Sonunda oldu...

Hasta manyak,bu tarz insanla omrunuz sadece curur dogru karar verdin tebrikler

İyi yapmışsın hakkında hayırlısı olsun hatta madem vicdanın rahat elimden geleni yaptım olmadı diyorsun sefan olsun :kahve:

sizin için iyi bir evlat, arkadaşları için mükemmel bir dost olabilir ama iyi bir eş olamıycak oğlunuz diyceksin.

Ailesine açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Ararlarsa oğlunuz karakterinde biriyle olması mümkün değil dersiniz. Uzun uzadıya anlatmayın. Allah kurtarmış. Sakın geri dönmeyin. Sağlıklı bir adam değil. Sizin de sağlıgınızı bozmadan ayrılmakla iyi etmişsiniz.
zaten en büyük bırakma sebebim beni de kendine benzetmesiydi. artık her şeye şüpheyle yaklaşır oldum onun yüzünden. o noktoda dur dedim işe..

Neden bu kadar müdahale etmesine izin verdin ki. Bu kadar uzatman bile hata olmuş. Bırak bitsin gitsin. Yazık değil mi sana? Böyle bir adamla ömrünü çürütmeyi gerçekten istiyor muydun? Daha şimdiden bunları yapan evlendikten sonra kimbilir neler yapacak hiç düşündün mü? Kim savunursa savunsun asla kararından dönme. Adam resmen senin karakterini yok etmeye çalışmış. Gitsin kendine bir süs bebeği alsın onu istediği gibi yönetsin.
aynen bu son dediğinize benzer bir şey dedim. ben o kafanda istediğin kişi değilim dedim ki suçum ne kalem(!) sürmek. çok teşekkür ederim yorumunuz için

Olgunca bitirecek bir insan olsa, zaten öteki anlattıklarınızı yapmazdı. Tutarlı davranmış aslında. Öyle olgun olgun bitirse aklınızda "acaba?" diye soru işareti de kalabilirdi. Kendine yakışacak şekilde bitirmiş.
hakikaten bu dediğiniz çok doğru ondan beklenebilecek bir bitirme oldu..

sizin için iyi bir evlat, arkadaşları için mükemmel bir dost olabilir ama iyi bir eş olamıycak oğlunuz diyceksin.
annesine bu olayları anlatmıştım iki hafta kadar önce bana dediği laf bana hiç böyle şeyler yapmıyor oldu. :KK53: böyle kaldım resmen demek ki farklıyız diyebildim sadece

Hayır artık imkansız ben kabul etsem ailem kabul etmez bu olanları. Onlar da çok üzüldü. Ama nasıl desem o kadar çabama karşılık bu kadar tek kelimeyle bitmesi çok ağrıma gitti. En azından bir helallik almasını isterdim..

ne hellaliği allah aşkına adam kafadan sakat , bunumu düşünecek

Back
X