Sonunfa basardim:(

derhal git sikayette bulun. ne deme öldürcem

derhal git sikayette bulun. ne deme öldürcem
Polisle gorustum simdilik duruldu hatirlamiyor bile dediklerini sarhos sarhos soylemis galiba. Suan 360 derece dondu hala yalvariyor ama tersliyorum surekli. Istemediigimi inanmadigimi guvenmedigimi soyluyorum. Icim yansada mecbur oyle davraniyorum

Polisle gorustum simdilik duruldu hatirlamiyor bile dediklerini sarhos sarhos soylemis galiba. Suan 360 derece dondu hala yalvariyor ama tersliyorum surekli. Istemediigimi inanmadigimi guvenmedigimi soyluyorum. Icim yansada mecbur oyle davraniyorum
Merhaba, seni merak ettim, ne yaptın son durumlar nasıl?

Diyelim ki baristin. En fazla 6 ay sonra, buraya "geri dondugum gune lanetler olsun nefes alamiyorum" gibi bir baslik acacaksin.
Tabi ki unutman zor cok zor. Neden unutmaya calisiyorsun ki? O senin gecmisinin parcasi. Sen insansin, duygularin var. Uzulup icin aciyacak ozleyip aglayacaksin da unutmak icib caba sarfetme, ama yeni hayatini olusturmak icin caba sarfet. Gecmis yavas yavas silinecek, ama 1 gunde degil. Kendini beynini rahat birak

Polise ve savcılığa gidip şikayette bulundunuz mu? Mutlaka uzaklaştırma da alın. Eğer bu saatten sonra hala seviyorum, görmeden dayanamıyorum derseniz sizde de ciddi sıkıntı var. Destek alın lütfen.

Sarhoşken söyledim hatırlamıyorum diye bir durum yok. İnanmayın. Alkole güvenip kendilerini salmasınlar. Şikayette bulunun yoksa çok devam eder.

Merhaba, seni merak ettim, ne yaptın son durumlar nasıl?
Merhaba, cok tesekur ederim. Durumlar hala ayni aslinda. Tehdit felan etmedi daha o gunden sonra. Bazi gunleri aramiyor sormuyor oda ben istemiyorum diyip duruyorum diye. Ama onu hala cok ozluyorum, yalvarislari o titreyen sesi hala kulagimda engel olamiyorum ama bunu ona yansitmiyorum

Cok saolun cok dogru aslinda. Ama keske bi makine olsa icine girsem herseyi unutsam..

Ayrilmaniz gerektigini cok iyi biliyorsunuz ama hazir degilsiniz. Bir uzmana gorunmeden herhangi bir adim atmayin bence

Cok guclusun tebrik ediyorum seni. Tabi ki uzuleceksin, ben 6 ay evli kaldim , hala uzuluyorum aslinda. Ama kimse degismiyor hayatta, donsen yine ayni seyleri yasayacaksin. Kotu seyleri getir aklina hep. Bosanma davasi acmayi dusunmuyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…