Doğru diyon valla başka nolacadi sihirli bi el değecek degil yaSpor yapabilir, sağlıklı beslenmeye başlayabilir başka ne yapabilir ki
Allah Allah... bu düşünem bakem..Al bi pilates topu yuvarlana yuvarlana spor yap ben severek yapıyorum eğlenceli hiçbişi yapmasam bile ayağımın altına koyuyorum böyle bi rahatlık yok :)
Valla bence orda herkes yalan söylüyor iki kilo verdim diyip gizli gizli yiyolar benceKK zayiflama gruplarinda takilabilir, onlar ona gerekeni soylerler
Bu patavatsızlık bu cesaret tarzını sevdim aradığım bu işte :)Valla bence orda herkes yalan söylüyor iki kilo verdim diyip gizli gizli yiyolar bence
Yapamiyorum ki.. aslında sevebilsem yaparim ama kendime olan sevgim bitmiş ve bu seferde cezalandırmak için yiyorumHiçbir şey için geç değil bür yerden başlayın. Sürdürülebilir ve seveceğiniz şekilde olsun bu, devamı gelir inşallah.
Valla bence orda herkes yalan söylüyor iki kilo verdim diyip gizli gizli yiyolar bence
Kendinizi sevin kendimizden başka kimsemiz yok.Yapamiyorum ki.. aslında sevebilsem yaparim ama kendime olan sevgim bitmiş ve bu seferde cezalandırmak için yiyorum
Kendimi sevmiyorum..hani birini seversiniz ya sonra bazı hareketlerini gorursunuz sonra ondan sogursunuz sevmezsiniz artık..bende kendime inanamiyorum nasıl buna izin verdim nasıl bu hale geldim demekki ben şöyle bi insanım diyerek kendime çok kızıyorum ve bu seferde cezalandirmak için yiyorum artık kendim için bisey yapasim gelmiyorPsikolojik kaynağı bulmadıkca bundan çıkamaz. Ya profesyonel destek alacak, yada kendini bu konuda geliştirecek. Ondan sonra diğerlerini kendiliğinden de değiştirmek isteyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?