Ona gitmem için amerikada yaşamam gerekiyor maalesef çok uzakDr nowazaradan mı ne ona başvur...yüksek protein düşük karbonhidrat diyet verir..1200 kal...
Sen kendini seviyorsun çünküKaratay beslenme şeklini deneyebilirsiniz. Ekmek, pirinç, makarna vs tüketmeyin. Bol bol su için. Akşam 6'dan sonra bir şey yemeyin. Şekersiz türk kahvesi yağ yakar. Dokunmuyorsa günde 1 fincan içebilirsiniz. Ayrıca günde 1 şişe sade maden suyu da işe yarar. Spor olarak yukarıda da demişler Leslie yapabilirsiniz. İyi terletiyor. Bunlar hep benim denediğim ve güzel sonuç aldığım şeyler.
Bunun için bilmem kaç km öteye gitmem gerekiyor özeller var ama recep ivedikin de dediği gibi o kadar parayi versem yine psikoljim bozulcakYeme bozukluğu psikolojik sorunlardan kaynaklıysa belkide önce psikolojik destek almalı.
E negüzel o kaç km öteye gitmek sizin evden çıkmanıza sebep olacak. Çıkın çıkın gidin.Bunun için bilmem kaç km öteye gitmem gerekiyor özeller var ama recep ivedikin de dediği gibi o kadar parayi versem yine psikoljim bozulcak
90 km yürüyeyim mi ?E negüzel o kaç km öteye gitmek sizin evden çıkmanıza sebep olacak. Çıkın çıkın gidin.
90 km yürüyeyim mi ?
Hahahaha super kafaValla bence orda herkes yalan söylüyor iki kilo verdim diyip gizli gizli yiyolar bence
Kendimi sevmiyorum..hani birini seversiniz ya sonra bazı hareketlerini gorursunuz sonra ondan sogursunuz sevmezsiniz artık..bende kendime inanamiyorum nasıl buna izin verdim nasıl bu hale geldim demekki ben şöyle bi insanım diyerek kendime çok kızıyorum ve bu seferde cezalandirmak için yiyorum artık kendim için bisey yapasim gelmiyor
Senli benli filan pek değer goremedim ailemden hele kız çocuğu olunca pek kâleye almıyorlar ne hissediyorsun ne düşünüyorsun kimse merak etmiyorÇocukken sizinle nasıl konuşulurdu?
Senli benli filan pek değer goremedim ailemden hele kız çocuğu olunca pek kâleye almıyorlar ne hissediyorsun ne düşünüyorsun kimse merak etmiyor
Kardeş sen bir yerden başla. Kilon gittikçe inceldikçe hem daha motive olacaksın hem kendini sevmeye başlayacaksınSen kendini seviyorsun çünkü
Çünkü kizginim zamanında nasıl bu kadar akılsız davrandim neden bu kadar safim diye kiziyorum yani yaşadığım onca olumsuz şeyde en çok kendimi sucluyorum neden basarisizim filan demekki ben şöyle bi insanım diyorum ve kendime olan inancımi yitirdim ..kendimi niye seveyim kikendini niye sevmiyorsun
tek hata yapan sen misin? fazla mükemmeliyetçi düşünüyosun bence aklına gelcek herkes hata yapıyor buyuklu kucuklu, onemli olan ders cıkarabilmekÇünkü kizginim zamanında nasıl bu kadar akılsız davrandim neden bu kadar safim diye kiziyorum yani yaşadığım onca olumsuz şeyde en çok kendimi sucluyorum neden basarisizim filan demekki ben şöyle bi insanım diyorum ve kendime olan inancımi yitirdim ..kendimi niye seveyim ki
Terapi almanız lazım.Yapamiyorum ki.. aslında sevebilsem yaparim ama kendime olan sevgim bitmiş ve bu seferde cezalandırmak için yiyorum
Psikologa gitmem cok zor her acidan..kisisel gelisim kitapların öyle çok çok faydasi oluyor mu bazen dusunuyorum alsam mıBende çocukluk dönemlerinden kaynaklanan sorunlarim yüzünden sosyal fobi ve güvensizlik yaşiyorum sık sık, o yüzden kişisel gelişim kitaplari çok okurum. Farkli ve eski bir yöntem var, Ben belgeselini görmüştüm EFT diye bir yöntem, 'beynine format at' kitabinda da denk geldim. Duygusal özgürleşme tekniği, kendinizle yüzleşme gibi. Bi araştirabilirsiniz. Tabi profesyonel yardim almak şart ama benim buna cesaret edebilmem çok uzun sürmüştü umarim siz daha cesur davranir hayatinizin kontrolünü kendi ellerinize alabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?