Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana kalırsa eski erkek arkadaşın hem seni soğutmaya çalışıyor hem de erkekler genelde ayrılığın ilk zamanlarında kadınlara göre daha iyi olurlar bir süre sonra kafalarına dank eder
iyisimi sen onu face de falan hiç takip etme kendine farklı uğraşlar bul yoksa çok yıpranırsın
Hee canım yeşillik olsun diye durdu o kızlar orda.
Biz de safız zaten.
Görüşmeye gitmemeniz taraftarıyım.
Kurtulmuşsunuz bence.
Ya evlenince çıksaydı meydana nasıl bir adam olduğu ?![]()
Bu erkek milletine hiç mi güven olmayacak arkadaş.4 sene aşk sevgi paylaşım bilmem ne sonra iş ciddiye binmeye başlayınca dönüşler felan.Kusura bakma ama canım çok kızdım sevgiline çok.Öyle bi resim nasıl paylaşılır paylaşmayı bırak nasıl çekilir yaaa.bence sende kendi hayatına bak gez toz sende onun gözüne sok ama ayarını onun kadar !! kaçırmadan tabi bak nasıl tutuşuyo o zaman.Sallma onu.O senin onu beklediğini biliyo çantada keklik gibi görüyo üstüne bide hayat bizim özgür insanlarız diyo.Ayy cidden çok kızdım.Sevgi aşk bi yere kadar canm bu zihniyette bi insanı bırak çıkar hayatından bence en acilinden...
cok üzücü yaşadıkların ya. ama ne biliyim kurtulmussun bencede ayrılmasaydı aldatırdı gibi geliyo bana. belkide oaraya gitmek için ayrıldı kim bilir. döner canım hemde ağlaya zırlaya döner ama sen onu affetme asıl sen hayatına devam et
arkadaş etki edebilir ama insanın karakteri yatkın değilse çokta etkisi olmaz, sanırım 4 yılın ardından gelen özgürleşme hissi ve ortamda uygun olunca olur böyle.
arkadaşınızın tekrar birleşme gibi bir niyeti yok gibi ayrıca öyle olsaydı o resmi koymazdı oraya
mervem canım benim sakın üzülme...bana anlattıklarından sonra bu adam niye böyle bişi yapmış anlamadım... seven insan sevdiğine kıyamaz ya nasıl kıymış?
afedersin ama kusura bakma s.çarım böyle sevgiye sevmesin beni böle kimse...biz kızlar oturup yas tutarız onlarda günü gün eder..
canım benim ilk aklıma o tatil için ayrılmış gibi geldi.. belki sen izin vermeyecektin yada versende istediklerini yapamayacaktıay ne biliyim ya aynı durumu yaşadım içim sızladı biran
bence tatildönüşü seni arayacak..gönlünü alacak.. ama sen çok fazla yüz verme yoksa bunu sık sık yapar nasılsa ayrılmıyoruz ddiye
canim 5 yillik bir iliskim vardi ve beni sevdigine okadar inaniyordumki hatta sözlendik ailem bile onun gözünün benden baskasini görmedigini söylüyordu ama ne oldu
ben ayrildim bazi nedenler yüzünden o bir ay gecmeden yeni sevgili edindi ve ayrilirken aglaya aglaya ayrildik ikimizde
ve simdi evli mutlu cocuklu
erkekler böyle sekerim hic üzülmene degmez iyiki simdiden anladin gercek yüzünü ilerde daha gec olabilirdi
biliyorum hic ama hic kolay degil ama ilerde sükredeceksin insallah
evet biz de ayrıldığımızda karşılıklı oturup ağladık. ilk defa onu ağlarken gördüm ben de. işte en çok şaşırtan da bu, nasıl böyle üzülürken ikimiz de 5gün sonra hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam ediyor.... bütün herşey yalanmıydı diye düşünmekten kendimi alamıyorum. inşallah bu yükten kurutulurum ben senin gibi canım...