sonunda kendimize uygun davetiyemizi seçtik

bende beğenmiştim bunu :) kullanım alanına göre değişir bence davetiye mesela yemekli bir düğün için bu davetiye kullanılmaz bence. sen nikah mı yapıyorsun canım?

bende bunu beğenmiştim yakında baskı için siparişini vercez
henüz fiyat ve yer araştırması yapmasım ama eminönünde mısır çarşısından dümdüz çıkınca solda bi pasajın alt katındaki nikah şekercide vardı aynısı kaçtane bastırmak lazım normali kaç?

bende beğenmiştim bunu :) kullanım alanına göre değişir bence davetiye mesela yemekli bir düğün için bu davetiye kullanılmaz bence. sen nikah mı yapıyorsun canım?
hayır tatlım, çalgılı, oynamalı, kurtlarımızı dökmeli bir düğündü :lepi:

süper bi davetiye :) bayıldım yaa :D
tşk ederim canım benim :1hug:

bende boyle sevımlı bısey ıstıyorum ınsaallah hayırlı olsun canım
inşalah daha da güzelleri senin olur tatlıma.s.

bende bunu beğenmiştim yakında baskı için siparişini vercez
henüz fiyat ve yer araştırması yapmasım ama eminönünde mısır çarşısından dümdüz çıkınca solda bi pasajın alt katındaki nikah şekercide vardı aynısı kaçtane bastırmak lazım normali kaç?
ben bursa'dayım ama tatlım. sağolsun bunu bize bir arkadaşımız hediye etmişti. kıvılcımdı davetiyenin markası. 1000 tane bastırdık biz ve yetmedi malesef:uhm:. sonradan da 300 tane dandik davetiye bastırmak zorunda kalmıştık:kahve:

Tatlım ben de çok beğendim kıvılcımdan alacağız biz de sanırım sayende benim de beğendiğim bi davetiye bulabildim

Back
X