Sorarım size..?

Kaç kilosunuz? Yürüyüş yapacak park bahçe vs yok mu kulaklığınızı takıp yürüseniz. Leslie verdiriyor ama süreklilik lazım. Karatay usulü 2 öğün besleniyorum ben şuan işe yarıyor kahvaltı ve akşam yemeği arasında şekersiz kahve çay ayran serbest. Sabah uyanınca iki ılık bardak su. Ben 3 ana 3 ara öğünle asla kilo veremediğim gibi insülin direncimide kıramıyordum bu şekilde insülin direncimi de kırdım normal aralıkta şuan. Tatlıyı çok seven biriyim yiyince başım ağrıyor iyi hissettirmiyor neden yiyelim ki? Sadece yerken mutluluk veriyor sonrasında değil.

Yemek yemeyerek :deli:

Şaka şaka, spor yaparak sabahları yürüyüş yaparak. Buradaki zayıflama yarışmalarına katılarak. 😑

Bir insan zamanında yenemediği psikolojik sorunlar yüzünden kendini yemeğe vermişse..ve artık tam biseyler yapacağım derken bu sefer kilolar ona mani oluyorsa.. ozguvensizlikten ve utancindan dışarı bile çıkmak istemeyen insan ..evde olup yeme alışkanlığına son veremezse .. sorarım size bu şahıs bu kısır döngüden nasıl kurtulabilir?? Evde neler yapabilir onunla ilgili fikirler gelirse sevinirim
Kendine hakim olmaz şekilde yemek yemek ,psikolojik olarak içinizde ki mutsuzluğu ,yemekle tat alarak baskılama ve bu şekilde tatmin olmadır .Bunun ise kilo ve sağlık problemleri dışında ,insana hiç bir katkısı yok .Açık havada uzun yürüyüşler yapmak ,psikolojinize sağlığınıza katkıda bulunacaktır.Eve kapanıp ,yemeye vermek yerine ,sosyalleşebilirsiniz ,spor salonuna yazılabilirsiniz .Düzenli ve sağlıklı ara öğünle destekleyip, kendinize beslenme programı yapmanız ,mantıklı olacaktır .

Back
X