Tebrik ederim seni, bu kararlı tavrına devam et.Ailemin yanindayim evimi bosaltiyoruz. Esim hala yalvariyor piskologa basladim son bi sans ver hersey guzel olacak para sorununuda cozebiliyormus. Ama ben hayir dedim. Uzuluyorum ama boyle yapmam gerektigini dusunuyorumo bana cok guzel sozler soyluyor bana beni sevdigini ve hep seviceni ama ben cok sert ve soguk davraniyorum. Istemiyorum oyle davranmak ama yoksa umut vermis olmaktan korkuyorum. Pisman olduguna eminim ve cektigi aciyi tahmin edebiliyorum cok uzuluyorum onun icin. Insallah dogru karari veriyorumdur
evet sen doğru kararı veriyorsun canım emin ol daha önce de eminim sana seni çok sevdiğini defalarca söyledi sorun zaten bunu söyleyen insanın sana bu yaptıkları... boşver eminim atlatıp mutlu olacaksın güçsüz bırakma kendiniAilemin yanindayim evimi bosaltiyoruz. Esim hala yalvariyor piskologa basladim son bi sans ver hersey guzel olacak para sorununuda cozebiliyormus. Ama ben hayir dedim. Uzuluyorum ama boyle yapmam gerektigini dusunuyorumo bana cok guzel sozler soyluyor bana beni sevdigini ve hep seviceni ama ben cok sert ve soguk davraniyorum. Istemiyorum oyle davranmak ama yoksa umut vermis olmaktan korkuyorum. Pisman olduguna eminim ve cektigi aciyi tahmin edebiliyorum cok uzuluyorum onun icin. Insallah dogru karari veriyorumdur
Konunuzu ve geçmiş konularınızı okudum. Çok uzun bir süre eşinizle beraber olduğunuz ve onun aşağılama ve hakaretlerine maruz kaldığınız için öz güven sorunu yaşamanız çok normal. Bir çeşit bağımlılık olduğu için evliliğiniz , beyniniz size oyun oynuyor tekrar alışkanlıklara geri dönmeniz için.(Size saçma gelebilir ama şu an yaşadığınız şey alışkanlığınızdan vazgeçme sancıları.. Biliçaltımız kontrol edemediğimiz dürtülerle çalışır ve sizin yıllar yılı gördüğünüz psikolojik şiddet nedeniyle doğru mesaj vermiyor size şuan.) Hayat sizin hayatınız sizin kararınız, biz sadece yorum yapabiliriz .. pişman olmaktan korkuyorsunuz ama bunca yıl birşey yapmadınız için pişman olmuşsunuz bir çok kez, en kötü olabilecek şey bu seferde birşeyler yaptığınız için pişman olursunuz.(yaşamadan bilemezsiniz) Cesaretinizi yitirmeyin lütfen. Son olarak lütfen eşinize empati kurmaktan vazgeçin, en kötü anlarınızda sizi üzerken o empati kurdu mu hiç. Her insan empati kurulmayı haketmez. Hak edene hak ettiği kadar değer vermeyi öğrenmelisiniz. Bazen bencil olmak zorunluluktandır. Şunu unutmayın bu ölümlü dünyada sizden kıymetlisi yok, bir kez geliyoruz hayata ve başkası olmayacak.. eğer birisi üzülecekse bırakın siz üzüleceğinize eşiniz üzülsün!Ailemin yanindayim evimi bosaltiyoruz. Esim hala yalvariyor piskologa basladim son bi sans ver hersey guzel olacak para sorununuda cozebiliyormus. Ama ben hayir dedim. Uzuluyorum ama boyle yapmam gerektigini dusunuyorumo bana cok guzel sozler soyluyor bana beni sevdigini ve hep seviceni ama ben cok sert ve soguk davraniyorum. Istemiyorum oyle davranmak ama yoksa umut vermis olmaktan korkuyorum. Pisman olduguna eminim ve cektigi aciyi tahmin edebiliyorum cok uzuluyorum onun icin. Insallah dogru karari veriyorumdur
Emin ol herkes yaşıyor bu duyguları. Bak ben de 3 ay önce ayrıldım ve iyi günlerimizi düşününce özlüyorum. Ama kendi kendime şunu diyorum, tamam güzel günler oldu ama bir o kadar da kötü günler de oldu ve bu duruma geldik. Sen ortada bir şey yokken bitirmiyorsun ki evliliğini. Daha önce de sanırım düzelicem diye sözler vermiş sana ama düzeldi mi? Seni anlıyorum tabi ki zor, ben de mesela bazı akşamlar, eşimle oturduğumuz evin önünden geçiyorum, o hala orda oturuyor, ışık yanıyor mu diye bakıyorum mesela:) Sana söylediği o kötü sözleri aklına getir her kötü olduğundaYorumlariniz ve ilginiz icin cok tesekur ederim hanimlar. Ben kendimi dunden beri cok kotu hissediyorum. Esimin soylediklerine kafam takiliyo, ve evimi hatta esimle guzel gunlerimizi ozluyorum. Bu normalmi kizlar? Evimi bosaltiyoruz, ben bir kac gundur gitmedim. Dusununce nefesim kesiliyor. Esimin oturumu bitmis ve uzatmiyabilirler, benimle ayri diyede uzatmiyabilirler yani yuksek bir ihtimal ayrilicaz diye uzatilmiycak. Ben onun buralardan gidecegini dusununce cok uzuluyorum. Ama neden boyle hissediyorum? Burda oldugunu bilim arada bi karsilasim istiyorum sanki. Sizdede boyle seyler hisseden oldumu yada varmi?Kendimi tutuyorum ona hala cok sert ve sogugum ama cok zorlaniyorum ve uzuluyorum ona oyle davrandigim icin:S
Yorumlariniz ve ilginiz icin cok tesekur ederim hanimlar. Ben kendimi dunden beri cok kotu hissediyorum. Esimin soylediklerine kafam takiliyo, ve evimi hatta esimle guzel gunlerimizi ozluyorum. Bu normalmi kizlar? Evimi bosaltiyoruz, ben bir kac gundur gitmedim. Dusununce nefesim kesiliyor. Esimin oturumu bitmis ve uzatmiyabilirler, benimle ayri diyede uzatmiyabilirler yani yuksek bir ihtimal ayrilicaz diye uzatilmiycak. Ben onun buralardan gidecegini dusununce cok uzuluyorum. Ama neden boyle hissediyorum? Burda oldugunu bilim arada bi karsilasim istiyorum sanki. Sizdede boyle seyler hisseden oldumu yada varmi?Kendimi tutuyorum ona hala cok sert ve sogugum ama cok zorlaniyorum ve uzuluyorum ona oyle davrandigim icin:S
Adamın deport edilirim diye ... tutuşmuştur.adam adam degil ki arkasindan üzülüyorsun. bide oturum meselesi cikti.
senin onu kaybetmekden korktugunun yarisi kadar oda seni kaybetmekden korksaydi emin ol bu kadar adilesmezdi esim dedigin insan.
Ben az önce eski konularınıza göz attım, siz de bir açıp okuyun, sanıyorum yaşadıklarınızı unutmuş olmalısınız.Yorumlariniz ve ilginiz icin cok tesekur ederim hanimlar. Ben kendimi dunden beri cok kotu hissediyorum. Esimin soylediklerine kafam takiliyo, ve evimi hatta esimle guzel gunlerimizi ozluyorum. Bu normalmi kizlar? Evimi bosaltiyoruz, ben bir kac gundur gitmedim. Dusununce nefesim kesiliyor. Esimin oturumu bitmis ve uzatmiyabilirler, benimle ayri diyede uzatmiyabilirler yani yuksek bir ihtimal ayrilicaz diye uzatilmiycak. Ben onun buralardan gidecegini dusununce cok uzuluyorum. Ama neden boyle hissediyorum? Burda oldugunu bilim arada bi karsilasim istiyorum sanki. Sizdede boyle seyler hisseden oldumu yada varmi?Kendimi tutuyorum ona hala cok sert ve sogugum ama cok zorlaniyorum ve uzuluyorum ona oyle davrandigim icin:S
Ne yaptın? Nasılsın?Kizlar evi terk ettim kavga gurultuyle. Babam aldi beni evden onlarda tartistilar hersey bitti. Ben neden boyle kotuyumelim ayagim titriyor
Cok tesekur ederim ilgilendiginiz icin. Burada dertlesmek inanin cok iyi geliyor. Durumlar aslinda hala ayni. Esim ayrilmak istemiyor ama evim bosalmak uzereNe yaptın? Nasılsın?
Cok saolun amin insallah cumlemiz. Suan icin hala cok uzgunum ve pisman olma korkusu gitmiyoBabanızı tebrik ederim, sizi alması, destek olması... Geçmiş olsun. Umarım çok mutlu olursunuz bundan sonra.
Ağlaman, üzülmen çok normal. Bak ben de boşandım hep söylüyorum sana, toplamda flört ve evlilik dahil 2 yıllık bir ilişkiydi, ayrılalı 3 ay oldu, ben de üzülüyorum hala. Güzel günler aklıma gelince içim cız etmiyor değil. Sen 15 yıl diyorsun. Ama geçecek. Değerini bilen, düzgün bir insan çıkacak karşına. Dava açmadın daha galiba?Cok tesekur ederim ilgilendiginiz icin. Burada dertlesmek inanin cok iyi geliyor. Durumlar aslinda hala ayni. Esim ayrilmak istemiyor ama evim bosalmak uzeredun biraz agladim evimi toplarken, annemde agladi galiba beni gorunce. Cok tuhag hissediyorum..
Evet keske o zamani dogru kullanmis olsaydi. 15 senem onunla gecti, zor olacak ama kotu seyleri dusunmeye calisiyorumsizi cok iyi anliyorum ama biran önce kendinize gelmelisiniz
eski konularinizi okudum ve saskinim böyle bir adam icin üzülmeye deger mi?
size yasattiklarini unutmayin lütfen her pisman oldugunuz da okuyun tekrar tekrar
sizi ailenizi tehdit eden, size agza alinmayacak küfürler eden adam pisman olsa ne olur?
düzelmek icin evliliginizi kurtarmak icin cok vakti vardi ama kullanmadi simdi o düsünsün
Hayir acmadim o ac butun umutlarimi bitir. Nikahimiz oldugu icin umut ediyorum istemesemde umut etmiyo diyor. Ama acamiyorum, kendin ac dedim. 15 senemi nasil unutucam nasil alisicam onsuzluga bilmiyorum. 1ayi gecti onu gormiyeli, icim cizmediyorAğlaman, üzülmen çok normal. Bak ben de boşandım hep söylüyorum sana, toplamda flört ve evlilik dahil 2 yıllık bir ilişkiydi, ayrılalı 3 ay oldu, ben de üzülüyorum hala. Güzel günler aklıma gelince içim cız etmiyor değil. Sen 15 yıl diyorsun. Ama geçecek. Değerini bilen, düzgün bir insan çıkacak karşına. Dava açmadın daha galiba?
Hayir acmadim o ac butun umutlarimi bitir. Nikahimiz oldugu icin umut ediyorum istemesemde umut etmiyo diyor. Ama acamiyorum, kendin ac dedim. 15 senemi nasil unutucam nasil alisicam onsuzluga bilmiyorum. 1ayi gecti onu gormiyeli, icim cizmediyoronu bidaha gormiycek olursam sanki olecekmisim gibi hissediyorum cok tuhaf duygular anlatamiyorum bile insallah sizde bir an once cok cok iyi olursunuz
Evet keske o zamani dogru kullanmis olsaydi. 15 senem onunla gecti, zor olacak ama kotu seyleri dusunmeye calisiyorumtehditleri caresiz kaldigi icin ve beni kaybettigi icin yapmis. Hadi onu anlarim ama kufuru bir eder iki eder, ucuncude artik dur demeli insan kendine, kendini tutamasada. Ama kufuru birakmiyo. Sabaha kadar aradi her dakka ama acmadim. Aramalara bakinca bile canim yaniyo uzuluyorum ister istemez ve onun icinde uzuluyorum hatta aci cektigini bildigim icin, ne salagim ama aciyorum durumuna. Evi felanda yok nerde kaliyor bilmiyorim arabada felan galiba.
Cok haklisiniz artik uzulmemeye calsiyorum ve kotu huylarini surekli dusunmeye calisiyorum. Bana dun sensiz olurum yanimda sevdigin birinede gotururum dedi. Sonrada ben sendiz yasamiycam ikimizide oldurcem yazmis. Camdan bakarmisin yazmis saatlerce beklemis, saatler sonrada yazmis perdeyi bari kimildat diye. Ama hic birine cevap yazmadimcanim inan seni anliyorum, cok zor oldugunu da biliyorum ama türlü bahanelerin arkasina saklanip kafani karistirmasina izin verme. kaybetmekten korktugum ve sevdigim bir insana asla öyle bir laf söylemem.
kaybetmekten korkmadigi icin ve kendini ezdirdigin icin söyleyebildi okadar rahat. bir insani kavgada tanirsin zaten sana söylediklerini unutma lütfen.
sen bu laflari ona söyleyebilirmiydin? canini yakabilirmiydin? öyle düsün.
erkekler nasil olsa seviyor iki aglar iki ararim kendimi affettiririm diyor cogu zaman
birkere geliyorsun bu hayata kiymetini bilmeyen canini acitan adamla 30 sene gecirmis olsan ne olacak
hic gecmez dedigin acin bir bakacaksin ki gecmis. kendimden biliyorum... biraz sabir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?