cnım cok şık olmuş yaaa benımde boyle mutfagım olsa keşke. kucuk fırını koydugun yer ne guzel olmuş.. kullanışlı maşallah. mutafk dıktortgen benımkı gıbı . bu sekılde daha kullanışlı olmuştur. gule gule kullan canım ne kadara mal oldu acaba?
Bulasik makinesi olayini iyi dusunmussun aslinda hemen egilme geregi duymadan yerlestir kolay oluyordur. Guzel gunlerde kullan.
bende çok beğendim güle güle kullanın bulaşık makinesi olayı süper
Hepinize çok teşekkürler, daha iyileri sizlerin olsun inşallah.
Neden 2 buzdolabı olduğuna gelince, bu ev emlak bankası evlerinden ve onlarda mutfakta buzdolabı da oluyor. Ev çok sıcak ve balkon da olmadığı için (24. kattayız), soğan, patates herşey buzdolabında durmazsa hemen bozuluyor, dolayısıyla 2. bir dolap bana çok kolaylık sağlıyor.
çok şık ve kullanışlı bir mutfak olmuş bence de iyi günler de güle güle kullanın..
hayırlı olsun mutlu günlerde kulanın. bulaşık makinesi rafı bana da fikir oldu:)
mürdüm beyaz mutfak bu sene çok moda. bi çok mutfak markasında görmüştüm hatta koçtaş'ta bile var. modayı takip ediyorsunuz demek ki :)) güle güle kullanın mutfağınızı
24.kat mı?cam filan nasıl siliniyo?ayy ben çok korkarım arkadaşım pencerelere dikkat edin nolur!!!!!
canım cok sık duruyor ama sana bır sorum olcak.
bende mutfak yaptırcam ama mutfak olcusu almaya gelen usta orneklerde getırdı ama mebran kapakta orneklere bakarken tırnagım cizdi ve kesınlıkle sılınınce duzelmıyor..
acaba orneklerımı oyle gercektede oylemi..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?