• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorgucu sevgili

politician

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
941
64
53
35
İstanbul
Burda cokca konu okuyorum bazı konularda nasıl yaa diye şaşırıyorum.fakat su an aynı durumda olan benim.yaptıgım seyleri duysanız siz de nasıl yaa dersiniz.ben cok sorgucu bi insanım sevgilimi sürekli deniyorum sürekli beklentideyim.cok güzel baslayan ilişkimi mahvediyorum ve artık bu benim son şansım sanırım cünkü sevgilimi yordugumun farkındayım.sizler nasıl sorgulamadan güzelce ilişkilerinizi yürütüyorsunuz merak ediyorum ve yardım istiyorum kızlar..şimdiden teşekkürler:( :2:

Ozaman önce şunları sorayım;

*Nekadarlık bi'ilişki?
*Güven problemin mi var?
*Özgüven eksikliğin mi var?
*Önceki ilişkinde aldatıldın veya terk mi edildin?

Neyi sorguluyorsunuz? neyi deniyorsunuz ?
Biliyor musunuz bir şeyi çok kurcalarsanız evet bunda bir şey var derseniz en sonunda o şey çıkar,olur.
Kısır döngü bu aslında ne kadar sorgu o kadar sonuç.
En güzeli zorlamacı olmadan ilişkinize güvenerek devam etmeniz.En önemlisi de kendi öz güveniniz

muhtemelen daha yenidir ilişkiniz.
oturmuş ilişkide sürekli sorgulama olmaz.
zamanla geçer ama tabi oturana kadar da sevgilin sıkılmazsa sorgudan :6:

Ozaman önce şunları sorayım;

*Nekadarlık bi'ilişki?
*Güven problemin mi var?
*Özgüven eksikliğin mi var?
*Önceki ilişkinde aldatıldın veya terk mi edildin?
3 yıllık bi ilişki
Güven problemim var evet
Önceki ilişkimde aldatıldım
Özgüven eksikliğim de sanıyorum ki var:((

3 yıllık bi ilişki
Güven problemim var evet
Önceki ilişkimde aldatıldım
Özgüven eksikliğim de sanıyorum ki var:((

öncekı ılıskınızde aldatılmanız tekrar aldatılacaksınız anlamına gelmez
bu sekılde davranarak ılıskınıze zarar verırsınız yanlızca

Neyi sorguluyorsunuz? neyi deniyorsunuz ?
Biliyor musunuz bir şeyi çok kurcalarsanız evet bunda bir şey var derseniz en sonunda o şey çıkar,olur.
Kısır döngü bu aslında ne kadar sorgu o kadar sonuç.
En güzeli zorlamacı olmadan ilişkinize güvenerek devam etmeniz.En önemlisi de kendi öz güveniniz
Ne yaptıgını ne yediğini ne içtiğini neye para harcadığını geçmişini işini arkadaslarını aklınıza gelebilecek her seyi sorguluyorum.ve alttan alttan deniyorum..haklısınuz ne kadar sorgularsam o kadr sorun cıkıyor ve ben artık ypruldum bundan sonra nasıl davranmam gerektiğini de bilmiyorum..ne yapmam ne demem gereliyor bilmiyorum ilerde allah korusun ayrıldıgımız zaman kurtuldum be demesini istemiyorum...:43:

Çok fazla sorgu ilişkinizin bitmesine sebep olur. Benim 6 yıllık bir ilişkim var inanın ne mail adresinin şifresini bilirim ne de sosyal ağlardaki hesaplarının şifrelerini, o da benimkini bilmez. Güvenmelisiniz 3 yıl az bir süre değil. Daha önceki ilişkimde ben de aldatıldım. Yapacak olan insan her türlü yapar ve kurcalamasanız da bir şekilde ortaya çıkıyor. Yazık 3 yıllık emek var ortada sevgi var ne kendinizi ne de karşı tarafı bunaltmayın sonra çok üzülürsünüz...

Burda cokca konu okuyorum bazı konularda nasıl yaa diye şaşırıyorum.fakat su an aynı durumda olan benim.yaptıgım seyleri duysanız siz de nasıl yaa dersiniz.ben cok sorgucu bi insanım sevgilimi sürekli deniyorum sürekli beklentideyim.cok güzel baslayan ilişkimi mahvediyorum ve artık bu benim son şansım sanırım cünkü sevgilimi yordugumun farkındayım.sizler nasıl sorgulamadan güzelce ilişkilerinizi yürütüyorsunuz merak ediyorum ve yardım istiyorum kızlar..şimdiden teşekkürler:( :2:

seni çok iyi anlıyorum.aynı hisler bende de var.bende de bir güven problemi vardır.her ilişkimde aldatılacağım korkusu yaşadım.. hiç başıma gelmemesine rağmen:32: geçmişimde 10 yıllık bir ilişkim var.adam neredeyse başını yerden kaldırmazdı... bana adeta tapardı.. şuanda daha sağlıklı ve düzgün bir ilişki yaşıyorum ama o eski ilişkimde sevildiğim kadar sevilmediğimi görüyorum mesela...o adam beni resmen manyak gibi sevdi...ama ben ona bile kime bakıosun?beni mi aldatıosun.aldatacaksın kesin vs.der kavga çıkarırdım sürekli... ve bizim ayrılık nedenimiz çok başka meseleler oldu.düşünüyorum da o 10 yılın belki en kötü kavgaları hep olmadık kıskançlıklar yüzünden çıkmış...

demek istediğm şu ki, ortada bişey yoksa sorgulama yapmamaya çalış...bak mesela benim şimdiki ilişkim de de bazen psikopatlığım tutuyor... örneğinsevgilim sabah 6.30da işbaşı yapıyor. haliyle bazı akşamlar biz buluşunca saat 9.buçukta aşkım ben eve gideyim çok uykum var diyor. ben tabii şeytan:47::1: hemen şüpheleniyorum.saat daha erken, acaba başka bi kızla mı buluşcak diyorum:) ki adamın telefonu her zaman ortada.günün en az 6 saati beraberiz.bende kaldığı zamanlar oluyor.teli bana bırakıp dışarı çıkıyor vs.hiçbişey yok yani şüphelenecek.. :52: neyse işte ben eski ilişkimde bunu hemen sorar kavgamı da bi güzeeel yapardım:) ama şimdi tamam aşkım diyorum... yarım saat sonra bi bahaneyle arıyorum,aşkım elektrik kesildi korktum falan diorum ya da aklıma bişey gelmiş gibi yapıorum yoksa benimki hemen sinirlenir onu kontrol ettiğimi çakarsa:P bi bakıyorum evde... yiğeni kucağında sesi geliyor vs... yani her aklından geçeni söyleme... yok yere germe adamı..sen de gerilme.ne kadar üstüne düşersen bu konuların kafanda o kadar büyür:)

Son düzenleme:
Çok fazla sorgu ilişkinizin bitmesine sebep olur. Benim 6 yıllık bir ilişkim var inanın ne mail adresinin şifresini bilirim ne de sosyal ağlardaki hesaplarının şifrelerini, o da benimkini bilmez. Güvenmelisiniz 3 yıl az bir süre değil. Daha önceki ilişkimde ben de aldatıldım. Yapacak olan insan her türlü yapar ve kurcalamasanız da bir şekilde ortaya çıkıyor. Yazık 3 yıllık emek var ortada sevgi var ne kendinizi ne de karşı tarafı bunaltmayın sonra çok üzülürsünüz...

Ben de güvenmek istiyorum ilişkimi eski haline döndürmek istiyorum fakat nasıl yapabilirim bilmiyorum...bu cok zor bi şey.ne mutlu size güvendiğiniz için..

seni çok iyi anlıyorum.aynı hisler bende de var.bende de bir güven problemi vardır.her ilişkimde aldatılacağım korkusu yaşadım.. hiç başıma gelmemesine rağmen:32: geçmişimde 10 yıllık bir ilişkim var.adam neredeyse başını yerden kaldırmazdı... bana adeta tapardı.. şuanda daha sağlıklı ve düzgün bir ilişki yaşıyorum ama o eski ilişkimde sevildiğim kadar sevilmediğimi görüyorum mesela...o adam beni resmen manyak gibi sevdi...ama ben ona bile kime bakıosun?beni mi aldatıosun.aldatacaksın kesin vs.der kavga çıkarırdım sürekli... ve bizim ayrılık nedenimiz çok başka meseleler oldu.düşünüyorum da o 10 yılın belki en kötü kavgaları hep olmadık kıskançlıklar yüzünden çıkmış...

demek istediğm şu ki, ortada bişey yoksa sorgulama yapmamaya çalış...bak mesela benim şimdiki ilişkim de de bazen psikopatlığım tutuyor... örneğinsevgilim sabah 6.30da işbaşı yapıyor. haliyle bazı akşamlar biz buluşunca saat 9.buçukta aşkım ben eve gideyim çok uykum var diyor. ben tabii şeytan:47::1: hemen şüpheleniyorum.saat daha erken, acaba başka bi kızla mı buluşcak diyorum:) ki adamın telefonu her zaman ortada.günün en az 6 saati beraberiz.bende kaldığı zamanlar oluyor.teli bana bırakıp dışarı çıkıyor vs.hiçbişey yok yani şüphelenecek.. :52: neyse işte ben eski ilişkimde bunu hemen sorar kavgamı da bi güzeeel yapardım:) ama şimdi tamam aşkım diyorum... yarım saat sonra bi bahaneyle arıyorum,aşkım elektrik kesildi korktum falan diorum ya da aklıma bişey gelmiş gibi yapıorum yoksa benimki hemen sinirlenir onu kontrol ettiğimi çakarsa:P bi bakıyorum evde... yiğeni kucağında sesi geliyor vs... yani her aklından geçeni söyleme... yok yere germe adamı..sen de gerilme.ne kadar üstüne düşersen bu konuların kafanda o kadar büyür:)

Çok güzel yazmışsınız cok teşekkürler
Ben gecmişte aldatıldım su anki sevgilim be yapsa hemen aklıma diğerinin yaptıkları geliyor ve son zamanlarda daha da sıklastı bu..sevgilim beni cok seviyor dürüsttür de ve karakteri de sağlm 3 senedir tahammül ediyor fakat bi gün bitirirse tamamen biter bundan da korkuyorum tabi artık..
Ayrıca demişsiniz ya bu ilişkim de dah az seviliyorun diye. Ben de bundan korkuyorum.daha az sevilmekten daha az sevmekten baska bi ilişkide..cünkü cok seviyorum ve cok seviliyorum..bu huyum yenmem lazım ama nasıl:43:

erkekler de sorgucu oluyor ne yaptın,nereye gidicen,kim var,kaçta geldin,ne giydin....bence takma kafanı sadece biraz güvenmeye çalış ha birde umursamamaya çalış bırak birazda o sorgucu olsun sana karşı başlarda hoşuna gidicek sonradan sıkılıcaksın ve o zaman diyeceksin ki bu ilişki iyice oturmalı kıskançlıklar sorgu ile yürümez diyeceksin...zamana bırak bence canım

erkekler de sorgucu oluyor ne yaptın,nereye gidicen,kim var,kaçta geldin,ne giydin....bence takma kafanı sadece biraz güvenmeye çalış ha birde umursamamaya çalış bırak birazda o sorgucu olsun sana karşı başlarda hoşuna gidicek sonradan sıkılıcaksın ve o zaman diyeceksin ki bu ilişki iyice oturmalı kıskançlıklar sorgu ile yürümez diyeceksin...zamana bırak bence canım
İşte benim sevgilim cok anlayıslıdır güzelce sorar ve konuyu kapatır beni sıkmaz hiç bi zaman sorun cıkarmaz ama ben aürekli çıkarıyorum.umursamamayı denedim ama başaramıyorum hep bi yerde tıkanıyorum malesef..

Ben burcunuzu merak ettimm nedir acaba :51:

kendine meşgul edecek birşeyler bulsan. hayatının ortasına sevgilini oturttuğun için oluyor bular. hep aklında adam olursa haliyle saçmalanıyor.

Hmmm başak burcunun özelliklerini bilmiyorum ama
oğlak burcusunuz zannettimm :ssz:
Neyse 3 sene olmuş ilişkiniz ve siz hala sorguluyorsanız
kusura bakmayın ama ewliliğiniz pek uzun sürmez sizin..
İyi dayanmış erkek arkadaşınız yine..
Erkekler bu kadar gelemez bunlatılmaya çünkü..
Ve size karşı bi güvensizlik yaratacak bi dawranışta bulunmadı dimi bu arada..
Yani daha önceki ilişkinizde aldatıldığınız için sadece böylesiniz dimi..
Birde yaşınız kaç acaba _?

Back
X