Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam olmamıs bugün yarın olcak inşallah devam edin testeUmut dolu günleriniz olsun Kızlar. banada bakar mısınız. 1 buçuk senedir bebek hasreti çekenlerdenim. Bu ayda umudumu kesmek üzereyken bugün testim koyu çıktı. Sizce pik olmuş muAdetimin 22. Günündeyim.
Ay inşallah. Sizce akşamda tekrarlayayım mı testi. Bu pik i görmek o kadar güzelkiTam olmamıs bugün yarın olcak inşallah devam edin teste
Tekrarlayın inşallah daha koyu görürsünüz evet testin pik olması bile insanı sevindiriyorAy inşallah. Sizce akşamda tekrarlayayım mı testi. Bu pik i görmek o kadar güzelki![]()
Çok tşk ederim. Allah razı olsun. Gönlünüze göre versin inşallah. Bende pcos var. O yüzden yumurtalarım yeteri olgunluğa gelemiyor. Eşimde de sperm düşüklüğü ve az hareketliliği var. 1 buçuk aydır keçi boynuzu kürler falan yediriyorum. İnşallah etkisi olmuştur. İnşallah bu ay anne olma yoluna adım atabilirim. İnşallahTekrarlayın inşallah daha koyu görürsünüz evet testin pik olması bile insanı sevindiriyor
Devam et canım yaklaştı ben geçen ay 23. Günde pik gördüm kürtaj sonrası adetlerim 35 günde bir olmaya başladığı için yumurtlama da değişti. Ben pcos falan da değilim. İlk denemen mi ?Umut dolu günleriniz olsun Kızlar. banada bakar mısınız. 1 buçuk senedir bebek hasreti çekenlerdenim. Bu ayda umudumu kesmek üzereyken bugün testim koyu çıktı. Sizce pik olmuş muAdetimin 22. Günündeyim.
Umut oldun çok sağol canım. Çok geçmiş olsun. İnşallah tekrar sağlıkla hamile kalırsın. Ben 13 aydır istiyorum. Çatlatma iğnesi oldum 2 ay önce oda tutmadı. Aylardır uğraşıyoruz yaniDevam et canım yaklaştı ben geçen ay 23. Günde pik gördüm kürtaj sonrası adetlerim 35 günde bir olmaya başladığı için yumurtlama da değişti. Ben pcos falan da değilim. İlk denemen mi ?
Belki de zamanı değildir kuzu. Benimki de ilk birliktelikte olmuştu kalp atışı durdu kürtaj olalı beş buçuk ay oldu iki aydır olmuyor. Her şey normal. Vardır Allah’ın bir bildiği. En doğru zamanda geleceğine eminimUmut oldun çok sağol canım. Çok geçmiş olsun. İnşallah tekrar sağlıkla hamile kalırsın. Ben 13 aydır istiyorum. Çatlatma iğnesi oldum 2 ay önce oda tutmadı. Aylardır uğraşıyoruz yani![]()
Amin inşallah. Çok haklısın. kaderi yazan Allah Veren Allahtır. Günü vardır tabi. Bizde hemen olsun diye hasretlikten dayanamıyorum. Allahım hayırlısını versin inşallah. Sanada bana anne olmak isteyen herkeseBelki de zamanı değildir kuzu. Benimki de ilk birliktelikte olmuştu kalp atışı durdu kürtaj olalı beş buçuk ay oldu iki aydır olmuyor. Her şey normal. Vardır Allah’ın bir bildiği. En doğru zamanda geleceğine eminimsana da bana da tüm bekleyenlere Allah kimseyi yalnız bırakmasın
![]()
Nasıl yani. Her testiniz böyle koyuya yakın mı çıkıyor. Amin inşallah canım. Ne zamandır deniyorsunuz. Pcos olunca çatlama sorunu mu oluyor. Yoksa olgunlaşma sorunumuPik olmamış. Ben de pkosluyum. Adetim biteli bir hafta oldu her gün ovülasyon testlerim sizin son testiniz gibi çıkıyor. İnşallah pik olur bi yerde
Ben yeni denemeye başladım iki ay oldu. Bu ay ilk defa ovülasyon testi yapıyorum. Evet koyuya yakın çıkıyor ama pik olmadı henüz. Olgunlaşma sorunu oluyor bildiğim kadarıyla yeterince olgunlaşsa çatlıyor zaten.Nasıl yani. Her testiniz böyle koyuya yakın mı çıkıyor. Amin inşallah canım. Ne zamandır deniyorsunuz. Pcos olunca çatlama sorunu mu oluyor. Yoksa olgunlaşma sorunumu
Ewet henüz pik olmamış. Ama son testin biraz daha koyu sanki. Daha yeni başlamışsın zaten pcoslarda geç olgunlaşma durumuda var. Bir günü bile atlamadan devam et canım. Allah yardımcımız olsunBen yeni denemeye başladım iki ay oldu. Bu ay ilk defa ovülasyon testi yapıyorum. Evet koyuya yakın çıkıyor ama pik olmadı henüz. Olgunlaşma sorunu oluyor bildiğim kadarıyla yeterince olgunlaşsa çatlıyor zaten.
Bence de son gün bi tık daha koyu. Amin hepimizinEwet henüz pik olmamış. Ama son testin biraz daha koyu sanki. Daha yeni başlamışsın zaten pcoslarda geç olgunlaşma durumuda var. Bir günü bile atlamadan devam et canım. Allah yardımcımız olsun
Amin inşallahÇok tşk ederim. Allah razı olsun. Gönlünüze göre versin inşallah. Bende pcos var. O yüzden yumurtalarım yeteri olgunluğa gelemiyor. Eşimde de sperm düşüklüğü ve az hareketliliği var. 1 buçuk aydır keçi boynuzu kürler falan yediriyorum. İnşallah etkisi olmuştur. İnşallah bu ay anne olma yoluna adım atabilirim. İnşallah.
Amin inşallah RabbimAmin inşallahrabbım isteyen herkesr nasip etsin anne olmayı
![]()
Bence hala değil ama sen yine de değerlendir canım.Kızlar. En alttakini şimdi yaptım. Bi ğstündekinide sabah yapmıştım. Sizce pik olmuş mudur
Öyle mi diyosun. Yarın sabahta yapacam. Bakalım o zaman belli olur canmBence hala değil ama sen yine de değerlendir canım.