- 24 Kasım 2007
- 1.168
- 288
- 688
- Konu Sahibi KalenderMesrepim
-
Bilemem ki...
Diyanete sormak gerek..gamyoncuiremsu
Hassas konular bunlar..
Aman ben de dönmelerin işi ne bu muhabbette diye şaşırdım da sonradan anladım okuyunca :kedi:malum dönmelerde esiniz göbek deliginden diz kapaginiza kadar örtüsüz size dokunamaz ama diger taraflardan yararlanabilir ayrica sormamissiniz ama ben yinede yazamyim olurda sizde etkilenirseniz yani orgazm olursaniz gusül almanizada gerek yok regliniz bitince bir kere gusül abddesti almaniz yeterlidir..
Aman ben de dönmelerin işi ne bu muhabbette diye şaşırdım da sonradan anladım okuyunca :kedi:
Aman ben de dönmelerin işi ne bu muhabbette diye şaşırdım da sonradan anladım okuyunca :kedi:
edebiyatçı zekanı yiyim seninsempatiksalakcinniAman ben de dönmelerin işi ne bu muhabbette diye şaşırdım da sonradan anladım okuyunca :kedi:
peygamber efendimiz s.a.v
hz.ayşe böyle dönemlerindeyken diz kapağıyla göbeği arasına bir örtü örter
diğer yerlerini okşar severmiş ki kadın kendini kötü hisssetmesin hem de diğer insanlara örnek olsun diye..
ilişkiye girmedikçe diğer yerleri okşamak sevmekte dinizmizce bir mahsur yok
bu konuyle iilgili bunları biliyorum paylaşmak istedim...
sevgilerimle..
Anam buradaki bakış açımın pek edebi olduğu söylenemez:roflol:edebiyatçı zekanı yiyim seninsempatiksalakcinni
Anam buradaki bakış açımın pek edebi olduğu söylenemez:roflol:
Direk dalmışım kafadan hadise var diyisempatiksalakcinni
bende sımdı bısı merak ettım neden dınden once saglgınızı dusunmuyosunuz kı..
saglıgınızı ıcın ıyımı regl gunlerınde cınsellık degıl ee dınen olur haram degıldır dense bırlıkde olcanurmu kı ..
bende sımdı bısı merak ettım neden dınden once saglgınızı dusunmuyosunuz kı..
saglıgınızı ıcın ıyımı regl gunlerınde cınsellık degıl ee dınen olur haram degıldır dense bırlıkde olcanurmu kı ..
Dinimizce sorun yoksa eğer demekki sağlığımızı da etkilemeyecektir...
O yüzden ilk önce işin dini yönünü düşünmenin mantıklı olduğunu düşünüyorum. Zaten eğer sağlığa bi sakıncası olmadığını düşünüyorsanız dinimiz açısından da haram değildir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?