merhaba
öncelikle hayırlı olsunmutluluklar dilerim
benim gözümde sade ama romantik bir çok elbise var forever new mağazasında
zara vs. gibi mağazalarda da ağır şık şeyler bulunabiliyor ama aklında bulunsun çok abiye değil ama zaten
evde olacak diyorsunuz online sitesi de var tavsiye ederim bir bak belki zevkine uygun bir şeyler vardır
ne güzel telaşlar bunlar
Teşekkür ederim
Buralara baktım şimdi, kısa elbise modelleri güzel ama uzunlar o kadar güzel değil gibi ya da benim gözüme çarpmıyor. Benim istediğim elbise şu idi (mon cheriden) ama ben ve sevgilimden başka kimse beğenmedi
Eki Görüntüle 759147
Teşekkür ederim
Buralara baktım şimdi, kısa elbise modelleri güzel ama uzunlar o kadar güzel değil gibi ya da benim gözüme çarpmıyor. Benim istediğim elbise şu idi (mon cheriden) ama ben ve sevgilimden başka kimse beğenmedi
Eki Görüntüle 759147
Çok güzelmiş evet. :) Ama arkadaş sade bir model tercih ediyor sanırım evde olacağı için. Salon için bu daha uygun sanki.
Ben beğendim. Gayet sade ve asil. Saçını da ensende toplatırsın, gözümde canlandırdım çok hoş olur. Ama renk mi farklı olsa sanki? Modeli de sade olduğu için biraz, nasıl desem "olgun hanımların giyeceği tarzda" oluyor. Kırmadım umarım.
Eki Görüntüle 759148 Eki Görüntüle 759149
Şunlar çok hoş geldi bana da. Özellikle mor olanı çok beğendim. Belki fikir olur. Renk olarak da senin elbisene diğerinin rengi nasıl durur ki sence?
İkisi de güzelmiş. Bence yeşil olanın modeli mor renk olmalıymışBunların linki nedir acaba bakayım bi?
Hımm evde olacaksa pardon o zaman :)
Sizin gönderdiğiniz fotoğrafta yeşilli olan çok güzelmiş bende onu beğendim :)
Google'a sade nişan elbiseleri yazdım çıktı.Bence diktirmek çok daha mantıklı. İstediğin gibi detay verebilirsin. İstediğin renkte ve kumaşta yaptırabilirsin.
Sanırım öyle olacak zaten 34 beden olup üzerime tam olan bir şey giyemedim bugüne kadar. En mantıklısı diktirmek, gerçi burada fazla kumaş seçeneğim de yok ama olanlarla idare edicez artık
Kate Middleton tarzindaki elbiseleri sözde hos durur bence, asil, sade ve sik.
Fikir edinmen icin bir kac resim ekledim. Mutluluklar dilerim bu arada, hayirli olsun :)
Eki Görüntüle 397373
Eki Görüntüle 397374
Eki Görüntüle 397375
Eki Görüntüle 397376
Eki Görüntüle 397378
Eki Görüntüle 397379
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?