Sonunda sevgilimle ayrıldım:(

bana kalırsa eski erkek arkadaşın hem seni soğutmaya çalışıyor hem de erkekler genelde ayrılığın ilk zamanlarında kadınlara göre daha iyi olurlar bir süre sonra kafalarına dank eder

iyisimi sen onu face de falan hiç takip etme kendine farklı uğraşlar bul yoksa çok yıpranırsın

Hee canım yeşillik olsun diye durdu o kızlar orda.:ssz:

Biz de safız zaten.:47:

Görüşmeye gitmemeniz taraftarıyım.:29:

Kurtulmuşsunuz bence.

Ya evlenince çıksaydı meydana nasıl bir adam olduğu ?:8:

bana kalırsa eski erkek arkadaşın hem seni soğutmaya çalışıyor hem de erkekler genelde ayrılığın ilk zamanlarında kadınlara göre daha iyi olurlar bir süre sonra kafalarına dank eder

iyisimi sen onu face de falan hiç takip etme kendine farklı uğraşlar bul yoksa çok yıpranırsın

daha çok yeni bu olaylar takip etmeden duramıyorum ki :( ama onun bu kadar umursamaz olması çok koydu bana. bu hiç böyle bir adam değildi. acaba bu arkadaşının da etkisi var mı bu olaylarda diyorum. çünkü hiç böyle bir adam değildi.ama insanın içinde olmasa da olmaz ki...

Hee canım yeşillik olsun diye durdu o kızlar orda.:ssz:

Biz de safız zaten.:47:

Görüşmeye gitmemeniz taraftarıyım.:29:

Kurtulmuşsunuz bence.

Ya evlenince çıksaydı meydana nasıl bir adam olduğu ?:8:

haklısın canım bir dediyorum ki acaba bir şeyler yaşamışlar mıdır yani ona bu konuda bu kadar güvenirken ne bileyim böyle cinsel bir şey de olduysa kafayı yerim. ama eğer olur da konuşursak bilmek istiyorum yaşayıp yaşamadığını bu konuda yalan söylemez. zaten bu saatten sonra belli ki beni kaybetme korkusu kalmamış neden yalan söylesin ki yapmadım diye canımı acıtmak için o kadınla birlikte olduysa söyler :(

Bu erkek milletine hiç mi güven olmayacak arkadaş.4 sene aşk sevgi paylaşım bilmem ne sonra iş ciddiye binmeye başlayınca dönüşler felan.Kusura bakma ama canım çok kızdım sevgiline çok.Öyle bi resim nasıl paylaşılır paylaşmayı bırak nasıl çekilir yaaa.bence sende kendi hayatına bak gez toz sende onun gözüne sok ama ayarını onun kadar !! kaçırmadan tabi bak nasıl tutuşuyo o zaman.Sallma onu.O senin onu beklediğini biliyo çantada keklik gibi görüyo üstüne bide hayat bizim özgür insanlarız diyo.Ayy cidden çok kızdım.Sevgi aşk bi yere kadar canm bu zihniyette bi insanı bırak çıkar hayatından bence en acilinden..​
.

cok üzücü yaşadıkların ya. ama ne biliyim kurtulmussun bencede ayrılmasaydı aldatırdı gibi geliyo bana. belkide oaraya gitmek için ayrıldı kim bilir. döner canım hemde ağlaya zırlaya döner ama sen onu affetme asıl sen hayatına devam et

arkadaş etki edebilir ama insanın karakteri yatkın değilse çokta etkisi olmaz, sanırım 4 yılın ardından gelen özgürleşme hissi ve ortamda uygun olunca olur böyle.

arkadaşınızın tekrar birleşme gibi bir niyeti yok gibi ayrıca öyle olsaydı o resmi koymazdı oraya

mervem canım benim sakın üzülme...bana anlattıklarından sonra bu adam niye böyle bişi yapmış anlamadım... seven insan sevdiğine kıyamaz ya nasıl kıymış?
afedersin ama kusura bakma s.çarım böyle sevgiye sevmesin beni böle kimse...biz kızlar oturup yas tutarız onlarda günü gün eder..

canım benim ilk aklıma o tatil için ayrılmış gibi geldi.. belki sen izin vermeyecektin yada versende istediklerini yapamayacaktı :( ay ne biliyim ya aynı durumu yaşadım içim sızladı biran :( bence tatildönüşü seni arayacak..gönlünü alacak.. ama sen çok fazla yüz verme yoksa bunu sık sık yapar nasılsa ayrılmıyoruz ddiye

Bu erkek milletine hiç mi güven olmayacak arkadaş.4 sene aşk sevgi paylaşım bilmem ne sonra iş ciddiye binmeye başlayınca dönüşler felan.Kusura bakma ama canım çok kızdım sevgiline çok.Öyle bi resim nasıl paylaşılır paylaşmayı bırak nasıl çekilir yaaa.bence sende kendi hayatına bak gez toz sende onun gözüne sok ama ayarını onun kadar !! kaçırmadan tabi bak nasıl tutuşuyo o zaman.Sallma onu.O senin onu beklediğini biliyo çantada keklik gibi görüyo üstüne bide hayat bizim özgür insanlarız diyo.Ayy cidden çok kızdım.Sevgi aşk bi yere kadar canm bu zihniyette bi insanı bırak çıkar hayatından bence en acilinden..​
.

gerçekten de beni çantada keklik olarak görüyo olabilir. bu zaman kadar hep sakindim hiç olay çıkarmadım, her zaman ona anlayışla yaklaştım. ne gezdiğine karıştım ne arkadaşlarına. demek ki o kadar alttan alınca kıymetsiz oluyormuş insan. bir de o fotoları benim göreceğimi bilerek koydu facebooka, nasıl bu kadar düşüncesiz olabilir anlamıyorum. hiç mi tanımadım ben bu adamı bunca zaman :( önce toparlanmalıyım sanırım. sonrasında o da onu sallamadığımı anlasın ki pişman olsun yaptıklarından. şu an pişman olmasını çok istiyorum. ezilen gururum için isytiyorum. başka bir intikam düşünemiyorum ama canını acıtmak için başka bişey yapamam ki ben:(

cok üzücü yaşadıkların ya. ama ne biliyim kurtulmussun bencede ayrılmasaydı aldatırdı gibi geliyo bana. belkide oaraya gitmek için ayrıldı kim bilir. döner canım hemde ağlaya zırlaya döner ama sen onu affetme asıl sen hayatına devam et

acaba oraya gitmek için ayrılmış olabilir mi cidden ? ama ben onu kısıtlayan bir insan değildim ki gitseydi de gitme demezdim. umarım pişman olup döner ve onun karşısında dik durabilirm. ama zayıflık yapıp da onu affetmekten korkuyorum :(

Üzgünüm ama sevgilin seni çoktaaaan silmiş..sevmiyor seni..
Madem çok bunalmış,ayrılık fikri yerine seni götürseydi tatile,kafa dinlerdik diyebilirdi..
Yok arkadaşım aç gözünü..kendini daha fazla yıpratma onun için..
Besbelliki kendisini senden soğutmak için yaptığı oyunların meyvesini aldığı için mutlu.
Daha fazla ezdirme kendini.
Sil sende onu..!

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaş etki edebilir ama insanın karakteri yatkın değilse çokta etkisi olmaz, sanırım 4 yılın ardından gelen özgürleşme hissi ve ortamda uygun olunca olur böyle.

arkadaşınızın tekrar birleşme gibi bir niyeti yok gibi ayrıca öyle olsaydı o resmi koymazdı oraya

onun özgürleşmesi benim yüzümden oldu o kadar taviz verdim o kadar sakin kaldım ki demek ki o da yavaş yavaş iyice ipleri kopardı... ama onun o arkadaşıyla ilk tanıştığımda anladım ne mal olduğunu ah ne sinirliyim.tabi ki benimkinde suç o da uymasın arkadaşına ama o çocuk varya tam şerefsiz yaa ve sevgilim bunu göremiyor bi türlü. içki içmeyen sevgilim bu arkadaşıyla takılmaya başladıktan sonra tek tük içmeye başladı. şimdi de tatil olayı. bunlar 1 senedir filan arkadaşlar bu arada. ahh ah deli olucam resmen...

mervem canım benim sakın üzülme...bana anlattıklarından sonra bu adam niye böyle bişi yapmış anlamadım... seven insan sevdiğine kıyamaz ya nasıl kıymış?
afedersin ama kusura bakma s.çarım böyle sevgiye sevmesin beni böle kimse...biz kızlar oturup yas tutarız onlarda günü gün eder..

zencem canım benim senle msnde filan da konuşalım ya ne olur kafayı yedim resmen :(

canım benim ilk aklıma o tatil için ayrılmış gibi geldi.. belki sen izin vermeyecektin yada versende istediklerini yapamayacaktı :( ay ne biliyim ya aynı durumu yaşadım içim sızladı biran :( bence tatildönüşü seni arayacak..gönlünü alacak.. ama sen çok fazla yüz verme yoksa bunu sık sık yapar nasılsa ayrılmıyoruz ddiye

ah nasıl içim acıyor bir bilsen canım... taviz verirsem yine yapar dimi :( ben de bundan korkuyorum zaten :/

canim 5 yillik bir iliskim vardi ve beni sevdigine okadar inaniyordumki hatta sözlendik ailem bile onun gözünün benden baskasini görmedigini söylüyordu ama ne oldu
ben ayrildim bazi nedenler yüzünden o bir ay gecmeden yeni sevgili edindi ve ayrilirken aglaya aglaya ayrildik ikimizde
ve simdi evli mutlu cocuklu
erkekler böyle sekerim hic üzülmene degmez iyiki simdiden anladin gercek yüzünü ilerde daha gec olabilirdi
biliyorum hic ama hic kolay degil ama ilerde sükredeceksin insallah

ah kızlar ah bir bilseniz ne kadar zor bir durum. resmen mal gibi oldum boşluktayım. bütün hayallerim yıkıldı. tüm geleceğimi onun üzerine kurmuştum. resmen hayallerimi çaldı. o kadar ağır geliyor ki bu yaptıkları, gözümle şahit olsam bir yerde bassam onu bir şey yaparken anca bu kadar acırdı canım. ne olursa olsun herzaman onu karşıma çıkardığı için Allah a şükrederdim. böyle dürüst bir insan asla bulunmaz derdim. kavga etsek de her zaman bana karşı nazik ve sahipleniciydi. dürüsttü. ama şimdi bu yaptıkları bütün inandıklarımı aldı götürdü....

canim 5 yillik bir iliskim vardi ve beni sevdigine okadar inaniyordumki hatta sözlendik ailem bile onun gözünün benden baskasini görmedigini söylüyordu ama ne oldu
ben ayrildim bazi nedenler yüzünden o bir ay gecmeden yeni sevgili edindi ve ayrilirken aglaya aglaya ayrildik ikimizde
ve simdi evli mutlu cocuklu
erkekler böyle sekerim hic üzülmene degmez iyiki simdiden anladin gercek yüzünü ilerde daha gec olabilirdi
biliyorum hic ama hic kolay degil ama ilerde sükredeceksin insallah

evet biz de ayrıldığımızda karşılıklı oturup ağladık. ilk defa onu ağlarken gördüm ben de. işte en çok şaşırtan da bu, nasıl böyle üzülürken ikimiz de 5gün sonra hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam ediyor.... bütün herşey yalanmıydı diye düşünmekten kendimi alamıyorum. inşallah bu yükten kurutulurum ben senin gibi canım...

bence erkek arkadaşın sıkılmış bu ilişkiden.. 4 yıllık birliktelik.. zamanla bunalmış olabilir..

yeni heyecanlar arıyor kendine belli ki... belki de evlilik onu korkutuyor...

bu ilişkinin sonu yok gibi cnm..

baksana adam hayatını yaşıyo.

erkekleri anlamak çok zor gerçekten..

nasıl bu kadar rahat olabiliyolar anlamıyorum...

her şeyi bi anda silip atmak, unutmak...

kalpsiz bu erkekler..:19:

Malesef uzun ilişkiler böyle oluyor. Sen evlilik hayalleri kurarken, erkekler uzaklaşmaya yeni sulara yelken açmaya başlıyorlar. Benzer şeyleri bende yaşadım ağlaya ağlaya ayrıldığın adamlar haftasına ya tatildeler ya da sevgili yapıyorlar ama zaten onlar kafalarında buna hazır oluyorlar.
Bence ilişki 2 seneyi aşıyorsa yavaş yavaş tehlike çanları çalmaya başlıyor. Tabi bu benim fikrim,gözlemim. İlk heyecanlar tükenince erkekler yeni heyecanlar arıyorlar.
Boşver canım geleceğe dön yüzünü. ondan sana hayır gelmez artık. Özgür insanlarmışsınız ya sende kullan özgürlüğünü dibine kadar!!!!

evet biz de ayrıldığımızda karşılıklı oturup ağladık. ilk defa onu ağlarken gördüm ben de. işte en çok şaşırtan da bu, nasıl böyle üzülürken ikimiz de 5gün sonra hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam ediyor.... bütün herşey yalanmıydı diye düşünmekten kendimi alamıyorum. inşallah bu yükten kurutulurum ben senin gibi canım...

insallah canim ben daha gücsüz biriyim kendimi tamamen kapattim 2 yilda anca kendime geldim sen güclü ol benim gibi kendini sakin kapatma kismet degilmis ve bu sana cok büyük tecrübe olur. erkekler malesef böyle birgün aglarlar ikinci gün güle oynaya baska kiza giderler. insallah kurtulursun canim Allah hayirlilariyla karsilastirsin

Canım bencede hem kendinden soğutmaya çalışıyor hemde ayrılıkı atlatmaya çalışmış..
Ne demek daha ayrılalı 5 gün olmuşş hooppp 2 tane kızaa :45::45:
Bana sorarsan facebook'da arkadaş listenden bile çıkar onu :18: En azından daha fazla görüp görüp canını sıkmazsın..
4 yıl oldukça uzun bir süre ama Allah'tan daha fazla geç kalmadan anlaşılmış adamlığı :44:
Önüne bak,uzun bir hayat seni bekliyor,eminim ilerde onun için dktüğün gözyaşlarına daha çok üzüleceksindir :34:
Görüşmeye gitme..Gidersende bi anlık sinirle arayıp kızdığını,seninde gerçekten bitirdiğini,dediği gibi rtık ikinizinde özgür olduğunu belirtir yoluna bakarsın..
Eminim o zaman daha fazla pişman olur,kaybetiğini anlasında görsün gününü :4::4:

Back
X