bence de aldatmış ve de pişman olmamış yoluna devam ediyor yani
biz bununla para biriktirmiştik kardeşimle o parayı göndermiş bana. kardeşim hala nedenini söylemeyecek misin dediğinde bu hiçbir zaman bilmeyecek. ablanda bir suç yok bütün hata bende demişkesin aldattı başka birşey çıkaramıyorum bundan
Bu kim? Parayı neden göndermiş? Aldatıldığınız sonucuna nasıl vardınız?
Burası neresi, biz kimiz :S
aynen yaa sanki 40 yıllık arkaslarına birşey anlatıyor gibi :)
Bu kim? Parayı neden göndermiş? Aldatıldığınız sonucuna nasıl vardınız?
Burası neresi, biz kimiz :S
Ben soyle anladim,konu sahibi erkek arkadasi yada nisanlisi ile ortak bir hesapta para biriktiriyordu,erkek arkadasi yada nisanlisi biriken butun paralari konu sahibinin kardesi ile konu sahibine gondermis nedenini ise ablan hicbir zaman bilmeyecek demis,konu sahibi aldatildigini dusunuyor.
biz bununla para biriktirmiştik kardeşimle o parayı göndermiş bana. kardeşim hala nedenini söylemeyecek misin dediğinde bu hiçbir zaman bilmeyecek. ablanda bir suç yok bütün hata bende demişkesin aldattı başka birşey çıkaramıyorum bundan
bende tam anlamadım bi daha anlatır mısın kim neden sorularının cevabı yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?