Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel yaa byıldım doğrusu
hayır tatlım, çalgılı, oynamalı, kurtlarımızı dökmeli bir düğündü :lepi:bende beğenmiştim bunu :) kullanım alanına göre değişir bence davetiye mesela yemekli bir düğün için bu davetiye kullanılmaz bence. sen nikah mı yapıyorsun canım?
tşk ederim canım benim :1hug:süper bi davetiye :) bayıldım yaa![]()
inşalah daha da güzelleri senin olur tatlıma.s.bende boyle sevımlı bısey ıstıyorum ınsaallah hayırlı olsun canım
ben bursa'dayım ama tatlım. sağolsun bunu bize bir arkadaşımız hediye etmişti. kıvılcımdı davetiyenin markası. 1000 tane bastırdık biz ve yetmedi malesef:uhm:. sonradan da 300 tane dandik davetiye bastırmak zorunda kalmıştıkbende bunu beğenmiştim yakında baskı için siparişini vercez
henüz fiyat ve yer araştırması yapmasım ama eminönünde mısır çarşısından dümdüz çıkınca solda bi pasajın alt katındaki nikah şekercide vardı aynısı kaçtane bastırmak lazım normali kaç?
amin inşallah canım, cümlemizin.:Saruboceq:çok ciciymiş allah mesur etsin inş. huzurlu mutlu bi evliliğin olsun.
teşekkür ederim a.s.çok beğendim :)
teşekkür ederim canımcım:1hug:Çooook şiriiiiiiinnn alkisalkisalkis
Mutluluklar dilerim ...
teşekkür ederim tatlım, çok sağolasın :1hug:çok cici ya hayırlı olsun canım opuyorumnanaktan
benim seçmek istediğim karttan :)
süperr seçim
içindeki söz tam uygun bana![]()
teşekkür ederim tatlım :1hug:çok şekerrrr...hayırlı olsun canım...
ayyyy, ne mutlu bana. benim zevkimden biriyle tanışmak ne güzel :1hug:Tatlım ben de çok beğendim kıvılcımdan alacağız biz de sanırım sayende benim de beğendiğim bi davetiye bulabildim