Iyi yonleri ailemin yuzune terbiyesizligi hic olmadi ve oda bazen beni sasirtacak sekilde onlara supriz yapmak isterdi. Bana cok yapmasada surpriz yaptiginda cok guzel yapardi ve hep ilgi gosterirdi, beni sevdigini guzel buldugunu soylerdi, eve geldiginde hemen oper koklar sarilirdi hep ilgi verirdi hic durmazdi, bebek gibi severdi. Seni yine bebek gibi sevicemde yazmisti mesajlarinda. Bu iyi yonleri tabi kavgali degilkenki hareketleri. Esimin bi COK iyi yonu var bide COK kotu, ortasi yok gibi. Iyileri hep dusundum sans verdim birakmadim onu cunku icinde biyerde o cok iyi cok tatli biri vardi ve ben o iyi kisi icinden geri cikacak ve gitmiycek diye bekledim. O iyi cikiyordu ama bi kac ayda bir geri basa donuyorduk baska baska sebeplerden surekli. Kucukkende kufurlu ortamda buyumus babasida kufur eder cok, anneside babasi oyle yetistirmis, zaten erken yasta ailesinen ayrilmisti tek basina yasamaya baslamisti. Hep zor gunler gecirdi piskolojisi bozuk ve beni cok seviyor evdede bazen buyuk temizlege yardim ederdi yada kahvalti hazirlardi cok guzel veya sahurlarimizi felan. aklima gelenler tabi daha vardir belki ama bunlar geldi simdi hemen aklima. Kucukkende cok guzeldi hersey tabi kucuk yasta sevgili olmustuk ruya gibiydi hersey. Her evlilikte kavga olur ama bizimkisi kavgaliyken genelde cok asiriya kaciyordu esimin tavirlari hakaretleri yuzunden. Bazi kavgalarda gonlumude alirdi tabi herzaman boyle davranmazdi. Ne mutlu olurdum o gonlumu almaya calistiginda. Off cok konustum kusura bakmayinNe gibi iyi yönü vardı esinzin? İyi yön iyi yön diye kendinizi kandırmaya çalışmayın yahu. Aileniz , esinizin size ettiği küfürleri, iftiraları biliyor mu mesela? Sizi aldattığını da aynı şekilde? Bu adamın bu kötülüklerini bastıracak bir yanı olabilir mi gerçekten? İnsan karısına o... der mi? Bunlar buraya yazdıklarınızdan bazıları, yazmadığınız başka saçmalıklarda vardır muhakkak. Hala iyi yön diyorsunuz, şaka gibi.
aldattimi onu bilmiyorum cunku amcam pis isler yapiyor harac kesme gibi mesela yani bunun gibi seyler. Amcamla gitmis ona yardim amacli oyle soylemisti. Az once aklima gelen iyi yonlerine yazmistim buraya yapistirabilirim okuman ve bana fikrini soylemek istersen. Iyi yonleri ailemin yuzune terbiyesizligi hic olmadi ve oda bazen beni sasirtacak sekilde onlara supriz yapmak isterdi. Bana cok yapmasada surpriz yaptiginda cok guzel yapardi ve hep ilgi gosterirdi, beni sevdigini guzel buldugunu soylerdi, eve geldiginde hemen oper koklar sarilirdi hep ilgi verirdi hic durmazdi, bebek gibi severdi. Seni yine bebek gibi sevicemde yazmisti mesajlarinda. Bu iyi yonleri tabi kavgali degilkenki hareketleri. Esimin bi COK iyi yonu var bide COK kotu, ortasi yok gibi. Iyileri hep dusundum sans verdim birakmadim onu cunku icinde biyerde o cok iyi cok tatli biri vardi ve ben o iyi kisi icinden geri cikacak ve gitmiycek diye bekledim. O iyi cikiyordu ama bi kac ayda bir geri basa donuyorduk baska baska sebeplerden surekli. Kucukkende kufurlu ortamda buyumus babasida kufur eder cok, anneside babasi oyle yetistirmis, zaten erken yasta ailesinen ayrilmisti tek basina yasamaya baslamisti. Hep zor gunler gecirdi piskolojisi bozuk ve beni cok seviyor evdede bazen buyuk temizlege yardim ederdi yada kahvalti hazirlardi cok guzel veya sahurlarimizi felan. aklima gelenler tabi daha vardir belki ama bunlar geldi simdi hemen aklima. Kucukkende cok guzeldi hersey tabi kucuk yasta sevgili olmustuk ruya gibiydi hersey. Her evlilikte kavga olur ama bizimkisi kavgaliyken genelde cok asiriya kaciyordu esimin tavirlari hakaretleri yuzunden. Bazi kavgalarda gonlumude alirdi tabi herzaman boyle davranmazdi. Ne mutlu olurdum o gonlumu almaya calistiginda.Ben durumun bu kadar vahim olduğunu bilmiyordum, bütün konularına bakmadım. Çok fenaymış.
A Acelya11 ailenin desteği arkandayken kurtul bu ruh hastasından. Bak bir çok kadın böyle bir desteğe sahip olmadığı için kapana kısılmış hissediyor. Sense o kapandan kurtulabilirsin. Bu adamın düzeleceği olsaydı bin kere düzelmişti. Çok güzel günler diyorsun da bu adam sana gerçekten o... dedi mi, aldattı mı seni? Bunları bilmiyordum. Kıymetini bilseydi şimdiye kadar, bu b.kları yiyeceğine. İnsan değilmiş ya, ancak laf salatası yapıyor, kanma.
Kusur falan değil elbette. Bu yazdıklarınızın çoğu normal bir evlilikte olması gerekenler zaten.Iyi yonleri ailemin yuzune terbiyesizligi hic olmadi ve oda bazen beni sasirtacak sekilde onlara supriz yapmak isterdi. Bana cok yapmasada surpriz yaptiginda cok guzel yapardi ve hep ilgi gosterirdi, beni sevdigini guzel buldugunu soylerdi, eve geldiginde hemen oper koklar sarilirdi hep ilgi verirdi hic durmazdi, bebek gibi severdi. Seni yine bebek gibi sevicemde yazmisti mesajlarinda. Bu iyi yonleri tabi kavgali degilkenki hareketleri. Esimin bi COK iyi yonu var bide COK kotu, ortasi yok gibi. Iyileri hep dusundum sans verdim birakmadim onu cunku icinde biyerde o cok iyi cok tatli biri vardi ve ben o iyi kisi icinden geri cikacak ve gitmiycek diye bekledim. O iyi cikiyordu ama bi kac ayda bir geri basa donuyorduk baska baska sebeplerden surekli. Kucukkende kufurlu ortamda buyumus babasida kufur eder cok, anneside babasi oyle yetistirmis, zaten erken yasta ailesinen ayrilmisti tek basina yasamaya baslamisti. Hep zor gunler gecirdi piskolojisi bozuk ve beni cok seviyor evdede bazen buyuk temizlege yardim ederdi yada kahvalti hazirlardi cok guzel veya sahurlarimizi felan. aklima gelenler tabi daha vardir belki ama bunlar geldi simdi hemen aklima. Kucukkende cok guzeldi hersey tabi kucuk yasta sevgili olmustuk ruya gibiydi hersey. Her evlilikte kavga olur ama bizimkisi kavgaliyken genelde cok asiriya kaciyordu esimin tavirlari hakaretleri yuzunden. Bazi kavgalarda gonlumude alirdi tabi herzaman boyle davranmazdi. Ne mutlu olurdum o gonlumu almaya calistiginda. Off cok konustum kusura bakmayin
Kizlar konusmaya ihtiyacim varesim cok pisman neler neler yziyor bana, gel baska eve gecelim bana kurallar koy hepsine uyarim, cocugumuzda olur belki bu sene gel yeniden basliyalim, is problemleri yuzunden kor olmusum seni gormemisim gulumu askimi gormemisim seni bukadar tukettigimi gormemisim felan dedi ama ben cevap yazmadim. Kokunu ozledim ve guzel gunlerimizi fotolarimizi felan yolladi birsuru sey yazdi. Gozlerinden pismanlik ve her nefesi pismanlik oldugunu soyledi, beni kaybettigini sonsuza dek ve boyle nasil yasiycani felan. Durumuna cok uzuluyorum yinede kendimi onun yerine koyarsam. Bende cunku bikere yalvarmistim ona bosanmiyalin diye ve o cektigim aciyi hala unutmam. Ben donmemem gerektigini dusunuyorum ve bugun bosanma islerini baslatacagim. Dogru yapiyorum demi kizlar? Bana destek olurmusunuz Esimi hala seviyorum size sacma gelsede ama mantigim bitirmelisin diyor
Iyi yonleri ailemin yuzune terbiyesizligi hic olmadi ve oda bazen beni sasirtacak sekilde onlara supriz yapmak isterdi. Bana cok yapmasada surpriz yaptiginda cok guzel yapardi ve hep ilgi gosterirdi, beni sevdigini guzel buldugunu soylerdi, eve geldiginde hemen oper koklar sarilirdi hep ilgi verirdi hic durmazdi, bebek gibi severdi. Seni yine bebek gibi sevicemde yazmisti mesajlarinda. Bu iyi yonleri tabi kavgali degilkenki hareketleri. Esimin bi COK iyi yonu var bide COK kotu, ortasi yok gibi. Iyileri hep dusundum sans verdim birakmadim onu cunku icinde biyerde o cok iyi cok tatli biri vardi ve ben o iyi kisi icinden geri cikacak ve gitmiycek diye bekledim. O iyi cikiyordu ama bi kac ayda bir geri basa donuyorduk baska baska sebeplerden surekli. Kucukkende kufurlu ortamda buyumus babasida kufur eder cok, anneside babasi oyle yetistirmis, zaten erken yasta ailesinen ayrilmisti tek basina yasamaya baslamisti. Hep zor gunler gecirdi piskolojisi bozuk ve beni cok seviyor evdede bazen buyuk temizlege yardim ederdi yada kahvalti hazirlardi cok guzel veya sahurlarimizi felan. aklima gelenler tabi daha vardir belki ama bunlar geldi simdi hemen aklima. Kucukkende cok guzeldi hersey tabi kucuk yasta sevgili olmustuk ruya gibiydi hersey. Her evlilikte kavga olur ama bizimkisi kavgaliyken genelde cok asiriya kaciyordu esimin tavirlari hakaretleri yuzunden. Bazi kavgalarda gonlumude alirdi tabi herzaman boyle davranmazdi. Ne mutlu olurdum o gonlumu almaya calistiginda. Off cok konustum kusura bakmayin
Donmiycem ama yinede korkuyorum bu kararimdan. Insallah hayirlisiyla sonlanir bu durumayyy melek gibi adammi, dönde sende rahatla millet de rahatlasin.
arada sirada da sana o...pu der, git bilmem nereni bilmem ne yaptir der, para ver annengile gelim der, mutlu sonlu masajlara gider, tefecilere bulasir, kumar oynar, anana babana küfür eder, seni evden si.....tir eder, nolacak ki. cocukken sonucta hersey rüya gibiymis, simdi yetiskinkende bu rüya kabüs olurdevam eder. kabüs da bi rüya sonucta dimi.dön sen adama dön
Döndün galiba eşine?Kizlar evi terk ettim kavga gurultuyle. Babam aldi beni evden onlarda tartistilar hersey bitti. Ben neden boyle kotuyumelim ayagim titriyor
Yok durumlar hala ayni donmedim ama kendimi kotu hissediyorum ve pisman olmaktan korkuyorum. Esime sert ve soguk davraniyorum eger mesaj atmam gerekirse. Kendisi hala duzeltmeye calisiyornaptin döndün mü?
Yok durumlar hala ayni donmedim ama kendimi kotu hissediyorum ve pisman olmaktan korkuyorum. Esime sert ve soguk davraniyorum eger mesaj atmam gerekirse. Kendisi hala duzeltmeye calisiyorDöndün galiba eşine?
Arkadasların dediği gibi erotik masajlar aldatmalar varsa üzülseniz de dönmeyin vallahi şu an boşanma acısı çeken, dönmek isteyen biri olan ben bile dönmeyin diyorumEvet busefer bitirmem lagzim cunku bende duzelmiycenden korkuyorum ve yine ayni seyler yasanirsa ailemde bikti yani onlarada rezil oluyorum iyice gibime geliyor. Icimden bi ses onu cok seviyosun son sans ver diyor ama aklim hayir degismez diyor. Ailemde istemiyor zaten ama onlar kotu yonlerini dusunuyor gibi geliyor, halbuki ben iyi ve kotu yonlerini dusunup bana akil vermelerini istiyorum. Kendimede kiziyorum acaba sadece kotu yonlerinimi anlattim hep diye. Bilmiyorum iyice piskolojim bozuldu sacmaliyorum resmen. Hakkinizi helal edin sizinde basiniza agritiyorum surekli
Donersen daha pisman olacaksinYok durumlar hala ayni donmedim ama kendimi kotu hissediyorum ve pisman olmaktan korkuyorum. Esime sert ve soguk davraniyorum eger mesaj atmam gerekirse. Kendisi hala duzeltmeye calisiyor
Aldatmayi ispat edemedim yani o dogrumu onu tam net soyliyemiyorum. Siz neden bosaniyorsunuz? Barismakmi istiyorsunuz esinizle?Arkadasların dediği gibi erotik masajlar aldatmalar varsa üzülseniz de dönmeyin vallahi şu an boşanma acısı çeken, dönmek isteyen biri olan ben bile dönmeyin diyorum
Emin değilsen ve adam her seyi istedgn gibi yapcaksa ayrılma herkes bana kızcak şimdi ama şimdiden üzgünsün adam yorulup bırakınca sen pesine dusersin bu yoğun duygularlaAldatmayi ispat edemedim yani o dogrumu onu tam net soyliyemiyorum. Siz neden bosaniyorsunuz? Barismakmi istiyorsunuz esinizle?
Gecmis olsun zaman gectikce sakinleşirsinKizlar evi terk ettim kavga gurultuyle. Babam aldi beni evden onlarda tartistilar hersey bitti. Ben neden boyle kotuyumelim ayagim titriyor
Ailemin yanindayim evimi bosaltiyoruz. Esim hala yalvariyor piskologa basladim son bi sans ver hersey guzel olacak para sorununuda cozebiliyormus. Ama ben hayir dedim. Uzuluyorum ama boyle yapmam gerektigini dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?