• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soracak kimsem yok size soruyorum lütfen cevaplar mısınız?

kuzeyyildizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
835
384
18
45
dün bir başlık açmıştım kuru sebzelerim var patlıcan biber kabak falan..iyice yumusadı bunlar mutfakta ben de dediğiniz gibi kaynar suya attım ama özellikle kabakları atar atmaz biraz sinek küçük küçük sinekler belirdi su yüzeyinde.biraz suda bekledtip çıkardım.sizce yemeli miyim o kabakları zararı olur mu?küf veya başka bişeyin mi belirtisi küçük sinekler?

Açık kalmış posetin ağzı herhalde bocekten birşey olmaz. Kuruturken kim bilir neler geziyor üzerlerinde;)

Nemlenmiş ve böceklenmiş bence yeme suyun yüzüne çıkamayacak kadar aralara falan girerler mi bilmem ama içime sinmez yemek

güvelenmiş yemeyin

kızlar inanın atmaya içim elvermiyor.doğal şeyleri severim.buzdolabı poşetine koydum.güve değildi küçük küçük sineklerdi bişey olur mu

kızlar inanın atmaya içim elvermiyor.doğal şeyleri severim.buzdolabı poşetine koydum.güve değildi küçük küçük sineklerdi bişey olur mu
sağlık açısından bir zararı yok sizin içinde sorun yoksa afiyet olsun birine yedirmeden önce uyarın ama
düşünüyorumda:deli:

yakarca onlar

meyve ve sebzelerde ürüyorlar mikrop taşırlar yemeyin atın.

kuruturken cam bir borcamda ağzı kapalı güneşe koyun seneye. ben olsam öyle yapardım sinek böcekten saklamak için tül örtüyor annem salça tepsilerinin üzerine.

Back
X