Sonunda kv evliliğimizi bitirdi, bir evin içinde iki yabancı olduk

Aleyna2020

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
85
35
88
Merhaba arkadaşlar,

Heyatımın en zor dönemlerini yaşayıram. 2.5 senelik evliyim, baştan kv hiç aramızdan çıkmadı ve haliyle onun yüzünden sürekli kavga gürültümüz oldu. Bebek doğduktan sonra daha da kötü olduk. Ve sonuç: eşim benden soğudu. Annesi yüzünden sürekli onunla kavga ettiğim için bana olan aşkı bitti diyor. Son yaklaşık bir ay öyle bir öfkeli ki bana karşı ne desem hemen patlıyor. Sabahtan akşama kadar evde bebeğimle ilgilenirim (8 aylık olucak), temizlik, yemek yaparım, 5 dk bile dinlenmeğe vaktim olmur. Bazi günler yoğunluktan baygınlık geçiricek gibi oluyorum. Sebep: eşim dediğim adam eve gelirken her şeye bir kusur bulup beni azarlamasın diye. Evde ne kadar yorulsam da gerilsem de akşam o eve gelicek diye hazırlanırım kendimi Mutlu gösteriririm ki evinde huzur bulsun ama olmuyor. Artık ne yapsam da olmuyor. Adamın bana tahammülü kalmamış. Şimdi de başlamış akrabaları yanında beni azarlamaya. Neymiş ben hata yapıyormuşum, örneğin çayı koyu koyuyormuşum, su istemiş de duymamışım. Beni her kesin içinde azarladıktan sonra ben haliyle üzülüp surat sallıyorum. Beyefendi bu sefer de bundan rahatsız olup kızıyor ve bugun yine sırf bu yüzden kavga ettik. Bana diyor ki bir daha seni bir yana götürmeyecem, akrabalarımla görüştürmeyecem çünki ben onun boynunu aşağı eğiyormuşum. Bundan sonra benden eş gibi bir şey bekleme diyor bana. Çocuğuna anne olmak istiyorsun eğer otur evinde çocuğuna bak, beğenmiyorsan eğer gidebilirsin diyor. Ama ben çocuğu sana vermem diyor. Mahkeme yoluyla almağa kalkarsan seni öldürürüm diyor, benim kaybedecek bişeyim yok diyor. Gerçekten çok zor durumdayım. Biz severek evlendik güzel günlerimiz oldu beraber ben herhalde onu, eski halini halen seviyorum ama şu an ki haline bakıyorum sanki tamamen başka birisi karşımda. Rabbime sığınmaktan başka bişey gelmiyor elimden çok üzülüyorum günüm ağlamakla geçiyor. Ailem yanımda yok kimsen yok yapayalnız bir kızım var bir de ben. Bir ömür böyle Nasıl geçer bilmiyorum bunu düşündükçe kanım donuyor..

Çalışıyor musunuz,bir mesleğiniz var mı?
Eğer size şiddet uygulayıp o şekilde öldürmekle tehdit ediyorsa polise şikayet edin.
Hiç eşiniz dostunuz, vakit geçirebileceğiniz arkadaşınız yok mu? Anladığım kadarıyla devamlı evdesiniz bu da sizi çok bunaltır

Hiç kimsen yok mu ya da çalışabilecegin bir yer ? Böyle hayat geçmez.
Çocuğu da alamaz . Klasik erkek yalanı çocuğu vermem kaçırırim , seni öldürürüm falan filan

Bu omur boyle gecmez guzelim adam sana insan muamelesi yapmiyo cok pardon ama boyle ben cekerim diyosan buyur cek psman olrsb hayatn bter ahlaksz adam bi kere imana gelmz bu

Mesleğim var ama şu an Bebek çok küçük onu bırakabileceğim kimsem yok hem ben Türk vatandaşı olmadığım için çalışma iznim de yok. Anlayacağınız bir süre evde oturmam gerekiyor. Yok şiddet yok sadece sözlü tehdit var. Hiç kimsem yok. Kimseye güvenip arkadaş da edinemedim yaşadığım civarda

Şey ben mi yanlış biliyorum acaba, TC vatandaşı olan biriyle evlendiğinizde size de vatandaşlık ve çalışma izni veriliyor diye biliyorum ben ama?

Pasam memnun olsun diye neden kendini bukadar hirpaliyosun, sayende adam kendini bulunmaz hinter kumasi saniyor

Cocugu senden alamaz seni korkutmaya calisiyor
Vur tekmeyi gitsin böyle adamlarla ömür gecmez
Adam denilirse tabii....
Bu omur boyle gecmez guzelim adam sana insan muamelesi yapmiyo cok pardon ama boyle ben cekerim diyosan buyur cek psman olrsb hayatn bter ahlaksz adam bi kere imana gelmz bu
öyle oldu gibi aynen

Şey ben mi yanlış biliyorum acaba, TC vatandaşı olan biriyle evlendiğinizde size de vatandaşlık ve çalışma izni veriliyor diye biliyorum ben ama?
Yok canım. Çalışma izni vermiştir sadece oturma izni var. Vatandaşlık da 3 sene evlilikten sonra başvuru yapıyormuşsun tekrar yaklaşık bir sene bekleyip alıyormuşsun

Yok canım. Çalışma izni vermiştir sadece oturma izni var. Vatandaşlık da 3 sene evlilikten sonra başvuru yapıyormuşsun tekrar yaklaşık bir sene bekleyip alıyormuşsun
Anladım :) bebeğinizi alıp bir süre ailenizin yanına gitme şansınız yok mu?

Şu an maddi acıdan öyle bir durum yok maalesef hem annemler gelicek 2 haftaya. Gelip beni böyle mutsuz görürlerse kahrolurlar onlar da.

Zor bi durum. Allak yardım etsin ne ister bu erkekler anlamam. Elindekinin kıymetini gidince anlıyorlar. Allah ıslah etsin.

Nerelisin Can'ım kendı ülkene git orası daha iyiyse valla ben hıc üstüne düşmem eşimin erkekler şımarır ve daha ıyısını ister . Banane kendimi onun ıcın hırpalamam

Her seyi eksiksiz yaparak, mukemmel olmaya calisarak zaten hata yapiyorsun. Boyle yaptikca esin simarmis bunlari gorevin gibi gormus.

Bir de aranizin bozulmasindan esiniz suclu bence. Annesinin onu etkilemesine izin vermemeliydi.

Allah yardimcin olsun.Ama.tehditlerle gozunu korkutmaya seni etki altinda birakmaya calisiyor.yani acik acik seni kole yerine koyiyor.hakkini savun ezdirme kendini.cocugunu istersen alir.gidersin yasall yollarla.hicbi halt yapamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…