• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda kendi dedikodumu da duydum kulağımla!!

şimdi arkadaşın gerçek huyunu bilmiyoruz dedikodusunu yaparken de onların ne söylediğini.
şimdi kadın merhaba vs diyor da olabilir , kimi insanlar çok laçkadır kadın bunlarla mırç mırç olmak zorunda değil ki..
Degil tabii ki. Ama burada kullandigi kelimeler hos degil mesela. Koyun surusu diyor ama arabalarina biniyormus. E kotuler madem ne isin var arabalarinda? Boyle garip de davranmamak lazim.

ben kimseyle muhatap olmamanızı tavsiye ederim. Şahsen ben, iş ile alakalı konular haricinde özel hiçbirşey konuşmuyorum ve tek başıma takılıyorum

Ee tamam beni sevsinler demiyorum ki sevmesinler zaten benim için bu sorun değil ki olay insanlığın ne durumda olduğu yani gıybet yapmak bu dedikodu yapanların da ayriyeten koyun sürüsünden Bi farkları yok bir kez daha anlıyorum ki soğuk ve mesafeli davranmakla doğru olanı yapıyorum
koyun sürüsü birbirlerinin arkasından mı konuşuyorlar bak beynim yandı şimdi

Aynısını ben yaşıyorum, onlar don lastiği gibi bi konuyu uzatıp 40 yere çekiyolar ben bi yerden sonra çıkıyorum muhabbetten ya da hiç katılmıyorum, yaşça benden büyük 3 erkek iş arkadaşım var onların muhabbeti daha sahici geliyo

Dün beyaz pantolon giydim oooo yazı getirmişsin giyilirdi giyilmezdi vırttı zırttı derken bugün bi baktım ikisi giymiş beyaz pantolon, ya da aynı şey makyaj konusunda oluyo, sadece pudra sürüyorum yok ille fondoten sürüyosun sen, yahu sürsem devlet sırrımı neden saklayayım, sürme ne gerek var bir dolu laf, sonra bi bakıyorum watsonsı gratisi toplayıp gelmişler

hani uzakta duramıyosun açık açık kavgada edemiyosun mecbur aynı odada oturucaz, başka birime geçmek istedim göndermedi amirler, yapacak bişey yok iş ortamı, göm kafayı pc ye

Kızlar selam. ben soğuk biriyimdir. Kafa yapımın uymayacağı kişilere karşı mesafeli dururum yani ya konuşurum ya konuşmam arası yoktur pek ben de insanlar gibi orta yolu bulamıyorum maalesef bir de bazen insanların konuştuğu güldüğü bazı şeyler bana çok anlamsız gelebiliyo ne var ki bunda gülünecek diyorum mesela . Her neyse sorun şu 5 iş arkadaşıyız ve onlar benim bu davranışlarımı farklı algılıyorlar sorun varmış gibi o kadar belli ediyorlar ki bunu tavır ve davranışlarından bana göre ortada hiç sorun yok aslında ama onlar arkamdan konuşacak kadar sorun haline getirmişler.ben onların bugün benim hakkımda konuşmalarını duydum% 85 eminim hem de kendi kulağımla ve bunu yapan insanlar eğitimci ve okumuşlar aslında duyduğum anda odaya girip laf sokmak istedim gülerek ama Allah kahretsin tam emin olmadım bir de şöyle bişey var ve ben bu insanların araçlarıyla gidip geliyorum umrumda bile olmaz çokta tın sadece bu düşük zekalı insanlardan uzak durmak ve görmek istemiyorum ne yapayım sizce siz olsanız ne yapardınız
Kafa yapinızın uymadığı,esprilerine gülmediğiniz ve hatta düşük zekalı diye nitelendirip aşağıladığınız bu insanların araçlarına binmeyi bırakmaya ne dersiniz?
Tabiki size komik gelmeyen şeye gülmemek hakkınız ama kalkıpta ne var bunda gülünecek diye terslemeye hakkınız yok.
Hoşlanmıyorsanız mesafenizi koyar,kendi imkanlarınizla gider gelirsiniz işinize zaten belliki onlarda size bayılmıyor.

Yoo

yani onların yaptığı gibi sırf iş arkadaşım diye yüzlerine güleyim karekterimden ve kişiliğimden ödün vereyim vayy işte süper bir fikir daha Can'ım benim kafa yapım uysaydı zaten samimi olurdum ben merak etme
Hayatı kendin için de onlar için de çekilmez hale getirme diyorum.
Biraz güler yüzden kimseye zarar gelmez diyorum.
İnsanlarla geçinmek kolay değil. İnsanlar birileriyle iyi geçiniyorsa bu o veya karşısındaki mükemmel olduğu için değil bazı şeyleri tolere edip anlayış gösterebildikleri için diyorum.

Ee tamam beni sevsinler demiyorum ki sevmesinler zaten benim için bu sorun değil ki olay insanlığın ne durumda olduğu yani gıybet yapmak bu dedikodu yapanların da ayriyeten koyun sürüsünden Bi farkları yok bir kez daha anlıyorum ki soğuk ve mesafeli davranmakla doğru olanı yapıyorum
İlave olarak da onlar bu kadar umurunda değil madem. Madem iki güler yüz gösterip sohbet edebileceğin senin kalitende olan insanlar değil yani senin tabirinle sahtekar ve ikiyüzlüler o zaman ben olsam onların yaptığı saçma sapan dedikoduları da takmazdım

Ha ha beklediğim cevaplardan birisi sen daha benim ne yazdığımı anlamamışsın iyi oku ben onlarla arkadaşlık yapıyorum demedim sadece iş gereği beraber gidip gelmek durumundayız o kadar

Gitme, nasıl zorunda olabilirsin ki? Yalvarıyorlar mı "Nooolur bizim arabamıza bin lütfennn sensiz gidemiyoruz" falan diye. Belki de böyle uyuz uyuz davrandığın için dedikodunu yapmış olabilirler, hem soğuk hem de arabamıza biniyor diye. Öyle bir izlenim aldım senden. Hem millete laf söyle hem arabalarına bin oh ne ala memleket yav. Gerçi iş arkadaşlarında suç, onların yerinde olsam ben seni arabaya falan almam. Dolmuşla mı otobüsle mi neyle gidiyorsan git. Herkes anasının karnından arabayla mı doğuyor?

arkadaşlar şunu unutmayın sıcak davranmadığı kişiler erkekmiş, hemcinsi de değil sıcak mı olmak zorunda Allah aşkına..

Arabalarına da binmesin o zaman, işe otobüsle gidip gelsin madem bu kadar rahatsız. Hem milletin arabasına binip hem de arkalarından böyle hakaret etmek hoş değil. "Uff bna mı asılıyosunuz slklar uff koyun sürüsü .s.s" tarzı davranıyorsa millet tabi konuşuyordur arkasından, normal.

Kafa yapin uymuyor ama onlarla gidip geliyorsun kullanıyorsun yani o insanlari ulaşım için?

Ben bir seye gülerken biri tutup da ne var bunda gulunecek derse bir daha onu hic sallamam.
Tavırlariniz itici sanirim

Kızlar selam. ben soğuk biriyimdir. Kafa yapımın uymayacağı kişilere karşı mesafeli dururum yani ya konuşurum ya konuşmam arası yoktur pek ben de insanlar gibi orta yolu bulamıyorum maalesef bir de bazen insanların konuştuğu güldüğü bazı şeyler bana çok anlamsız gelebiliyo ne var ki bunda gülünecek diyorum mesela . Her neyse sorun şu 5 iş arkadaşıyız ve onlar benim bu davranışlarımı farklı algılıyorlar sorun varmış gibi o kadar belli ediyorlar ki bunu tavır ve davranışlarından bana göre ortada hiç sorun yok aslında ama onlar arkamdan konuşacak kadar sorun haline getirmişler.ben onların bugün benim hakkımda konuşmalarını duydum% 85 eminim hem de kendi kulağımla ve bunu yapan insanlar eğitimci ve okumuşlar aslında duyduğum anda odaya girip laf sokmak istedim gülerek ama Allah kahretsin tam emin olmadım bir de şöyle bişey var ve ben bu insanların araçlarıyla gidip geliyorum umrumda bile olmaz çokta tın sadece bu düşük zekalı insanlardan uzak durmak ve görmek istemiyorum ne yapayım sizce siz olsanız ne yapardınız
Siz neden çalışıyorsunuz ki kendi sırça köşkünüzde takılın düşük! Zekalılardan da kurtulursunuz.
Bu arada asosyal davranan herkes için size yapılan yapılır, toplum içinde Yok konuşmam Yok konuşurum arası yoktur tarzı arıza tiplerden hep uzak durmuşumdur

Bende yapı gereği soğuk bir insanım okulda velilere bakıyorum canımlı cicimli ben hiçbiriyle yakın değilim neredeyse tek tabanca gidip geliyorum okula :D bir gün parkta tanıştığım bir bayanın o gün konuşmadım diye kendini beğenmiş demesi uzerine artık kimseye samimiyetlik kurmamaya karar verdim böylesi daha iyi :P

Kibirli duran insanı kimse sevmez aklınızda bulunsun.
Kibirli biri de ben kibirliyim demez zaten..

Ben de yapı itibariyle soğuk dururum ama insanları küçük görmem. Beni zamanla tanır ve severler. Ben daha çok gözlemlemeyi seviyorum. Ona göre kiminle ne derece samimiyet kuracağıma bakarım.

Ama her espri basit hepsi aptal diye bakmak sizin aslında asosyal biri olduğunuz için ortama adapte olamadığınızı düşündürdü bana..

Bir işyerinde sabahtan akşama kadar ne konuşulmalı size göre? Ya da hiç konuşulmamalı mı?
Saatlerce aynı ortamda duran insanlar her konuda konuşabilirler..

Bizim is yerindede surekli dedikodu donuyor.kim yoksa onu gomuyorlar ama yuzune guluyorlar buda bende guvensiLik yaratiyor kesin benimde arkamdan konusyorlardir

Back
X