• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soracak kimsem yok :( lütfen yardım edin ...

maximumblue5

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2013
2
0
6
35
İstanbul
Merhaba ben 19 yaşındayım. 5 sene önce annemi kaybettim, ablam da yok. Yani sorabilecek kimsem yok. Aklımı karıştıran biri var. Yani böyle kendimi aşırı yakın hissediyorum ona. Ama 27 yaşında. Biraz da ünlü biri. 3 kere nişanlandı, 3 kerede ayrıldı, ama gerçekten çok iyi biri. Tanışma imkanım var. Ortak yönümüz çok, doğum günlerimiz bile yakın, arada 2 gün var. Ama sizce bu yaş sorun olur mu ??

Merhaba ben 19 yaşındayım. 5 sene önce annemi kaybettim, ablam da yok. Yani sorabilecek kimsem yok. Aklımı karıştıran biri var. Yani böyle kendimi aşırı yakın hissediyorum ona. Ama 27 yaşında. Biraz da ünlü biri. 3 kere nişanlandı, 3 kerede ayrıldı, ama gerçekten çok iyi biri. Tanışma imkanım var. Ortak yönümüz çok, doğum günlerimiz bile yakın, arada 2 gün var. Ama sizce bu yaş sorun olur mu ??

Merhaba canım. Ben hiç iyi kokular almadım hem büyük hem ünlü falan diyorsun orayı tam anlamadım ama üzmesin seni?

Olur canım tabikide yani bu durumlarda yaş farkı sorun olmayan kişiler çok nadirdir. Bence acele etme derim bak ben yaşadığım ilişkiler hakkında çok pişmanım insan yıl geçtikçe daha mantıklı düşünüyor istekleri değişiyor. Benim hislerim çok kuvvetlidir bu tanımadığım insanlar içinde geçerlidir arkadaşlarım hep bana ne hissettiklerimi sorarlar ve yazını okurken hiç olumlu şeyler hissetmedim çok dikkat et canım erkekler çok tehlikeli inan 15 yıldır tanıdığım insan beni hayal kırıklığına uğrattı karar senin ama benim fikrim bu :( Allahım hakkında hayırlısını versin...

yas degıl 3 defa nısanlanıp ayrılmıs olması sorun bence

Doğum günleriniz arasında 2 gün fark varsa olur o iş.En önemli kriter günümüzde bu çünkü aramda 6 ay olsa yüzüne bakmam o kış ben yaz.düşündükçe sinirlendim

Iyi biri olabilir ama ilişki konusunda ne kadar iyi?? Ne iyi insanlar gördüm kişide tam bi odun!! Bence temkinli ol derim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doğum günleriniz arasında 2 gün fark varsa olur o iş.En önemli kriter günümüzde bu çünkü aramda 6 ay olsa yüzüne bakmam o kış ben yaz.düşündükçe sinirlendim

Ehehehhe aynen benim esimle aramda 5 sene var. Cok pismanjm. Simdi olsa yolumu cevirirdim :)

Tatlim benim. Cok kucuksun. Ben sana abla gibi tavsiye vereyim. 3 kere nisanlanip ayrilmis adam senin gibi yasi kucuk ve cok da deneyimi olmayan iyi niyetli kizi avucuna cok guzel alabilir, sonra da seni uzebilir. Mutlaka bekle. Umut verme. Kendi hayatina bak. Hayatta mutlu olmak icin sabri ogrenmem gerekiyor kuzucum. Seviyorsa seni zaten o da sabreder bekler :))

Aranızda neredeyse 10 yas var. Senin kisiligin tamamlandı mı ki ortak yönün oldugunu anladın? Verdigin örnekten bile belli bu...

27 yaşında biri ve 3 kere nişanlanıp ayrılmış.
Çok şaşırtıcı 27 senenin 17 senesi gençlik çağı desek 10 yılda 3 nişanı nasıl kaldırmış.
Normalde iyi olabilir ama her iyi insan ilişkisindede iyi olmuyo ne yazık ki.
Yaşıtız seninle şuan manttıklı kararlar almaya çalış.
Çünkü şimdi düşündüğün bi çok şeyi 6 ay sonra onaylamıcaksın.
Çok gelgit yaşarız bu evrede.
Biraz daha temkinli yaklaş.
Hatta bunlarda önyargı yapailirsin benden sana izin :1:
Dalga olarak söylemedim ama cidden önyargılı yaklaşmalısın arada yaş farkı olunca.
ALLAH gönlüne göre versin:16:

bizi zaten hep iyi bir insan, iyi birine benziyor dediklerimiz mahvetmedi mi:50: insan bu kavun, karpuz değil ki...kimseyi iyice araştırmadan karar vermemek lazım:50: yaş farkı önemli değil bence ama nişanlılık durumları ve ilişki durumları önemli belki adam iyi bir arkadaş, abidir ama iyi bir sevgili değildir

Bence basligi acan genc arkadasimiz bir seyleri eksik yazmis, 3 kere nisan falan bana cok gercekci gelmedi karsi taraf ya evli ya da bosanmis ben oyle hissettim. Aklini basina al genc git oku ne isin var askla meskle!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ask, asik olmak çok güzel :16:
Yasin kaç olursa olsun.
Nazi şeyleri eksik yazmissin ayrinti verirsen daha cok yardimci oluruz canim.
19 yasinda asil olunmayacakta ne zaman olunacak.:16:

Ehehehhe aynen benim esimle aramda 5 sene var. Cok pismanjm. Simdi olsa yolumu cevirirdim :)

Yok canim espiri yaptim. Erkek kadindan 10 yas buyuk olsun hep cocuklar hep idare etmek gerekiyor. Yani yas farki onemli degil. Kadindan kucuk bile olabilir. Ama olgun olsun. Bence evde biri cocuk olacaksa kadina yakisir. Ama maalesef gunumuz evliliklerinde erkekler cocuk, kadinlar anne rolunde :))

Daha tanışmadan neden gelin güvey oluyorsunuz onu anlayamadım? Tanışma imkanınız var ama bakalım o istiyormu. Ayrıca madem doğumgününüz arasında 2 gün var tamamdir bu iş, 3 kez nişan atması hiç önemli değil :)) gerçekten çok garipsiniz.

Ortak yon olarak dogum gunleri arasinda 2gun olmasimi cok ilginc...kuzum aklini basina al.sen biraz buyu ciddiyim.o adamida pek gozum tutmadi 3ayrilik nedir ya

canim benim,yasi buyuk oldugu icin bence sana cazip geliyor.ama.ne kadar ortak yonunun oldugu sanarsan san ayni evde oturmadigin surece tanimjcalsin.hic degilse arastirabildigin kadar,tanitabildigin kadar tani..uymayan bisey varsa "amaaan degisir" deme.yada kendini degistirme bak.3 ündende neden ayrilmis,sebepleri neymis ogrendinmi?

Hem tanışma imkanın var hem aklını karıştırıyor ?? Anlayamadımm.

Back
X