- 30 Ocak 2016
- 85
- 35
- 88
- Konu Sahibi Aleyna2020
-
Mesleğim var ama şu an Bebek çok küçük onu bırakabileceğim kimsem yok hem ben Türk vatandaşı olmadığım için çalışma iznim de yok. Anlayacağınız bir süre evde oturmam gerekiyor. Yok şiddet yok sadece sözlü tehdit var. Hiç kimsem yok. Kimseye güvenip arkadaş da edinemedim yaşadığım civardaÇalışıyor musunuz,bir mesleğiniz var mı?
Eğer size şiddet uygulayıp o şekilde öldürmekle tehdit ediyorsa polise şikayet edin.
Hiç eşiniz dostunuz, vakit geçirebileceğiniz arkadaşınız yok mu? Anladığım kadarıyla devamlı evdesiniz bu da sizi çok bunaltır
34Kaç yaşlarındasınız,eşinizle?
Şey ben mi yanlış biliyorum acaba, TC vatandaşı olan biriyle evlendiğinizde size de vatandaşlık ve çalışma izni veriliyor diye biliyorum ben ama?Mesleğim var ama şu an Bebek çok küçük onu bırakabileceğim kimsem yok hem ben Türk vatandaşı olmadığım için çalışma iznim de yok. Anlayacağınız bir süre evde oturmam gerekiyor. Yok şiddet yok sadece sözlü tehdit var. Hiç kimsem yok. Kimseye güvenip arkadaş da edinemedim yaşadığım civarda
Pasam memnun olsun diye neden kendini bukadar hirpaliyosun, sayende adam kendini bulunmaz hinter kumasi saniyor
Cocugu senden alamaz seni korkutmaya calisiyor
Vur tekmeyi gitsin böyle adamlarla ömür gecmez
Adam denilirse tabii....
öyle oldu gibi aynenBu omur boyle gecmez guzelim adam sana insan muamelesi yapmiyo cok pardon ama boyle ben cekerim diyosan buyur cek psman olrsb hayatn bter ahlaksz adam bi kere imana gelmz bu
Yok canım. Çalışma izni vermiştir sadece oturma izni var. Vatandaşlık da 3 sene evlilikten sonra başvuru yapıyormuşsun tekrar yaklaşık bir sene bekleyip alıyormuşsunŞey ben mi yanlış biliyorum acaba, TC vatandaşı olan biriyle evlendiğinizde size de vatandaşlık ve çalışma izni veriliyor diye biliyorum ben ama?
Pardon çalışma izni verilmiyor diyecektimYok canım. Çalışma izni vermiştir sadece oturma izni var. Vatandaşlık da 3 sene evlilikten sonra başvuru yapıyormuşsun tekrar yaklaşık bir sene bekleyip alıyormuşsun
Anladım :) bebeğinizi alıp bir süre ailenizin yanına gitme şansınız yok mu?Yok canım. Çalışma izni vermiştir sadece oturma izni var. Vatandaşlık da 3 sene evlilikten sonra başvuru yapıyormuşsun tekrar yaklaşık bir sene bekleyip alıyormuşsun
Âmin! Bazen öyle bir kızıyorum ki onu Allah'a hevale ediyorum diyorum sonra hemen başına bir tatsız olay gelirZor bi durum. Allak yardım etsin ne ister bu erkekler anlamam. Elindekinin kıymetini gidince anlıyorlar. Allah ıslah etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?