sonunda nedeni belli oldu ama sadece tahmin :( birde siz bakın

anheisne

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2012
71
3
16
Eskişehir
önceki konum bu idi. yeni olduğum için kusura bakmayın direk yazdım öyle. merhaba;
ben 1 sene bir ilişki yaşadım. onunla sözlü gibiydik sadece annesigil gelmemişti. Bir gün telefon açtılar ve geleceklerini söylediler. Sonra tekrar bir telefon ve dedesinin hastalandığını ve gelemeyeceklerini söylediler. o memleketine gitti. 4 gün kaldı ve geldi. biz o geldikten bir hafta sonra kavga ettik. saçma bir konu yüzünden ve benimle ondan sonra hiç konuşmadı. aradım seninle ilgili problem yok dedi. her defasında sordum ama yok dedi.benimle ilgili problem var dedi. sonrada ayrıldığını öğrendim. kardeşime ve arkadaşıma söylemiş. bana bir açıklama bile yapmadı. ortada neden yok. resmen ortada bıraktı beni. düşünmekten kafayı yiycem. ne annesi aradı nede başka biri. çok kırıldım hakkımı helal bile edemiyorum. yarı yolda bırakıldım.( )

.biz bununla para biriktirmiştik kardeşimle o parayı göndermiş bana. kardeşim hala nedenini söylemeyecek misin dediğinde bu hiçbir zaman bilmeyecek. ablanda bir suç yok bütün hata bende demiş kesin aldattı başka birşey çıkaramıyorum bundan

Son düzenleme:
bence de aldatmış ve de pişman olmamış yoluna devam ediyor yani

Bu kim? Parayı neden göndermiş? Aldatıldığınız sonucuna nasıl vardınız?

Burası neresi, biz kimiz :S

aynen yaa sanki 40 yıllık arkaslarına birşey anlatıyor gibi :)

Ben soyle anladim,konu sahibi erkek arkadasi yada nisanlisi ile ortak bir hesapta para biriktiriyordu,erkek arkadasi yada nisanlisi biriken butun paralari konu sahibinin kardesi ile konu sahibine gondermis nedenini ise ablan hicbir zaman bilmeyecek demis,konu sahibi aldatildigini dusunuyor.

Bu kim? Parayı neden göndermiş? Aldatıldığınız sonucuna nasıl vardınız?

Burası neresi, biz kimiz :S

ben de aynı tepkiyi verdim ilk başta, eski konusunu okuyunca anladım. sevgilisi istemeye gelicekken vazgeçmiş, ayrılmış 1 ay boyunca aramamış sebebini de söylememiş. ortak hesapta biriktirdikleri parayı da kou sahibinin kardeşiyle birlikte konu sahibine geri yollamış, niye ayrıldığımı ablan hiçbi zaman bilmicek demiş. anladığım budur :44:

Sorununu gayet açık ve anlaşılır bir biçimde yazdığın için teşekkürü borç bilirim

hımm anladımmm teşekkür ederim:)
ya herşeyin altında illa neden aldatılma aranıyor ki belkide çook başka birşey olabilir. tam konuyuda bilmiyorum ama iyisimi geçmiş konuları okuyum ben :)

basına keşke eski konuma bakarsanız diye baslasaydın arkadasım... yorum yapmak yerine sayfa eleşritiyle doldu...
Ailesi istemedi bence yada ailesi baskasıını uygun gördü buda okeyledi olabilir. ama aldattığını pek sanmıyorum

Sanki en yakın arkadaşınızla mesajlaşıyor gibi açmışsınız konunuzu arkında mısınız?
Biz sizin kankanız mıyız?Müneccim miyiz?
Mevzunun başı eski konunuz da var ise eğer oradan devam edebilirsiniz anlatmaya..

Aynı içeriğe sahip 10 100 1000 tane konu acarsanız böyle olur işte, 2 kişi anlar 1 kişi yardımcı olur. Actıgınız konudan devam edin dimi, yok olur mu adam nefes alsa konu acıyoruz.

olan olmuş bence artık sonuca odaklanın sebebi neyse belliki sizin bir suçunuz yok, mutlaka kırıldınız üzüldünüz ama hepsi geçer bundan sonra önünüze bakın hakkınızda hayırlısı olsun

bende tam anlamadım bi daha anlatır mısın kim neden sorularının cevabı yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…