sonunda kendimize uygun davetiyemizi seçtik

Canım davetiyen çok şirinmiş. Bende davetiye arıyorum da kaç tanesini ne kadara yaptırdığını da yazarsan çok sevinirim.

davetiyen tam istediğim gibi hatta birkaç degişik modelleride var bende başta çok begenmiştim ama damat bey hayatım herkese verilmez ki bu dedi belki espri olsun diye arkadaşlarımıza bunun benzerini bastıracaz aslında öyle oluncada bana niye bu davtetiye ben öbüründe istiyorum derler ya benim 7 ve 8 mayısta hala karar veremedim valla..... :18:

ben bayıldım davetiyene :) bilmiyorum hala buralarda mısın konuyu okur musun ama çok güzelmiş :) internette de var buldum ..

merak ettim bilen var mı internet mi daha uygun olur yoksa normal davetiyeciler mi? fiyatlara bakıyorum bide arkadaşlar var konuştuğum veya ilanlar görüyorum fiyat konusunda çok daha ii gibi davetiyeciler.. bide internetten bulduğum davetiyeyi yaparlar mı acaba?

ben bayıldım davetiyene :) bilmiyorum hala buralarda mısın konuyu okur musun ama çok güzelmiş :) internette de var buldum ..

merak ettim bilen var mı internet mi daha uygun olur yoksa normal davetiyeciler mi? fiyatlara bakıyorum bide arkadaşlar var konuştuğum veya ilanlar görüyorum fiyat konusunda çok daha ii gibi davetiyeciler.. bide internetten bulduğum davetiyeyi yaparlar mı acaba?

Merhabalar umarım istediğiniz gibi bir davetiye yaptırabilmişsinizdir. Ben de şimdi bir arkadaşımın düğünü için davetiye tasarladım ama baskıya vermeden önce ona uygun bir zarf alayım ona göre yapayım dedim. İstanbul'da güzel zarflar bulabileceğim bir yer biliyor musunuz? ve siz bu işi nasıl hallettiniz?

Back
X