sonunda yeğenlerimin yanıma gelmesini eşim kabul ettiii :)

serenselen

SEREN VE SELENIM İÇİN YAŞ
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
284
0
641
Diğer
slm arkadaşlar yıyenlerimm yanıma gelmesını eşime bir kez daha danıstım eşım azını bıle acmadı nedenini söyliyorum maşallah

bu günlerde gündelikişi

ne gidiyorum. eşim benım aylık işine girmemi söylemişti eşime dedım zaten aylık

olarak gitsem aynı para gundelık işine gitsemde aynı para yanlız gündelik işinde cok yoruluyorum o ayrı tabi (olsun

yıyenlerımın yanıma gelmesıni bilmek butun yorgunluklarımı alıp götürüyorr 1 hafta 10 günde olsa onlarla zaman gecirmek çokkk güzel olucakkk halası kurban olsun onlara :)

ınanırmısınız arkadaslar bir işe gittim beylik düzünde ellerimin içi o kadar yanıyorkı yemın ederımkı gecelerı ellerıme

buz

torbasıyla uyuya kalmısım o kadar yanıyordu

ellerım ama olsun söz konusu yıyenlerım ve eşimin tepki göstermemesi olduktan sonra her şeye katlanılmak güzel hım habernız

olsun

hala günlük işi aramaktayım kızlarrr avrupa

yakasının her yerıne gıderım

Son düzenleme:
diger konunuzuda okumustum durumunuzu bılıyorum nekadar mutlu oldugunuz bellı oluyor yeğenlerinizle guzel gunler gecırın inşallah allahta herkese sızın gıbı hala teyze nasıp etsın

Öncelikle Allah yardımcınız olsun işiniz gerçekten çok zor benim annemde gündelik işlere gider neler çektiğini bilirim beli,ayağı,omzu ağrıyor kadının Ama benim babam anlayışlıdır ne kadar gelen gidenimiz olsa o kadar sevinir sorun olmaz eşiniz sanırım ilk etapta istemedi nedenini merak ettim :26:

Cok tatlisiniz ya nasil icten bir sevgi bu...
Allah bir an once kavustursun yigenlerinizle sizi insallah.
Benimde yigenim olacak bende sizin gibi olurum insallah gerci ben teyze olacagim ama.
Is konusunda baya zor durumdasiniz Allah kolaylik versin...
Guzel gunler dilerim...

yiğen sevgisi çok başkadır bende de var canlarım onlar benim Allah gönlünüze göre versin inş. çok içten yazmışınız inş. yiğenlerinizle güzel vakitler geçirirsiniz.. işinize gelince çok zor bir iş Allah yardımcınız olsun inş...

bunca dertleri okuduktan sonra sizin konunuz yüzümde gülümseme yarattı..
yeğenlerinize olan sevginizin sıcaklığını buradan hissettim .
.ne güzel kocaman bir yüreğe sahipsiniz..işleriniz konusunda da Allah yardımcınız olsun.inşallah hep böyle mutlu olursunuz.yeğenlerinizle iyi eğlenceler..

Hatırladım sızı. Cok sevındım sızın adınıza. Allah kolaylık versın yaptıgınız ıs zor bır ıs, alnının terıyle helal para kazanan herkese saygım sonsuz.

Diger konunuzu hatirliyorum.
Cok sevindim sizin adınıza.
Gercekten cok tatlisiniz. Allah yardimciniz olsun her daim.

Bu arada yegenlerinizin 'annesinden' bir haber varmi?

allahım aynı benim halan gibisiniz okuyunca cok duygulandım cunku ben halamı kaybettım allah yegenlerınızın basından eksık etmesın sızı... ne guzel bır yuregınız var allahım sıze yardımcı olsun ...

Çok sevindim canım.

diger konunuzuda okumustum durumunuzu bılıyorum nekadar mutlu oldugunuz bellı oluyor yeğenlerinizle guzel gunler gecırın inşallah allahta herkese sızın gıbı hala teyze nasıp etsın

Ahh canım ya çok sevindim. Allah gönlüne göre versin, ne güzel bir halasın sen.

Hatırladım sızı. Cok sevındım sızın adınıza. Allah kolaylık versın yaptıgınız ıs zor bır ıs, alnının terıyle helal para kazanan herkese saygım sonsuz.

Diger konunuzu hatirliyorum.
Cok sevindim sizin adınıza.
Gercekten cok tatlisiniz. Allah yardimciniz olsun her daim.

Bu arada yegenlerinizin 'annesinden' bir haber varmi?

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı tşk ederim çok saolun ii dilekleriniz için allah nasip kısmet ederse sabah 8 gibi burdalarrrrr muhammet yagızımla ve can uyku tutnuyor ınankı heyecandan gelsınler resımlerını eklıcem işlll bol bol resımlerını cekıcem paşalarımın :) :):))))))

Son düzenleme:

face bakmadınız heralde mesaj yazdım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…