Sorgusuz Sualsiz Pat Diye Gelen Komşular!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi newlife
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
artık pat diye gelen komşum yok çok şükür..kestim bütün samimiyeti..apartmanda görünce merhaba-merhaba sadece..lüzumsuz insanlar böyleleri..

Açmıyorum kapıyı,kusura bakmasın.O habersiz gelirken ayıp etmiyor da ben açmayınca mı ayıp ediyoruum.Darılan kendi bilir.Anlayışsız insanlardan hazetmem.

eski apartmanımızda yan komşum vardı hala aynı sokaktayız ama binalar ayrı...birtek onun pat diye gelmesine izin var zaten çok yakın olduğumuz için müsait zamanı bilir... ev dağınık olsada çekinmem ondan ...o hariç pek kimsede gelmez açıkcası...

of bizdede var gerçi yakınız ama kafa kaldırmıyor zati sıkıntılı yapıya sahibim geldikleri zaman en tiksindiğim şeyi-el öpmek-yapmak zorunda kalıyorum.

ben kimseye çat kapı gitmediğim için bana da bu şekilde gelenlere çok sinir olurum...
komşularımdan anlayışları kıt insanlarda çok...nedeni ben evde çalışan biriyim işim tekstil, tasarım alıp onları müşterilere hazırlıyorum ve bu tekstil işi acil servis gibidir aldığınız her iş çok kısa sürede firmalara teslim edilmek zorundadır.bana evdesin ne geliyosun nede görünüyosun bari biz gelelim dendiğinde kasılıyordum...ne diyebilirim kendimi ve durumumu anlattığım biri bana bunu soracak kadar anlamadıysa neyi anlatıcam ki...
ha boş zamanlarımda oluyor elbette ama işin özü gelecek insanı gerçekten müsait olduğumda ve sohbetinden zevk alıyorsam ağırlamayı severim...bazısı sorar müsaitmisin diye değilim dediğinizde ya suratı asılır yada telefondaysa sesi bozulur o zaman neden soruyorsun ki müsaitmisin diye buda ikinci sinir olduğum seydir benim...
bu arada oturduğum apartmandaki komşulara durumu kapı açmamakta buldum...dediğim gibi anlatıpta anlamayanlara sessiz olarak bu çözümü geliştirdim...yine öyle ısrarcılar varki saatlarce kapının zilini çalıyorlarlar...
valla günahım boynuma zaten bu bayanlar hergün üç kapı yapmayı beceri sanıyorlar yaptıkları şey tüm gün çene suyu çorba,aksamada acel tecel yemek...

Henüz 4 aylık evliyim.20 dairelik bir apartmanda oturuyorum.
Ama en başında tavrımı koydum .çalıştığımı biliyorlar
Kimseyle sıkı fıkı olmak zorunda değilim.Sınırlarımı koyarım gibilerinde ortaya bazı laflar konuştum.
Diğerapartman sakinleri birbirlerine vakitli vakitsiz çaya kahveye vs gidiyorlarmış.
Bir kaç tanesine tavrımı koyunca zaten hepsinin haberi olur:)
Misafiri çok severim ama önceden haber verilirse
Görüşüceğim kişileri ben seçerim onlar beni değil.
Annemin apartmanda çok yakındı komşuluk çok ta hoşlanmazdım ben doğrusu.Ama annem ve diğer komşuları hallerinden memnunlardı.
Kapı çalınca açmamazlık gibi birşey asla yapmam çünkü evde olup gelene müsait olup kapı açmamak çok günah.
Açarım ama müsait olmadığımı kabul edemiyeceği söylerim.
Büyütmeye luzum yok
Sevgiler

benimde eski oturduğum binada vardı biri
ayyyy illahlah gelmişti resmen.bide ak sibir oğlu vardı.beni çileden çıkarırdı.
sabahın köründe çalardı zili kahvaltıya geldim diyee.
ben tabi geçeden uykusuz bebeğim uyutmamış benii
uykulu uykulu ne dediğini anlamaya çalışıyorum.
bi gün banyoda yakaladı bizi yaniii
yuuuhhh dedim.zile nasıl basıyor çocukda uyuyor.
bende müsait değilim.artık giydim bornozumu kapının arasından müsait değil dedim.
utanır belki dedim ama.nerdeeee ozaman 1 saat sonra geleyim demezmiii
neyseki taşındım oradan.

küçük şehirlerde daha çok oluyo komşuluk, annemin komşuları özellikle evlendim gittim hala beni bile rahatsız ediyo bitanesi var akşam yemeğinden sonra gelir 2 diziyi üstüste izler gider haa bu arada tabi susun falan da der arada uykusu gelir gözleri kapanır yine de gitmez uyur uyanır yer içer dedikodusunu yapar düşüncesizdir ama yine de ben çok gülerim kötü niyet yok işte huyu böyle kadının

newline nasıl kestin samimiyeti ay benim kilerde öküz gibi bön bön bakıyorlar slm verirsen veriyorlar bir keresinde kapıcı işini konuşmak için denk geldik dışarda niye slm vermiyorsun diyor biizm yandakinin kaynanansı o cadı kaynanası off felaket sinir oluyorum özellikle o kadına ay sinirlerim oynadı yine..ben ilk zamanlr hoşgeldine bekledim ama yok gelmediler bi sene bitti dedim ya kapıcı işi için denk geldigimizde biz sana gelmek istiyordukta bi türlü olmadı sen evde yoktun çcuk gönderdik evdemiydin falan bir kerede çalmışlar ben evdeymişim ama açmamışım kapıyı..bende onlara çok saçma bişe söylediklerini söyledim akıl mantık var evde olsam zayen kapıyı açarım diye hem ben 1 seneden fazla oldu buraya taşınalı hiçmi beni evde bulamadınız çok saçma dedim zaten bundan sonra bende burada olamayabilirim dedim taşınma ihtimalimiz vardı niye kız dedi bende taşınacaz dedim yoksa bizimi begenmedin diyor yüzsüz bende zaten buraya geldigimizde bu düşünce vardı hem burayıda hiç sevmedim dedim.. kötümüyüm evet:jeyyar: onlar böyle yaparsa bende böyle doluyum ziraz bu konuda..

bencil insan hayatta hangi pozisyonda olursa olsun aynıdır. komşuysa karşısındaki müsait mi düşünmez çat pat gelir. eşse hep kendi memnun edilsin ister...bu böyle uzar gider. ben annemle yaşıyorum ve böyle yapan herkese mesafemizi koyuyoruz...

Henüz 4 aylık evliyim.20 dairelik bir apartmanda oturuyorum.
Ama en başında tavrımı koydum .çalıştığımı biliyorlar
Kimseyle sıkı fıkı olmak zorunda değilim.Sınırlarımı koyarım gibilerinde ortaya bazı laflar konuştum.
Diğerapartman sakinleri birbirlerine vakitli vakitsiz çaya kahveye vs gidiyorlarmış.
Bir kaç tanesine tavrımı koyunca zaten hepsinin haberi olur:)
Misafiri çok severim ama önceden haber verilirse
Görüşüceğim kişileri ben seçerim onlar beni değil.
Annemin apartmanda çok yakındı komşuluk çok ta hoşlanmazdım ben doğrusu.Ama annem ve diğer komşuları hallerinden memnunlardı.
Kapı çalınca açmamazlık gibi birşey asla yapmam çünkü evde olup gelene müsait olup kapı açmamak çok günah.
Açarım ama müsait olmadığımı kabul edemiyeceği söylerim.
Büyütmeye luzum yok
Sevgiler

çok dominant gördüm seni.........şakkıdı

sadece bende var komşu derdi sanırdım ama bayağı varmış.. benimde alt komşum var sabah eşimin işe gitmesini pencerede bekliyomuş .kızı hemen kapıda tabiki benim. kız gelir önce 5 yaşında ama o kadar canımdan bezdirdiki anlatamam size.ardından annesi öteki kızıyla gelir öğle sonuna kadar otururlar tabi.o saaten sonra işmi yapacam yemekmi deli oluyorum.söylüyordum bazen komşuma kızın rüyasındamı görüyor bizi hergün sabah sabah geliyor biz uyurken diyorum sadece gülüyor kadın..artık ağlıyordum sinirden insanın özeli kalmıyor gerçekten.. artık kız bizim ayak seslerimizi dinliyormuş sabahları uyandılar çıkacam yukarı şimdi onlar kahvaltı yapıyolardır diye.anneside başından atıyor resmen işte..laelaelaelaelaeböyle olacam yakında....

sonuçta bizim evimiz bizer ait her halde olabiliriz. kapısı var kapalıysa 2 kere zili çalar ısrar edip karşındakini zor duruma sokmazsın...herkes herkesin hayatının içinde yaa, telefonla birkere ararlar açmazsın uygun değilsindir meşgule düşürürsün deli gibi aramaya devam ederler gezmeye gelmeyi kafalarına takmışlar ya .ben birini ararım açmazsa birdaha aramam sonrada niye açmadınız demem ben çekinirim ...

Back
X