Sonunda oldu...

Neden bu kadar müdahale etmesine izin verdin ki. Bu kadar uzatman bile hata olmuş. Bırak bitsin gitsin. Yazık değil mi sana? Böyle bir adamla ömrünü çürütmeyi gerçekten istiyor muydun? Daha şimdiden bunları yapan evlendikten sonra kimbilir neler yapacak hiç düşündün mü? Kim savunursa savunsun asla kararından dönme. Adam resmen senin karakterini yok etmeye çalışmış. Gitsin kendine bir süs bebeği alsın onu istediği gibi yönetsin.

Niye idare edesiniz ki saçma sapan şeyleri zaten.. hayırlısı olmuş nişanlı iken göstermiş huyunu.. Nisan bu yüzden var.. resmiyette de tanı ona göre karar ver diye..

bu erkeklere tavuz vermeyeceksın ya vallahı parmahügını versen kolunu koparıyor hastalar. Benimde erkek arkadasım buboyuta gelmişti hatta bunun beterıydı kısıtlamalara göz yumma ayrıca sana degıstım derde ınanma asla degısmezler, böyle hayat gecmez, birkac gune eskı gunlerı özleyıpde yumusama sakın gencecıksın daha böyle bir hastayla ömür geçmez iyi yapmıssın ayrılmakla, kimseyede hesap vermek zorunda degıldın yurumedı bıtti de gitsin

Göz kalemini bahane eden adam ztn ayrilmak istiyordur sende ekmegine yag sürmüşsün.iyi de yapmissin ☺ insanlar duzelmiyor arkadasim degisir diye beklemen hata.4 senedir cok az yol kat ettim esimi degistirmek adina...bazi insanlar gelisime acik olmuyor malesef ☺

Arkana bakmadan kac.Ciddiyim.
Kisakanc insan cok zor.Benim esim goz kalemine laf edecek kadar olmadigi halde kiskancliklari beni bezdiriyo bazen.Seninki artik beyin yakan cinsten.O ne oyle goz kalemine bile karismak

Büyuk bi dertten kurtulmuşsun....hastalik gibi bi adam bu ne yahu...

Ailesi ararsa ben sürdürmek için elimden geleni yaptım ancak oğlunuz bir türlü sakinlikle gelmedi her lafım her hareketim problem oldu zaten bitmesini istiyormuş yoksa kim bir ilişkiyi bu hale getirir ki? Size emekleriniz için çok teşekkür ederim, nasip değilmiş hakkınızı helal edin hoşçakalın de bitsin gitsin. Senin adına da umarım her şey artık daha güzel olur

Yakinda tamamen unutacaksin onu ve bu icindeki huzun de gececek.onlar israrci olursa ailenle muhattap olsunlar konusup da uzme kendini.insallah bundan sonra iyi insanlar ciksin karsina

Ailesiyle tabikide iyi güzel konuş olmayacagini uygun bi dille soyle çünkü daha nisanliyken boyle yapan bi insanla omur geçmez daha çok uzulursun geri adim atma sakinnn

Okurken şiştim yoruldum yeminle.
Mantıklı birine benziyorsunuz.
İyi ki dönmüşsün yolun başında

Bu tipler bir ihtimal terapiyle düzelir başka da bir düzelme yolu yok, ama onun için de problemli olduğunu kabul etmesi lazımdı. Bu adamla ol maz dı. Emin ol. Kurtulmuşsun ne güzel. Canın yanıyor ama yakında alışacaksın, git özgürlüğünün tadını çıkar biraz. Diken üstünde olmadan arkadaşlarınla bir şeyler içmeye git, alışveriş yap, makyaj da yap içinden gelmese de yap çok iyi geliyor. Giyin, süslen.

Sana uzaktan da olsa bir dost tavsiyesi nisanlinla.yada kocanla arana üçüncü sahislari asla girdirme. Birde sen şuan sevinmelisin cok buyuk bi hatadan dönmüssun ne guzel evlenmeden fark etmişsin onune bak artik onun helallik almasını falan bi kenara birak verilmiş sadakan varmis

Olgunca bitirecek bir insan olsa, zaten öteki anlattıklarınızı yapmazdı. Tutarlı davranmış aslında. Öyle olgun olgun bitirse aklınızda "acaba?" diye soru işareti de kalabilirdi. Kendine yakışacak şekilde bitirmiş.

Hayirlisi buymus demekki...

Ne alakası var biliyor musun kaybetme korkusu yaşıyor insan ve aynı böyle saçmalıyor ve çekilmez oluyor o sebepten sordum.

Göz kalemine kadar okudum yalnızca.
Eşim bana göz kalemi sürmeyeceksin diyecek, e bi defol(!) git yani yuh!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…