seni çok iyi anlıyorum.aynı hisler bende de var.bende de bir güven problemi vardır.her ilişkimde aldatılacağım korkusu yaşadım.. hiç başıma gelmemesine rağmen

geçmişimde 10 yıllık bir ilişkim var.adam neredeyse başını yerden kaldırmazdı... bana adeta tapardı.. şuanda daha sağlıklı ve düzgün bir ilişki yaşıyorum ama o eski ilişkimde sevildiğim kadar sevilmediğimi görüyorum mesela...o adam beni resmen manyak gibi sevdi...ama ben ona bile kime bakıosun?beni mi aldatıosun.aldatacaksın kesin vs.der kavga çıkarırdım sürekli... ve bizim ayrılık nedenimiz çok başka meseleler oldu.düşünüyorum da o 10 yılın belki en kötü kavgaları hep olmadık kıskançlıklar yüzünden çıkmış...
demek istediğm şu ki, ortada bişey yoksa sorgulama yapmamaya çalış...bak mesela benim şimdiki ilişkim de de bazen psikopatlığım tutuyor... örneğinsevgilim sabah 6.30da işbaşı yapıyor. haliyle bazı akşamlar biz buluşunca saat 9.buçukta aşkım ben eve gideyim çok uykum var diyor. ben tabii şeytan

hemen şüpheleniyorum.saat daha erken, acaba başka bi kızla mı buluşcak diyorum:) ki adamın telefonu her zaman ortada.günün en az 6 saati beraberiz.bende kaldığı zamanlar oluyor.teli bana bırakıp dışarı çıkıyor vs.hiçbişey yok yani şüphelenecek..

neyse işte ben eski ilişkimde bunu hemen sorar kavgamı da bi güzeeel yapardım:) ama şimdi tamam aşkım diyorum... yarım saat sonra bi bahaneyle arıyorum,aşkım elektrik kesildi korktum falan diorum ya da aklıma bişey gelmiş gibi yapıorum yoksa benimki hemen sinirlenir onu kontrol ettiğimi çakarsa

bi bakıyorum evde... yiğeni kucağında sesi geliyor vs... yani her aklından geçeni söyleme... yok yere germe adamı..sen de gerilme.ne kadar üstüne düşersen bu konuların kafanda o kadar büyür:)