• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda söyledim...

mlk2020

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2017
41
8
1
35
Merhaba daha öncede konuyu paylaştım fake hesapdan 1 sene biriyle konuştum ama resmim hayatım yalandı sonra ona bi şey hissetmeye başladım gerçeği demek denemek arasında gittim sonunda dedim. Tepkisi tabiki sertti neden kendini demedin hayatın herşeyin yalanmıydı ben senin tipin için mi konuştum vs diye baya kustu öfkesini. Sonra çık şu yalan kimlikten gerçek halinle gel sorularıma cevap ver dedi bende ekledim sonra neden niçin yaptın baya sordu etti . Sen daha mı çirkindin ki böyle bi şey yaptın ben bu şekilde de sana aynı duygularımı sunardım deri. Gitmek istiyorsan giderim dedim senide tutamam bilmiyorum zaman hazmedemiyorum vs dedi. Sonra işte gitmedi zaman istedi 1 gün oldu zaten ama aklına geldikçe bi şeyler diyor dedim bu el sana sorun olcak herşeyim battıcak sana evet diyor canımı yakmak için mi buradasın dedim evet diyor. Kızgın kırgınım diyor bilmiyorum napcam gitmedi de karar senin dedi tersine silip gitmedi

Gitmemiş ama kalmamışta... Seni istemiyorsa fazla üsteleme. Üstüne birde canını yakmak için varım diye kendi söylemiş.

Tamam da sorular soruyor hayatımla ilgili bazen canımı yakıcak kadar sert bazen de senide anlamak istiyorum sanada hak vermeye çalışıyorum diyor ama gitmedi tamamen kararı bana bıraktı direk zaman derdi kırgınım kalırmı belki hemen mi geçer bilmiyorum diyor

Zaten 1yildir sen onu tanimissin artik ben olsam yuzyuze gorusurdum her seyi unutalim sana kendimi bugun en bastan anlatiyim derdim ve o gunu sadece ona ayirip eglenirdik

Tabi asiksan
Ki asiksin saniyorum

Adam gitmekle kalmak arasinda bir yerlerde. Gercek seni tanimakta istiyor olabilir. Sana kizginligina gelince adam hakli. Biraz sure lazim.

Zaten 1yildir sen onu tanimissin artik ben olsam yuzyuze gorusurdum her seyi unutalim sana kendimi bugun en bastan anlatiyim derdim ve o gunu sadece ona ayirip eglenirdik

Tabi asiksan
Ki asiksin saniyorum
Ya 1 sene arkadaş gibiydik yüz yüzede çıkamazdım zaten arklı bi profildim Şimdi ben ist o Yalova hemende diyemem kızgın öfkeli

Adam gitmekle kalmak arasinda bir yerlerde. Gercek seni tanimakta istiyor olabilir. Sana kizginligina gelince adam hakli. Biraz sure lazim.
Haklısın zaten diyor zaman belki kızgınlığım hemen geçer belki geçmez hiç bi şey düşünemiyorum 1 sene koca bi yalan diyor

İyi de bu saatten sonra ilk güvensizlikte sen zaten yalancısın vs diye diye yüzüne vuracak.
Gitmekler,kalmaklar falan ergence olmuş ayrıca.İstemiyorsan engeller yoluna bakarsın da yok canını yakayımlar falan..

Ya 1 sene arkadaş gibiydik yüz yüzede çıkamazdım zaten arklı bi profildim Şimdi ben ist o Yalova hemende diyemem kızgın öfkeli
Yani sunu demek istedim hani yeni internetten tanistigin biri olsa guvenip gorusemezsin ama 1yildir tanimissin
Hatta onun sana guvenmemesi gerekir baska tanittigin icin
Bu yuzden bence yuzyuze gorusup guzel bir gun geçirip gonlunu alabilirsin ve kendini anlatip tanitarak ozur de dilersin
Mutlu son

Yaslariniz kac bu arada

Yani sunu demek istedim hani yeni internetten tanistigin biri olsa guvenip gorusemezsin ama 1yildir tanimissin
Hatta onun sana guvenmemesi gerekir baska tanittigin icin
Bu yuzden bence yuzyuze gorusup guzel bir gun geçirip gonlunu alabilirsin ve kendini anlatip tanitarak ozur de dilersin
Mutlu son

Yaslariniz kac bu arada
26 ben 32 o

Söylemişsiniz işte her şeyi daha neyini uzatıyor vicdan azabı mı çektirmeye çalışıyor. Çokta ezilip durma karşısında

Gitmek neyse.. o senden gitmez su asamada telaş yapma. Sizin aranızdaki sey sadece merak. Bulusunca gecer.

Bir yıl çok uzun bir süre.Hislerim yeni başladı demişsin.Peki baştan niye sahte hesapla konuşmaya başladin hislerin yoktuysa?

Yaşın 26 ama şu yazdıkların yaşadıkların ergence. Şimdi 1 yılda birbirinizi görmeden tanımadan neden niçin yalan söyledin konusunu konuşursunuz. Zamanın ne kadar değerli olduğunun bilincinde değilsiniz en kötüsü. Önceki konunda buluşamama sebebini ben Almanya o Yalova da diye yazmıştın şimdi istanbuldayım diyorsun. Dürüstlük çok ama çok önemli.

Back
X