Sonunda Nişan

Koalina

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.555
32.863
798
Evet kızlar, ailemden onay çıktı. Henüz tarih belirlemedik ama en uzun süren kısım elbise seçimi olduğundan artık karar vermem, bulamıyorsam diktirme işlemine falan başlamam gerekiyor.
Ben yaz renklerini (mercan, mint vs) değil de bordo ya da mor düşünüyorum ayrıca uzun olsun ve sade olsun diyorum. Hem evde olacak hem aile arasında ufak bir şey olacak çünkü. Şehrimde zaten seçeneğim yok.İnternet üzerinden bakmadığım yer kalmadı ama uzun elbiseler hep ya abiye tarzı ya da yazlık, günlük çiçekli tarzda şeyler. Hiç şık ve sade bir elbiseye rastlayamadım ya da yabancı sitelerde bulabildim. Nerelere baksam bilen var mı?

Bu arada bu konuyu daha önce nişan elbiselerine açmıştım ama bu kadar yoğun bir yer olmadığı için çeşitli fikirler alamadım. İyi kötü bol bol fikir almak istiyorum çünkü çok bekledim bu nişan için her şey içime sinsin istiyorum bu nedenle 1-2 gün konuyu taşımazsanız bir fakiri sevindirmiş olursunuz

merhaba
öncelikle hayırlı olsun mutluluklar dilerim
benim gözümde sade ama romantik bir çok elbise var forever new mağazasında
zara vs. gibi mağazalarda da ağır şık şeyler bulunabiliyor ama aklında bulunsun çok abiye değil ama zaten
evde olacak diyorsunuz online sitesi de var tavsiye ederim bir bak belki zevkine uygun bir şeyler vardır
ne güzel telaşlar bunlar

Teşekkür ederim
Buralara baktım şimdi, kısa elbise modelleri güzel ama uzunlar o kadar güzel değil gibi ya da benim gözüme çarpmıyor. Benim istediğim elbise şu idi (mon cheriden) ama ben ve sevgilimden başka kimse beğenmedi

Haydi o zaman hayırlı ugurlu olsun

önemli olan senin beğeneceğin bir şey tabiki
ama ben ufak davetlerde böyle şeyler tercih etmem pek çok salon havası var
ama çirkin mi hayır
hayırlısı olsun

Ben beğendim. Gayet sade ve asil. Saçını da ensende toplatırsın, gözümde canlandırdım çok hoş olur. Ama renk mi farklı olsa sanki? Modeli de sade olduğu için biraz, nasıl desem "olgun hanımların giyeceği tarzda" oluyor. Kırmadım umarım.

Şunlar çok hoş geldi bana da. Özellikle mor olanı çok beğendim. Belki fikir olur. Renk olarak da senin elbisene diğerinin rengi nasıl durur ki sence?

Çok güzelmiş evet. :) Ama arkadaş sade bir model tercih ediyor sanırım evde olacağı için. Salon için bu daha uygun sanki.

Hımm evde olacaksa pardon o zaman :)

Sizin gönderdiğiniz fotoğrafta yeşilli olan çok güzelmiş bende onu beğendim :)

Evet hep öyle söylüyorlar sanırım ruhum ölmüş benim ama renk seçenekleri içinde en güzeli buydu,hardal rengi vardı bir de lacivert vardı sanırım. belki daha hoş bir renk kumaş alınıp dikilebilir.

İkisi de güzelmiş. Bence yeşil olanın modeli mor renk olmalıymış Bunların linki nedir acaba bakayım bi?

Google'a sade nişan elbiseleri yazdım çıktı. Bence diktirmek çok daha mantıklı. İstediğin gibi detay verebilirsin. İstediğin renkte ve kumaşta yaptırabilirsin.

Google'a sade nişan elbiseleri yazdım çıktı. Bence diktirmek çok daha mantıklı. İstediğin gibi detay verebilirsin. İstediğin renkte ve kumaşta yaptırabilirsin.

Sanırım öyle olacak zaten 34 beden olup üzerime tam olan bir şey giyemedim bugüne kadar. En mantıklısı diktirmek, gerçi burada fazla kumaş seçeneğim de yok ama olanlarla idare edicez artık

Sanırım öyle olacak zaten 34 beden olup üzerime tam olan bir şey giyemedim bugüne kadar. En mantıklısı diktirmek, gerçi burada fazla kumaş seçeneğim de yok ama olanlarla idare edicez artık

Çok seçeneğe lüzum yok ki. Şifon bence gayet iyi bir seçim olur ve tahminimce her yerde bulunan bir kumaştır. :)

Bunu ben baska bi arkadasin söz elbisesi konsunda fikir istediginde yazmistim... Bu tarz elbiseler nasil sence?
Ev icin ideal sanki :) Ben bu kadinin elbiselerini cok seviyorum, nette daha fazla da bulabilirsin bunlar hosuna gittiyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…