sonunda olduuuuu :))))))))))))))

Umarım aksilikler çıkmaz canım dikkatli olmaktan başka yapıcak bşeyimiz yok. bende doktora gideceğim saat 4 gibi. tekrar kanda gebelik testine bakıcakmış hormonlar yükseldimi diye ultrasonla tekrar bakarmı bilmiyorum (( keseyi görememişti doktor.

yalnız bende çözmeye çalıştım ama karıştım biraz :))))

bu arada benim 8+4 oldu :))) günler bir an önce geçsin istiyorum..

ya bu arada kızlar aranızda hamilelikte basur olan var mı ?
Dün çok kötü oldum yani basurmuydu onuda bilmiyorum çünkü daha önce bende basur hiç olmadı.
Dün tuvalette biraz zorlandım ve acılı oldu sonra kan geldi. ben basuru hiç bilmediğimden dolayı yine kanamam oldu sandım. Tüm moralim bozuldu. nerden geldiğine de dikkat etmedim. Bu sabah araştırınca basur olablir die düşündüm.
aranızda basuru olan varmı ??

evet benimde var basurum. ve benimki kesin et parçası var geçen ay korkumdan gidememiştim doktora şimdide hamile kaldık artık napıcam bilmiyorum. yediklerime dikkat edicem şimdilik başka çare bilemiyorum.

bu arada dün doktora gittim keseyi gördük 1 hafta sonra tekrar gel kalp atışlarını dinleyelim dedi. şimdilik başka bişey söylemedi. heyecandan yaklaşık kaç haftalık diye sormayı bile unuttum. bi türlü tam bilemiyorum haftalığını

ayy canımm çok sevindim. sor ama mutlaka kaç haftalık die. bende merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…