Sonunfa basardim:(

Iyi yonleri ailemin yuzune terbiyesizligi hic olmadi ve oda bazen beni sasirtacak sekilde onlara supriz yapmak isterdi. Bana cok yapmasada surpriz yaptiginda cok guzel yapardi ve hep ilgi gosterirdi, beni sevdigini guzel buldugunu soylerdi, eve geldiginde hemen oper koklar sarilirdi hep ilgi verirdi hic durmazdi, bebek gibi severdi. Seni yine bebek gibi sevicemde yazmisti mesajlarinda. Bu iyi yonleri tabi kavgali degilkenki hareketleri. Esimin bi COK iyi yonu var bide COK kotu, ortasi yok gibi. Iyileri hep dusundum sans verdim birakmadim onu cunku icinde biyerde o cok iyi cok tatli biri vardi ve ben o iyi kisi icinden geri cikacak ve gitmiycek diye bekledim. O iyi cikiyordu ama bi kac ayda bir geri basa donuyorduk baska baska sebeplerden surekli. Kucukkende kufurlu ortamda buyumus babasida kufur eder cok, anneside babasi oyle yetistirmis, zaten erken yasta ailesinen ayrilmisti tek basina yasamaya baslamisti. Hep zor gunler gecirdi piskolojisi bozuk ve beni cok seviyor evdede bazen buyuk temizlege yardim ederdi yada kahvalti hazirlardi cok guzel veya sahurlarimizi felan. aklima gelenler tabi daha vardir belki ama bunlar geldi simdi hemen aklima. Kucukkende cok guzeldi hersey tabi kucuk yasta sevgili olmustuk ruya gibiydi hersey. Her evlilikte kavga olur ama bizimkisi kavgaliyken genelde cok asiriya kaciyordu esimin tavirlari hakaretleri yuzunden. Bazi kavgalarda gonlumude alirdi tabi herzaman boyle davranmazdi. Ne mutlu olurdum o gonlumu almaya calistiginda. Off cok konustum kusura bakmayin

aldattimi onu bilmiyorum cunku amcam pis isler yapiyor harac kesme gibi mesela yani bunun gibi seyler. Amcamla gitmis ona yardim amacli oyle soylemisti. Az once aklima gelen iyi yonlerine yazmistim buraya yapistirabilirim okuman ve bana fikrini soylemek istersen. Iyi yonleri ailemin yuzune terbiyesizligi hic olmadi ve oda bazen beni sasirtacak sekilde onlara supriz yapmak isterdi. Bana cok yapmasada surpriz yaptiginda cok guzel yapardi ve hep ilgi gosterirdi, beni sevdigini guzel buldugunu soylerdi, eve geldiginde hemen oper koklar sarilirdi hep ilgi verirdi hic durmazdi, bebek gibi severdi. Seni yine bebek gibi sevicemde yazmisti mesajlarinda. Bu iyi yonleri tabi kavgali degilkenki hareketleri. Esimin bi COK iyi yonu var bide COK kotu, ortasi yok gibi. Iyileri hep dusundum sans verdim birakmadim onu cunku icinde biyerde o cok iyi cok tatli biri vardi ve ben o iyi kisi icinden geri cikacak ve gitmiycek diye bekledim. O iyi cikiyordu ama bi kac ayda bir geri basa donuyorduk baska baska sebeplerden surekli. Kucukkende kufurlu ortamda buyumus babasida kufur eder cok, anneside babasi oyle yetistirmis, zaten erken yasta ailesinen ayrilmisti tek basina yasamaya baslamisti. Hep zor gunler gecirdi piskolojisi bozuk ve beni cok seviyor evdede bazen buyuk temizlege yardim ederdi yada kahvalti hazirlardi cok guzel veya sahurlarimizi felan. aklima gelenler tabi daha vardir belki ama bunlar geldi simdi hemen aklima. Kucukkende cok guzeldi hersey tabi kucuk yasta sevgili olmustuk ruya gibiydi hersey. Her evlilikte kavga olur ama bizimkisi kavgaliyken genelde cok asiriya kaciyordu esimin tavirlari hakaretleri yuzunden. Bazi kavgalarda gonlumude alirdi tabi herzaman boyle davranmazdi. Ne mutlu olurdum o gonlumu almaya calistiginda.

Kusur falan değil elbette. Bu yazdıklarınızın çoğu normal bir evlilikte olması gerekenler zaten.

Ailenize yüzlerine saygısızlık etmemesi, arkalarından hiçte öyle olmadığını buraya yazdıklarınızdan ben bile biliyorum.

Diğer yazdıklarınız esinizin size söylediği ve yaptığı şeyler yanında bir hiç hükmünde. Siz aldatılmayı göz ardı ediyorsunuz ama o masaj salonuna açmanıza yardım için gittiği komik bir yalan ,ilk başta amcanız değil başka biri için gittiğini söylemisti yanlış hatırlamıyorsam. Ama siz anlamamazliktan gelmeyi tercih ediyorsunuz bu konuyu.

İyi diye saydığınız şeyler aklınıza gelince burada açtığınız konuları okumanız, hatırlamanız esinizden midenizin bulanmasi için yeterli ama sizin midenin boyutunu bilemiyorum tabi.

sen asla bosanmayacaksin ama asla. yazik annene babana. onlara bile onca küfür etti.

ayyy melek gibi adammi, dönde sende rahatla millet de rahatlasin.

arada sirada da sana o...pu der, git bilmem nereni bilmem ne yaptir der, para ver annengile gelim der, mutlu sonlu masajlara gider, tefecilere bulasir, kumar oynar, anana babana küfür eder, seni evden si.....tir eder, nolacak ki. cocukken sonucta hersey rüya gibiymis, simdi yetiskinkende bu rüya kabüs olurdevam eder. kabüs da bi rüya sonucta dimi.dön sen adama dön

Donmiycem ama yinede korkuyorum bu kararimdan. Insallah hayirlisiyla sonlanir bu durum

Insallah senin için en hayirlisi olur. Nolur iyi dusun. Bak mesajlarindan hissettigim sen cok temiz kalplisin, iyisin. O da bundan faydalaniyor. Senin ona ne yaparsan yap kiyamayacagini biliyor. Ama o sana her seferinde hic acimadan kiyiyor. Seni kandirmasina izin verme. Degisecek olsaydi bunca yil coktan kendine ceki duzen verirdi. Sadece buraya bile 2017 den bu yana hep onunla ilgili sorunlar yazmissin. Hem de ciddi sorunlar. Senin en guzel yillarini calmis resmen. Sanirim sana daha once de soyledim, yine soyluyorum, imkanin varsa psikolojik destek al. Lutfen ailenin de sozunu dinle. Onlar senin için kotu bir sey isterler mi hic? Aç gozunu biraz..

Arkadasların dediği gibi erotik masajlar aldatmalar varsa üzülseniz de dönmeyin vallahi şu an boşanma acısı çeken, dönmek isteyen biri olan ben bile dönmeyin diyorum

Arkadasların dediği gibi erotik masajlar aldatmalar varsa üzülseniz de dönmeyin vallahi şu an boşanma acısı çeken, dönmek isteyen biri olan ben bile dönmeyin diyorum
Aldatmayi ispat edemedim yani o dogrumu onu tam net soyliyemiyorum. Siz neden bosaniyorsunuz? Barismakmi istiyorsunuz esinizle?

Aldatmayi ispat edemedim yani o dogrumu onu tam net soyliyemiyorum. Siz neden bosaniyorsunuz? Barismakmi istiyorsunuz esinizle?
Emin değilsen ve adam her seyi istedgn gibi yapcaksa ayrılma herkes bana kızcak şimdi ama şimdiden üzgünsün adam yorulup bırakınca sen pesine dusersin bu yoğun duygularla

ya okadar kisi burda paylastiklarinizdan dolayi birdaha sans verme diye yaziyor. malesef siz hala esinizden gelen mesajlara adaptesiniz cok kotuyum diyorsunuz surekli. hani kendi telinizden engellemistiniz arti imeil adresinizin sifersini dahi degistirdim diyordunuz burdaki kisilerin kiymetli vaktini aliyorsunuz sadece siz malesef ailenizide hice sayiyorsunuz. siz eziksiniz once kendinize sayginiz yok. kocanizdan farkiniz yok sizinde tutarsizligin hat safhasindasiniz.

A Acelya11 naptın var mı gelişme?
Ailemin yanindayim evimi bosaltiyoruz. Esim hala yalvariyor piskologa basladim son bi sans ver hersey guzel olacak para sorununuda cozebiliyormus. Ama ben hayir dedim. Uzuluyorum ama boyle yapmam gerektigini dusunuyorum o bana cok guzel sozler soyluyor bana beni sevdigini ve hep seviceni ama ben cok sert ve soguk davraniyorum. Istemiyorum oyle davranmak ama yoksa umut vermis olmaktan korkuyorum. Pisman olduguna eminim ve cektigi aciyi tahmin edebiliyorum cok uzuluyorum onun icin. Insallah dogru karari veriyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…