allah sabır versın cnm sana.. eşinin abiside bi tuhafmıs yanı ınsan kendı babasına bakmaz mı ya
Esinizin babasina 3 kardes de beraber bakmali. Neden babalarinin bakimindan kacmak istiyorlar ki. Cok uzuldum. O baba da da ne kadar uzuluyirdur, duyuyordur bunlari.
kvniz görümcenizin bu durumuna ne diyor oda onla birlik mi oluyor?
bi anne baba hasta olunca ilk kızları koşar ama sizde durum farklı
Allah sizden razı olsun yinede kıymet bilinmiyor el olunca....
susmayın artık görümcenize karşı tepenize çıkarmayın daha fazla nasılsa sizden kötüsü yok....
Allah yardımcınız olsun...
ne güzel kv kp bakarak birsürü sevap almışsınız. şuursuzun biri yüzünden bu sevaplardan olmayın. muhattap olmayın yokmuş gibi davranın en güzel cezadır.
herkes yapamaz yatalak birine bakmak çok zordur. helal olsun size ve eşinize..
Bizde çok çektik böyle kayından ve görümcelerden! Bizde birde 2 tane..
Halamlar sürekli aynı sizin yaşadıklarınızı yaşattı anneme, bir amcam var aynı sizinkinden! Yaşı 50 oldu, ne babaanneme nede dedeme adam gibi baktı! Hastaneye düştüler, halamlar her seferinde laf soktu.
Annem bir gün geç gelmiş diye halam o kadar terbiyesizleşmiş ki, ben el evindeyim, el adamı gönderir mi? anası sağlıklıyken ordan çıkmazdı ama, nasıl abimin altına .... öyle bakacaksın! demiş, millet te seyrediyor.
Annem günlerce ağladı, üzüldü.
Yaşadığımız için size ne desem bilemiyorum, sadece çok iyi anlıyorum çözümü yoktu bizimkinin, babaannem ve dedemin arası 4 ay, sonra da annemi aniden kaybettik. Şimdi yüzlerini görmek istemiyorum, nefret ediyorum ikisinden de. Rahatlamışlardır umarım, hayatı boyunca tek dertleri annem oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?