- 3 Ekim 2018
- 702
- 344
- 23
- 33
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Allahim insalh sonunda,ve hala dosyalarnda inkar ediyolar gercekten anlamıyorum,neye güvenerek inkar ediyolar bu kadar!aklm almiyoHastane kayıtlarını sildiremez dosyalarında mevcut yattigindan hastalığına kadar
Geçmişe dair herseyi görünür yani dimi ?Hastane kayıtlarını sildiremez dosyalarında mevcut yattigindan hastalığına kadar
Insalhh canmm.okadar çok bekledimki,üzerimden büyük bir yük kalkacak,bu düşünceler hep gitcek derin bir nefes alcam o deredeyimCikar canim tabi ki insallah en kisa zamanda kurtulursun.
Hastaligi ciddi canim merak etme o yuzden.Insalhh canmm.okadar çok bekledimki,üzerimden büyük bir yük kalkacak,bu düşünceler hep gitcek derin bir nefes alcam o deredeyim
Özel hast.yatmis hala tedavi görüyormuş,bende sizin gibi düşünüyorum,ama araya doktor filan ayarlayabileler diyenler var,bence hiç bir doktor bu.topa girmez diye düşünüyorum?Mahkeme hastaneden rapor istediyse, daha önceki aldığı teşhis ve tedavileri görünüyor. Gittiği yer farklı bir hastane olsada, heyet raporu istendiyse ve hastalığı varsa zaten muayenede ortaya çıkar diye düşünüyorum.
Insallh canmm çok sagoll❤Hastaligi ciddi canim merak etme o yuzden.
Mahkeme sağlık raporu istediyse, konuyla ilgili hekim muayenesini yapıp, ona göre raporunu düzenler zaten. Yalan söylemesi veya tedavi gördüğünü gizlenmesi bir işe yaramaz.Özel hast.yatmis hala tedavi görüyormuş,bende sizin gibi düşünüyorum,ama araya doktor filan ayarlayabileler diyenler var,bence hiç bir doktor bu.topa girmez diye düşünüyorum?
Görünür canimGeçmişe dair herseyi görünür yani dimi ?
Psikolojik durumu olup olmadiginn arastirlmasina diye karar verilmiş,inş.canm yaMahkeme sağlık raporu istediyse, konuyla ilgili hekim muayenesini yapıp, ona göre raporunu düzenler zaten. Yalan söylemesi veya tedavi gördüğünü gizlenmesi bir işe yaramaz.
Insalh canmmHeyet raporu sağlığını değerlendirmek için zaten mutlaka çıkar ne rahatsızlığı varsa.Hastane kayıtlarını falan silemezler tabiki suç bu çıkar ortaya.
A dan z ye kadar çıkar merk etmeyinMrb arkadaşlar ilk mahkemem görüldü,hakim karşı taraftan heyet raporu istenmesine,karar verdi,psikolojik tedavi gördüğünü inkar ettiği için biz talep etmiştik(ailemn yanina geldikten sonra öğrendim baskalarindan)bipolar bozukluk hastalığı,hast.yatmis tedavi görmus ve evlilgmz icindede gizli gizli gidiyomuş,bunlarin hepsi heyet raporunda cikarmi ? Ruh sagliginn normal olduğunu dusunmuyorum zaten,herhangi bir yalana basvurabilirlermi sizce?bu hast.kayitlarini sildirmek gibi ?
Hadi ya olurmu olur tabi,her ihtimali düşünmek lazımmKesin çıkar...
Kullandığı ilaçtan ilacın dozundan yattığı hastaneye kadar...
Sadece heyeti ayarlama ihtimali var...
Yani rüşvet olayı...
Bizim buradaki hastane yapıyor mesela...
Yani rüşvet bilmem varmı ama bize gelen sağlıklı çocuklara engelli raporu verebiliyor rica edilince veya raporun yüzdesi arttırılıyor...
Devletten lara alabilmek için yapıyorlar...
Maalesef olabiliyor..Hadi ya olurmu olur tabi,her ihtimali düşünmek lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?