• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı sonunda kuaför izmir şebnem kuaför oldu

bebemmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2009
285
1
96
İzmir
kızlar şebnem kuaföre randevu ayarlandı kına ve düğünde oraya gidicem inşallah isteiğim gibi olur lütfen oraya gidip memnun kalan yada kalmayan varsa yazsın lütfen.

10 temmuzda diye hatırlıyorum düğününü canım. Çok erken değil mi doluyormuymuş hemen??

10 temmuzda diye hatırlıyorum düğününü canım. Çok erken değil mi doluyormuymuş hemen??

ewet tatlım 10 temmuz allahın izniyle evet canım alınması gerekiomuş istediğin saati alabilmek için ki vaktinde çıkabilesin bide ben urlaya gelin gidicem kuaför eşrefpaşada ben bornovada oturuyorum çok karışık olucak o yüzden vakitli gidip çıkmak lazım ordan :)

benim arkadaşımda saç ve makyajını şebnem kuaförde yaptırdı. Güzeldi makyaj ve saçı.
Ben nişanda alsancakta kuoförüme yaptırdım. güzeldi. makyajımı da göztepede ki atanur a yaptırdım.
Çok memnun kaldım. düğünde de inşallah öyle yapıcam.Ama kınada gitmek istemiyorum ta alsancaka kadar. kına gecesi şebnemi düşünmüştüm. şimdiden randevu almam lazım demekki. çok pahalımı peki?

vallaha bitanem fiyat konusunu hiç bilmiyorum erkek tarafı ödüyor sormadım hiç benim taraftan 3 kişi gelicek nişanlım taraftan 4 kişi gelicek bide ben toplam 8 kişi gidicez ne kadar verirler bilmiom kiii ama tutucak heralde bayağa yazık yaaa :( hem kına hem düğün

benimde 2 mayıs düğün tarihi şebneme randevumu aldım.nişandada ordaydım...ben fazlasıyla memnun kaldım..

herkezin tavsiyesi üzerine gittim gördümkii hiçde tavsi edilecek bir güzellik ve ilgi göremedim.ordaki gelinler neydi öyleee gelinlikden çıkmış cadıya dönmüşş.
o nasıl saç kabartılmasıdır hayatımda görmedimm ki bilgisiz bir insdanda degilim.hiç memnun kalmadım acıkcası.
Kalktım Selçuklardan gittim gördüm.cesaret edemedim.
ayrıcada çok geç çıkartıyormuş...verilen saati aşıyorlarmış.

kızlar biz erkek kardeşimin düğününde, kızkardeşimin nişanı düğünü benim düğünümde teyzemin çocuklarının sünnetinde hep şebneme gidiyoruz çok da memnunuz.bu yaz oğlumun sünneti var aradım sordum 150-170 tl sünnet annesi saçı dediler 45-50tl yanında gelenler dediler.erken gitmek tabi ki daha iyi vakitli çıkmak için.saç kabartmaya gelince sen istemedikten sonra senin saçını niye kabartsınlar ki.sen istediğin modeli söyle onu yaparlar.şebnemi bilen biliyor zaten.beğenmeyen azınlıktır bence .... (kesinlikle abartmıyorum kendi düğünümde eşim beni tanımadı çok samimiyim)

Son düzenleme:
Back
X