- 15 Şubat 2019
- 513
- 715
- 103
- Konu Sahibi Atommkarincaa
-
25 temmuz da. Sormama lüzum yok herseyimiz hazir.İlaçtan önce resmi nikah ne zaman onu sor bence
Bende öyle düşünüyorum gururunu da kırmak istemiyorum ama bu tarz ilaçların yan etkileri var diye biliyorum korkuyorum daSorma bişey adama
Zamanla bırakır :) şimdi kendisinin iyi olduğunu ispatlamak peşindeBende öyle düşünüyorum gururunu da kırmak istemiyorum ama bu tarz ilaçların yan etkileri var diye biliyorum korkuyorum da
Hah iyi oldu açık yazdığın ben üstü kapalı yazmıştım ama anladı mı anlamadı mı diye düşünüyordum. DNeyi sorcaksiniz ki? Adi üzerinde "cinsel performans artirici".Acik yazacagim kusura bakmayin,yeni oldugunuz icin,sizi memnun edememekten cekinip,iliskinin daha uzun sürmesi icin kullaniyordur.
Allah kahretmesin bu nece yorumdur böyleKüçük damat erken yorulmuş desteğe ihtiyaç duyuyor demek ki.
Allah kahretmesin bu nece yorumdur böyle
Gerçi sorsam nasıl soracağım onu da bilmiyorum amaNeyi sorcaksiniz ki? Adi üzerinde "cinsel performans artirici".Acik yazacagim kusura bakmayin,yeni oldugunuz icin,sizi memnun edememekten cekinip,iliskinin daha uzun sürmesi icin kullaniyordur.
Küçükten kastiniz.?Hayır bir şey değil aynı eve girip çamaşır sulu pijamayı hatunun üstünde görünce hepten içine kapanır küçük damat. Hap falan da kar etmez.
Gerçi sorsam nasıl soracağım onu da bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?