• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda kendi dedikodumu da duydum kulağımla!!

Dedikldunuzu yapanlar çokta haksız sayılmaz , soğuk biri olduğunuz yazınızın içeriğinden bile hissediliyor.. dedikoduya karşıyım ama isimi gördükleri için çokta ses etmeyeyim bağğğriii diyorsunuz ,gıybet yapanlar kadar ayıp bu düşünce bana göre
Siz de iyi okumamışsınız ben mi ses etmicem gülerim buna ben diyorum ki tam emin olamadım emin olsam dalardım o odaya ağızlarının payını verirdim yoksa salak bir duruma düşerdim

Düşük zekalı sizin seviyenize uymayan arkadaşlarınızın aracını kullanmayın o zaman. Ne müthiş hayat ya kadınları insan yerine koyma ama ise gidiş geliş için kullan böyle bi dünya yok maalesef.Bi de dedikodumu yaptıklarına emin olsam yolarım falan demişsiniz üff seviye aktı resmen buralara

Düşük zekalı sizin seviyenize uymayan arkadaşlarınızın aracını kullanmayın o zaman. Ne müthiş hayat ya kadınları insan yerine koyma ama ise gidiş geliş için kullan böyle bi dünya yok maalesef.Bi de dedikodumu yaptıklarına emin olsam yolarım falan demişsiniz üff seviye aktı resmen buralara

Valla bende ayni sizin gibi dusundum. KOnu sahibi o kadar rahatsiz olduysa binmesin arabalarina. Belkide dedikodusunu yapmamislardir ben hakkinda kotu konusup gicik oldugum birini arabama bindirip evine birakmam. Hele bunu hergun hic yapmam.

Belkide konustular bu seferde konu sahibinin birak arabayla hala gitmesi selam dahi vermemesi lazim.

Senin anlattıklarından anladığım kadarıyla bana göre baya itici bir iş arkadaşısın. Birbirinizi seçmediniz sonucta. İş için birliktesiniz. Kimse de bu kadar soğuk ve mesafeli bir iş arkadaşı istemez. Siz onları pek beğenmiyorsunuz ama anlaşılan onlar da size hayranlık duymuyor

yavaş gel arkadaşım. insan çevresindeki diğer insanlar kendi gibi değil diye bu kadar hakareti nasıl sıralayabilir yahu? herkes üstün insan mı? herkes üstün beyinli mi? sürekli atomu nasıl parçalarız o mu konuşulsun istiyorsun? akşama kadar işyerinde sadece iş mi konuşulsun? nasa da mısın cern de misin mübarek? nasıl bir beklenti seninki ve bu beklentisizlikte nasıl bi hakaretler silsilesi??

Sen kendi yorumlarina odaklan. Başkasının dusuncelerini yavas gel diyerek degistirebilecegini mi saniosun.

Sırf polemik olmasın diye alıntılamamıştım ama sanırım kibirden ne yazdıklarının farkında bile değiller....
Bu tip insanlara söylenebilecek tek şey biraz insan sevin zor değil hatta hiç değil...

Neyini seviyim sadece parayla alabildikleri esyalari ve kolayca satabildikleri dostlarıni konuşan ucubelerin. Bi anlat hadi.

Ne diyorlardı?

Çok soğuk olduğunuzu falan söylüyorlarsa e bunun için kızacak mısınız?
asılsız konuşuyorlarsa veya iftira atıyorlarsa tabi dan dan geçirin lafları da, sırf sizi sevmedikleri için de yapacağınız bir şey yok bence.

Yoo
Senin anlattıklarından anladığım kadarıyla bana göre baya itici bir iş arkadaşısın. Birbirinizi seçmediniz sonucta. İş için birliktesiniz. Kimse de bu kadar soğuk ve mesafeli bir iş arkadaşı istemez. Siz onları pek beğenmiyorsunuz ama anlaşılan onlar da size hayranlık duymuyor
yani onların yaptığı gibi sırf iş arkadaşım diye yüzlerine güleyim karekterimden ve kişiliğimden ödün vereyim vayy işte süper bir fikir daha Can'ım benim kafa yapım uysaydı zaten samimi olurdum ben merak etme

Evet tabiki kadınım üstelik benim arkamdan konuşan bu dört kişinin 3 ü erkek canım
Bilmem anlatabildim mi

Ne diyorlardı?

Çok soğuk olduğunuzu falan söylüyorlarsa e bunun için kızacak mısınız?
asılsız konuşuyorlarsa veya iftira atıyorlarsa tabi dan dan geçirin lafları da, sırf sizi sevmedikleri için de yapacağınız bir şey yok bence.
Hmm demek ki soğuk ve sevilmeyen kişilerin arkasından konuşma hakkı var bu da güzel yani dedikodu yapabilirler ay tüh sorun bendeymiş

Ee tamam beni sevsinler demiyorum ki sevmesinler zaten benim için bu sorun değil ki olay insanlığın ne durumda olduğu yani gıybet yapmak bu dedikodu yapanların da ayriyeten koyun sürüsünden Bi farkları yok bir kez daha anlıyorum ki soğuk ve mesafeli davranmakla doğru olanı yapıyorum

Ayriyeten başkaları hakkında konuşanlar işe yaramaz kendilerini aşamamış sırf ortama uyum sağlamak için boş boş konuşup duran beyinsiz insanlar kimseye faydası dokunmayanlardır bu tür insanlar

C
canım benim bunların üçü erkek

Ayriyeten başkaları hakkında konuşanlar işe yaramaz kendilerini aşamamış sırf ortama uyum sağlamak için boş boş konuşup duran beyinsiz insanlar kimseye faydası dokunmayanlardır bu tür insanlar
E siz dedikodu yapmayi birakin dogrudan hakaret etmis oldunuz. Sevmediginiz seyi siz de yapmayin bence

Y
ne diyorlardı aslında biraz o da önemli.
ya aslında içlerinden biriyle yaşadığım bir olay vardı diğerleri de beni pek tanımayan insanlar bu onlara işte olayı anlatıyo falan onlara yaranıp beni kötü gösterecek ya onlarda onu onaylıyo işte aa öyle şey mi olur gibi gibi karekterimden falan bahsediyorlar saçma sapan şeyler

Süzme ,salak, ucube, mal!!! Fikrim değişti zaten;sevmeyin peki madem de sevmiyorsunuz bari hakaret etmeyin dolu beyinle genelleme yapmayın.
Neyini seviyim sadece parayla alabildikleri esyalari ve kolayca satabildikleri dostlarıni konuşan ucubelerin. Bi anlat hadi.

Back
X