Sorgusuz Sualsiz sevmek

cicik

Guru
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
118
1
296
Ankara
Arkadaşlar sizce de aşk, sevgi, tutku sorgusuz sualsiz olabilir mi?
yani elbette mantıkda olmalı aşkın içinde ama asıl aşk onu her haliyle kabul etmek değilmidir. Ya da bu bir çelişkimidir? hem deliler gibi severiz hemde her yaptığına bir kulp buluruz :Roflol:

Sevmek bir anlıktır ve sende yoğunlaşan duyguların çelişkiye dönüşmesi demektir. Sevdiğimin birşeylerine kulp bulmak yada bir sebeb görmek, istediklerimizi alamamak ve bundan dolayı da onda edindiği alışkanlığı takıntı ederiz kendimizde... bilmem genel oldu ama uymayanlarda vardır herhalde laelaelaelaelae

aşkın aklı ve hatırı olmaz
olsaydı bu kadar çekici olmazdı

ben kendi adıma aklımın kabul etmediğini kalbime indiremiyorum tabiri caizse..ama sorgusuz sualsiz sevebilenlerine saygım ve hayranlığım büyük....

aşk, sevgi sorgusuz sualsiz olabiliyor. Mesela aşık olunca her zaman mantıklı olan benden eser kalmaz... nerde imkansız orda ben olurum sorgusuz, çıkarsız, hayalimde severim... :çok üzgünüm:
aynen yarennkara'nın dediği gibi...
koşulsuz...
çıkarsız...
hayal ettiğin gibi sevmektir aşk..
Şeniz

aşıksanız ve neden o diye sorarsanız bir nedeni yoktur...sevmiş ve aşık olmuşunuzdur...
aşk mantık tanımaz hesap tanımaz ...
o yüzden aşk hesapsız ve sorgusuz olmalıdır..hesap ve sorgu sorarsanız cevap alamassınız..

eger bırseylerı sorguluyorsanız...sız asık degıl...mantık pesındesınızdır...
aşk oyle bır seydır kı....karsınızdakının kım oldugu ne iş yaptıgı yada neyle ılgılendıgının onemı yoktur...
onun sevgısı ve ılgısı onemlıdır...
o yuzden aşk sorgulanmaz yasanır...sonuna kadar..

Aşk bir çok engeli aşmaktır bence aşk herşeyi göze almaktır ama bi taraftanda imkansızdır yani ben hep imkansızları sevdim :mymeka: Aşk laftan anlamaz... :tomato:

Aynen dediğin gibi aşk laftan anlamıyor. Sorgu sual hiçbirşeyi kabul etmiyor.
Bende senin gibi hep imkanzsızları buluyorum, hayallerle aşkı yaşıyorum :mymeka:klava:

Ben dönüp bakıyorum bi kendime ,bu adamın neyine aşığım, neyini seviyorum bunca yıldır diye..Hiç bir yanıt bulamasam bile ben Onu seviyorum..Sorusu cevabı yok bu işin..Sorda cevapda aşkın içinde gizli,soruda cevap,cevapta soru gizli...
Aşk,çarpması-bölmesi-çıkarması-toplaması olmayan tek işlemdir

sorgusuz sualsiz sevmek=gerçek aşk:asigim:
o kadar güzel bi duguki Allahıma binlerce şükrediyorum bana bu duyguyu yaşattığı için:Saruboceq:
bi insanı hatalarıyla doğrularıyla herşeyiyle sevmek çok güzel.Rabbim herkese nasip etsin inşallah:Saruboceq::lepi:

Yaaa peki sorgusuz sualsiz sevenler?Size bişe sormak istiyorum....
Karşı taraf sizi çok incitti,kırdı,yinede sevebiliyormusunuz???Yani bu sevgi tek taraflımı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Karşı taraf sizi çok incitti,kırdı,yinede sevebiliyormusunuz???Yani bu sevgi tek taraflımı?

Karşılıklı sevsek bu sevgi alışverişi olurdu diye düşünüyorum..Karşı taraf hangi konuda sizi kırdıysa o konuyu ayrı ele alıp siz yine o kişiyi -kişi-olarak seviyorsunuz

Değişiyor canım... Benim plotonik gibi birşey tek taraflı ya da bilmiyorum karışık işte... Ama ne kadar incitsede, benimle ilgilenmesi bana yetiyor bazen... :asigim: Eskiden çıktığım çocuklada böyleydi sinirlenirdim köpürürdüm ama yinede severdim offff senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…