Hafif atlatırsan kusma olmaz ki. Böyle çıban gibi 2 sivilcem çıkmıştı yanaklarımda millete bi türlü inandıramamıştım sivilce olduğunaYoneticilerden ricam konumun bir süre tasinmamasi çünkü diğer forumlara tasidiginiz zaman sorunlarım çözümsüz kalıyor ve ben bu sitenin hiçbir yararını görmüyorum o zaman da. Lütfen bari 1-2 saat bekleyin
Soruma gelince artık antibiyotikler de fayda vermeyince kaçıp durduğum roaccutane hapını, doktorun 'bu sivilceler başka türlü gecmez 'demesesiyle dün itibariyle almış bulunuyorum. Dun ilk hapimi kullandım. Benim korktugum ise ben öğretmenim, okulun kapanmasına daha 1 ay var ve ondan sonra seminerler. Birinin beni sivilceli bir şekilde görmesine dayanamam sanırım
Benim sorum ise bu kusma denilen sivilce artışı dönemini nasıl hafif atlarım?
Bazıları kusma döneminde çok sivilce çıkarmıyor. Bunu kendileri mi sağlıyorlar yoksa bünye meselesi mi?
Doktor 20 mg ile başlattı. Sivilceler için nadixa verdi. Ve kuruluk için bazı kremler...
Sizin de önerileriniz varsa alabilirim. Lütfen şu kandil günü bu kardesinize Allah rızası için yardım edin
Herkese hayırlı kandiller.
Hafif atlatırsan kusma olmaz ki. Böyle çıban gibi 2 sivilcem çıkmıştı yanaklarımda millete bi türlü inandıramamıştım sivilce olduğunaBen 6 ay düzenli bir şekilde kullandım geçti gitti şükür. Başlayıp yarıda kesersen direnç kazanır vücudun 2. kez daha uzun ve ağır dozlu kullanmak zorunda kalırsın. Ayrıca yaz dönemi kullanılması çok da iyi değil kabuklanma olacak cildin incelecek dışarıya çıktığın gibi lekelenme başlayacak.
Vücudunla alakalı bir şey hafif atlatmanın yolu , formülü varsa ben bilmiyorum çünkü hap alıyorsun direk vücudun tepkide bulunuyor. Sivilceli görünmeme dayanamam dediğin için yarıda kesersen kötü olur dedim, bana hala zombi gözlü diyenler var ( göz kuruluğu yapmıştı daSiz hafif atlatirsan demişsiniz. Ben de nasıl hafif atlatacagimi sordum sizlere. Üstelik yarıda bırakıcam falan demedim ki.
Siz kusma doneminde az mı sivilce çıkardınız ?
Valla doktorum bişey olmaz yazın dedi. Zaten yaz olmasi işime geldi. Hem erteleyemem bir an önce kurtulmak istiyorum şu sivilcelerden. Zaten ramazanda hep evdeyim. Ramazandan sonra da ikindi vakutlerinde çıkarım artık bi güzel de kremlenirim. Bence siz de geciktirmeyinKeşke şimdi değilde eylül gibi filan başlasaydın yaz aylarında Dr lar önermiyorlar ben kullanmadım ama kullanacaktım doktorum kışın başlarız Dedi
Ben kışın kullandım bir iki kez çıktım dışarıya 50 faktörlü güneş kremini de kullanmama rağmen çok güzel lekelerim oldu.Valla doktorum bişey olmaz yazın dedi. Zaten yaz olmasi işime geldi. Hem erteleyemem bir an önce kurtulmak istiyorum şu sivilcelerden. Zaten ramazanda hep evdeyim. Ramazandan sonra da ikindi vakutlerinde çıkarım artık bi güzel de kremlenirim. Bence siz de geciktirmeyin
Aynu okulda calisitigim arkadasim ekimden beri kullaniyor ki sarisin.Ciger gibi dudak,yuzle gezdi.Gecen yil da bende oyleydim hep...Sabredin.Cok yanlis bir zamanlama ayrica ilaca baslamak icin.Keske ekim kasimi bekleseymissiniz.
Madem bu sivilceler haska turlu gecmez demis 20 mg az.Cok fazla belli etmez kendini.
Yoneticilerden ricam konumun bir süre tasinmamasi çünkü diğer forumlara tasidiginiz zaman sorunlarım çözümsüz kalıyor ve ben bu sitenin hiçbir yararını görmüyorum o zaman da. Lütfen bari 1-2 saat bekleyin
Soruma gelince artık antibiyotikler de fayda vermeyince kaçıp durduğum roaccutane hapını, doktorun 'bu sivilceler başka türlü gecmez 'demesesiyle dün itibariyle almış bulunuyorum. Dun ilk hapimi kullandım. Benim korktugum ise ben öğretmenim, okulun kapanmasına daha 1 ay var ve ondan sonra seminerler. Birinin beni sivilceli bir şekilde görmesine dayanamam sanırım
Benim sorum ise bu kusma denilen sivilce artışı dönemini nasıl hafif atlarım?
Bazıları kusma döneminde çok sivilce çıkarmıyor. Bunu kendileri mi sağlıyorlar yoksa bünye meselesi mi?
Doktor 20 mg ile başlattı. Sivilceler için nadixa verdi. Ve kuruluk için bazı kremler...
Sizin de önerileriniz varsa alabilirim. Lütfen şu kandil günü bu kardesinize Allah rızası için yardım edin
Herkese hayırlı kandiller.
Bünye meselesi 7 ay kullandım kusma olmadı
çok yoğun sivilcelerim yoktu ama kafaya taktıkça çıkıyordu ergen gibi
7 ay sonunda tamamen kurtuldum
önemli bi tavsiye dudaklar çok kötü oluyor herşeyi denedim fayda yok taki arko kremi kullanana kadar
hani şu ski tüpte olan krem yurken hep baş ucumdaydı resmen yoğurt kıvamında bembeyaz olacak şekilde sürüyordum hatta burnumun içine bile bana çok iyi geldi tavsiye ederim
Canım burada senin yapabileceğin hiçbir şey yok , çıkacağı varsa çıkar sen bunu engelleyemezsin. Ben dört sene önce kullandığımda bende çok korkmuştum kusma yaşıcam diye ama hiç öyle bir durum olmadı bende , herkeste olmuyor yani...
İnşallah canım,bu arada 3 litre su içmeye çalış, dudaklar çok fena oluyor yoksa ..Sizler çok şanslıymissiniz. İnşallah bende de çok çıkmaz.
İnşallah canım,bu arada 3 litre su içmeye çalış, dudaklar çok fena oluyor yoksa ..
Çok kötü bi zamanda kullanmyaa başlamışsın yalnız. Bu ilacı kullanan çok ve burda da yazdığı gibi herkesin doktoru uyarmış güneşe karşı, sizinki bi şey olmaz demiş. Bence doktorunuzu bi daha araştırın.
Bende kusma dönemini fena geçirenlerdenim. Roaccutane dan bana kalan güneşte gözlerimi açamazcasına kuruluk. Sana tavsiyem göz ve dudak kuruluğuna gereğinden fazla önem ver ve asla güneşe çıkma. Okulda tenefüse bile çıkma, güneş lekesi geçmesi imkansıza yakın lekelerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?