AY Canım ya yaşadıkların gerçekten zor..aynı ev içinde yaşıyorsunuz üstüne görümce geliyor evde tat tuz bırakmıyor anladığım kadarıyla..tamam hasta olmuş elbette evlatları bakıcak ama abisinin böyle yapması cok sınır bozucu..EEee allah insanın içine merhamet versin cnm.benimde dedem zamanında cok hasta olmuştu günlerce hastanede kaldı 5 cocuğu vardı sadece 3 ü ilgilendi 2 sinden hayır görmediler yani..ne yapcan o bakmadı die bende bakmıcam diyemezsin canın kanın çünkü o..
Annemlerin hiçbir seyden haberi yok ölsem haberleri olmayacak.Kardeşim askere gidecek beni face ten davet etmiş
Kimsesizim
annenlerin neden bişeyden haberi yok..size cok mu uzakta oturuyorlar..yada telefonla konuşamıyormusunuz?
Ben kimseyi kırmamaya çalışan sessiz bir insanım bunlar da yukleniyor.Çok gecırdım soyleyeyım dıye içimden ama buna bıle sasrdım kendımeinanmiyorum ya nekadar gicik bir insanmis gorumceniz esasen boyle insanlara herseyi tek seferde soyleyip oturtacaksiniz ki sizden cekinsin misal tam tartisiyorken altinlarinizi hatirlatsaydiniz ya da bosanma sebebinin annesi ve babasi olmadigini bunu da hepinizin bal gibi bildigini soyleseydinizi bence isabetli olurdu valla:) asla insanlari kirmak taraftari degilimdir ama bu tarz insanlar sadece bundan anlar kardesim muhtemelen daha cok sikintilar yasatacak size ne diyeyim rabbim firsat vermesin....sizi de tebrik ediyorum oz evladin yapmadigini yapip sevaba giriyorsunuz allah daima yardimciniz olsun amin
kp'nın aklı gidip geliyor demişsşniz alzahamer mı oldu?
Allah yardımcınız olsun. Tek başınıza herşeyi yüklenmek zor olsa gerek . Allah size o sabrı versin. o görümcekin de çenesini bağlasın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?