Baro avukatları çekişmeli boşanmaya bakıyor mu . Ben altinlarimi geri isticem
Ben küçük bir şehirde yaşıyorum . Cabuk olur belki o işlemlerBaşımdan geçtiği için biliyorum. Avukatım var çekişmeli devam ediyor davam ailemin evi ve kendi evim aynı şehirde değildi eşyalarımı da vermiyordu bir iğnesini bile vermem demiş avukatım iki kez dilekçe yazıp gönderdi reddedildi en sonunda biz gidip hakim ile yüz yüze görüştük durumun ciddi olduğunu anlattım bir de bende silah tehditi vardı hakim dilekçe yazmamı istedi 2-3 saat içinde de onayladı ertesi gün elimdeki ara karar ile polis eşliğinde aldım kıyafetlerimi
Evet dükkan açtı kendine mesajlar var elimdeAltınlarını ne yaptınız ki eşin mi aldı ona verdiğine dair kanıt var mı elinde
Bende küçük şehirde yaşıyordum canım maalesef herseye dava alın der oldular ben çeyizlerimi alamadım daha çoğu eşyam evde kaldı 10 ay oldu dava açacağız diğer eşyalar içindeBen küçük bir şehirde yaşıyorum . Cabuk olur belki o işlemler
Yarın gidip danışayım bir bakalim ne derlernafaka bosanma ve mal paylasimi。iki dk。ugra kafandaki sorular gider。adliyenin icinde baro yazar sirunca gosterirler。 uzerine kayitl malvarligi yok ise git tabi sgkda olmayacak
Tamamdır alırsın aynı şeyleri yaşıyoruz resmenEvet dükkan açtı kendine mesajlar var elimde
Bir kolonya olmuş 30 TLkiz su zamanda kolonya mi kirdin
Aman ona kalacağına kirilsin daha iyikesinliklikle polise bildir olayı gitmeden önce hatta onlar eşlik bile edebilirler. geçmiş olsun. Bir de bu zamaan da kolonya mı kırılır anacamım kolundaki bilezikler kadar değerli
hatun bonkorBir kolonya olmuş 30 TL
Elimde ki annemin ve dayimin taktiği bilezige de göz dikti daha da kaptirmadim onlarıTamamdır alırsın aynı şeyleri yaşıyoruz resmen
Aman ona kalacağına kirilsin daha iyiumarım hemen alabilirim cirkeflik etmezler
Alsın bidaha napayımBir kolonya olmuş 30 TL
Çok iyi yapmışsın şimdiki aklımız olsaydı diğerlerini de vermezdikElimde ki annemin ve dayimin taktiği bilezige de göz dikti daha da kaptirmadim onları
Evimin perdesini bile ben aldım hiç birini bırakmam onaedeceklermiş gibi düşün ama yine de belli olmaz
Ay inşallah yaSen eşyalarımı vermezsen polisle gelip alacam desen sanki eşyalarını verir
Bunları da verirdim böyle nankör bi adam olmasaydı azcik sevseydi.Çok iyi yapmışsın şimdiki aklımız olsaydı diğerlerini de vermezdik
İnşallah Allah yardımcın olsunAy inşallah ya
Amin canım ☺ Rabbim haklının yanında her zamanİnşallah Allah yardımcın olsun
aynen hiçbişeyi bırakma. günahını bırakabilirsinEvimin perdesini bile ben aldım hiç birini bırakmam ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?