eğitimci ve okumuşlar aslında duyduğum anda odaya girip laf sokmak istedim gülerek ama Allah kahretsin tam emin olmadım bir de şöyle bişey var ve ben bu insanların araçlarıyla gidip geliyorum umrumda bile olmaz çokta tın sadece bu düşük zekalı insanlardan uzak durmak ve görmek istemiyorum ne yapayım sizce siz olsanız ne yapardınız
Madem hoşlanmıyorsun onlardan niye onlarla gidip geliyorsun tek başına git gel....

Arkasından dünya hakaret ve aşağılayıcı laflar ettiğin insanların yüzüne gülüp arabalarına binmenin adına ne deniyordu? Herhalde somurtmuyorsun milletin atabasına binmek isterken...
İkiyüzlülük, karaktersizlik örneği bunlar. Hem de daniskası. Bir de gelmiş insanın kalitelisinden, dolusundan, boşundan dem vuruyor. Pehh, sen önce dön de aynaya bak.
İş arkadaşların seninle kıyaslayınca çok daha normal ve saf insanlar. Seni niye dışladıkları anlaşıldı.

Back
X