- Konu Sahibi karacikolata
-
canım bende lekelenme olmuştu 5-6 haftalıkken, çok korkmuştum gitmiştim hemen doktora. kesede kanama var demişti. vitamin ve vajinal jel verdi. sanırım o vajinal jelde progestan içeriyor. Hala kullanıyorum. Sanırım işe yaradı çünkü geçen cumartesi gittiğimde geçmiş dedi. lekelenmelerim de bitti. ama hala jeli kullanıyorum.. çok dikkat etmemiz lazım 3 aya kadar. en riskli dönem. Artık allaha emanet bebişlerimiz..
tabikide çok yanlış düşünüyorsun. çünkü bünyden bünyeye değişiyor. mutlaka duymuşsundur ilk geceden bile hamile kalanlarıbizde 1 sene sürdü senide göreceğiz o zaman.
Bakalım seneye çalışmalara başlarız bizde :) Burda böyle konuları okuyorum ya o yüzden kötü düşünüyorum sanırım. Allah herkesin gönlüne göre versinn :)
pozitif düşün. herşey güzel olur emin ol. sağlıklı ve huzurlu olalımda herşey olur.
hayırlı olsun..
çok sevindim...
darısı başımıza artık..
allah isteyen herkese versin hayırlısıyla..
dua et bizim için :)
çok sağol canımcım. Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah. bize nasip etti bakalım şimdi korumaya çalışma ve tutunmasına yardımcı olma zamanı
Umarım aksilikler çıkmaz canım dikkatli olmaktan başka yapıcak bşeyimiz yok. bende doktora gideceğim saat 4 gibi. tekrar kanda gebelik testine bakıcakmış hormonlar yükseldimi diye ultrasonla tekrar bakarmı bilmiyorum(( keseyi görememişti doktor.
canım gittinmi doktora ? gördünüzmü keseyi ??
Umarım aksilikler çıkmaz canım dikkatli olmaktan başka yapıcak bşeyimiz yok. bende doktora gideceğim saat 4 gibi. tekrar kanda gebelik testine bakıcakmış hormonlar yükseldimi diye ultrasonla tekrar bakarmı bilmiyorum(( keseyi görememişti doktor.
canım gittinmi doktora ? gördünüzmü keseyi ??
daha şimdi geldim. bugün tekrarlandı kan testi hcg 786 olmuş güzel dedi 2 günde 3 e katlamış resmen dedi. pazartesi muayene için çağırdı bugün bakmadı :))))
daha şimdi geldim. bugün tekrarlandı kan testi hcg 786 olmuş güzel dedi 2 günde 3 e katlamış resmen dedi. pazartesi muayene için çağırdı bugün bakmadı :))))
çok sevindim canım.. Keseyi de gördüğünde daha rahat edeceksin..
çok sevindim canım.. Keseyi de gördüğünde daha rahat edeceksin..
öyle umut ediyoruz canım. haberler pazartesiye kaldı. bakalım keseyi görebilecekmiyiz
öyle umut ediyoruz canım. haberler pazartesiye kaldı. bakalım keseyi görebilecekmiyiz
hayırlı olsun canım kaç haftalık senin bebiş
canım bu yazı aslında benim değil karacikolataya ait ama üstünde benim adım yazıyor :)
ama yine de bende söliyim 8+1 haftalık oldu :)
şuanda tam bilemiyorum. sat ım 1 ekim ama adet düzensizliğm çoktur1 hafta oldu öğreneli hamileliği. ilk muayenede kese görünmedi pazartesi gideceğim tekrar kontrole.
canım bu yazı aslında benim değil karacikolataya ait ama üstünde benim adım yazıyor :)
ama yine de bende söliyim 8+1 haftalık oldu :)
canım sen ben farketmez :) maşallah neredeyse 2 aylık olmuşsun :))))))))))
yalnız bende çözmeye çalıştım ama karıştım biraz :))))
bu arada benim 8+4 oldu :))) günler bir an önce geçsin istiyorum..
ya bu arada kızlar aranızda hamilelikte basur olan var mı ?
Dün çok kötü oldum yani basurmuydu onuda bilmiyorum çünkü daha önce bende basur hiç olmadı.
Dün tuvalette biraz zorlandım ve acılı oldu sonra kan geldi. ben basuru hiç bilmediğimden dolayı yine kanamam oldu sandım. Tüm moralim bozuldu. nerden geldiğine de dikkat etmedim. Bu sabah araştırınca basur olablir die düşündüm.
aranızda basuru olan varmı ??
evet benimde var basurum. ve benimki kesin et parçası var geçen ay korkumdan gidememiştim doktora şimdide hamile kaldık artık napıcam bilmiyorum. yediklerime dikkat edicem şimdilik başka çare bilemiyorum.
bu arada dün doktora gittim keseyi gördük1 hafta sonra tekrar gel kalp atışlarını dinleyelim dedi. şimdilik başka bişey söylemedi. heyecandan yaklaşık kaç haftalık diye sormayı bile unuttum. bi türlü tam bilemiyorum haftalığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?