Avukatlar danışma parası alıyor ya .Bence direkt avukata git. O doğru yolu gösterir. Galiba tedbir nafakasi miydi mal varlığı ile ilgili olan. Onları da yaparsın. Herseyin hayırlısı olsun. Okurken tüm sahneler canlandı gözümde resmen
Bilmiyorum vallaSitede bakım mi var?
Sagol canım çabucak atlatırım inşallahAllah yardımcın olsun zor süreç bende o yollardan geçiyorum dikenli yolları atlattım hafif çakıllı taşlı yollar kaldı.
Giderken bile evi düşündüm mikroplardan arınsın dedimkiz su zamanda kolonya mi kirdin
Emniyete git kıyafetlerimi vermiyorlar eve girip almama izin vermiyorlar bir çorabım bile yok yanımda de polis otosuyla gidip alırsın, poliste seni bekler onlar bişey yapar vs. diye.Geçenler de 2 , 3 tane konu açtım esimi anlattım derdimi paylaştım sizlerle hepiniz o adam ile ömür geçmez dedi . Boşanma fikrini kafama koymuştum ama evden gitmeye cesaretim yoktu. Bugün kaynanam aramızı yapmaya çalışırken yine kavga ettik bir hışımla aldım çantamı bir de kolonya şişesi vurdum kırdımrahatladım resmen beee bu zamana kadar icimde tuttuklarim sise ile beraber parçalandı gitti resmen Gel gelecek olursak derdim su ki yanima bir çorap bile almadim . Adam da bana bu evden gidersen ben müsait olduğum gün gelir alırsın eşyalarını başka türlü benim evime gelme 1 günde gel herseyini topla git dedi. Pazar günü toplucaz eşyaları o zamana kadar giyecek bişeyim yok haliyle çalışmama izin vermediği için param da yok . 2 tane bilezigim var onu da kıyafet için bozamam . Ben gitsem eşyaları almaya bilezikler bende diye vermemezlik yaparsa direk gidip polise mi şikayetçi oluyoruz nasıl oluyor bilenler bir yazsın . Bir de 7 aylık evliyiz hemen boşanabilir miyiz ? Süreci bilenler anlatırsa sevinirim
Uzun bir süreç değil yani demi hemen gelir mi polis benleEmniyete git kıyafetlerimi vermiyorlar eve girip almama izin vermiyorlar bir çorabım bile yok yanımda de polis otosuyla gidip alırsın, poliste seni bekler onlar bişey yapar vs. diye.
Maalesef canım dilekçe yazması gerekiyor ve bunun bir de onaylanmasıEmniyete git kıyafetlerimi vermiyorlar eve girip almama izin vermiyorlar bir çorabım bile yok yanımda de polis otosuyla gidip alırsın, poliste seni bekler onlar bişey yapar vs. diye.
hakkinda hayirlusi olsun. avukat para ister evet ama siz anladigim kadariyla calisan. bri degilsiniz bulundugunu子sehrin barosundan avukat isteyebilirsinizGiderken bile evi düşündüm mikroplardan arınsın dedim
Kaç gün sürüyor ki onayı ya . Giyecek bir tane bişeyim yokMaalesef canım dilekçe yazması gerekiyor ve bunun bir de onaylanması
Baro avukatları çekişmeli boşanmaya bakıyor mu . Ben altinlarimi geri isticemhakkinda hayirlusi olsun. avukat para ister evet ama siz anladigim kadariyla calisan. bri degilsiniz bulundugunu子sehrin barosundan avukat isteyebilirsiniz
Tamam yazsın ne gerekiyorsa, kadın bu ya. Afedersin de çamaşırı bile yok yanında. Ona anlayış gösterirler.Maalesef canım dilekçe yazması gerekiyor ve bunun bir de onaylanması
Başımdan geçtiği için biliyorum. Avukatım var çekişmeli devam ediyor davam ailemin evi ve kendi evim aynı şehirde değildi eşyalarımı da vermiyordu bir iğnesini bile vermem demiş avukatım iki kez dilekçe yazıp gönderdi reddedildi en sonunda biz gidip hakim ile yüz yüze görüştük durumun ciddi olduğunu anlattım bir de bende silah tehditi vardı hakim dilekçe yazmamı istedi 2-3 saat içinde de onayladı ertesi gün elimdeki ara karar ile polis eşliğinde aldım kıyafetlerimiKaç gün sürüyor ki onayı ya . Giyecek bir tane bişeyim yok
Ahh inşallahTamam yazsın ne gerekiyorsa, kadın bu ya. Afedersin de çamaşırı bile yok yanında. Ona anlayış gösterirler.
kesinliklikle polise bildir olayı gitmeden önce hatta onlar eşlik bile edebilirler. geçmiş olsun. Bir de bu zamaan da kolonya mı kırılır anacamım kolundaki bilezikler kadar değerliGeçenler de 2 , 3 tane konu açtım esimi anlattım derdimi paylaştım sizlerle hepiniz o adam ile ömür geçmez dedi . Boşanma fikrini kafama koymuştum ama evden gitmeye cesaretim yoktu. Bugün kaynanam aramızı yapmaya çalışırken yine kavga ettik bir hışımla aldım çantamı bir de kolonya şişesi vurdum kırdımrahatladım resmen beee bu zamana kadar icimde tuttuklarim sise ile beraber parçalandı gitti resmen Gel gelecek olursak derdim su ki yanima bir çorap bile almadim . Adam da bana bu evden gidersen ben müsait olduğum gün gelir alırsın eşyalarını başka türlü benim evime gelme 1 günde gel herseyini topla git dedi. Pazar günü toplucaz eşyaları o zamana kadar giyecek bişeyim yok haliyle çalışmama izin vermediği için param da yok . 2 tane bilezigim var onu da kıyafet için bozamam . Ben gitsem eşyaları almaya bilezikler bende diye vermemezlik yaparsa direk gidip polise mi şikayetçi oluyoruz nasıl oluyor bilenler bir yazsın . Bir de 7 aylık evliyiz hemen boşanabilir miyiz ? Süreci bilenler anlatırsa sevinirim
Altınlarını ne yaptınız ki eşin mi aldı ona verdiğine dair kanıt var mı elindeBaro avukatları çekişmeli boşanmaya bakıyor mu . Ben altinlarimi geri isticem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?