- 15 Şubat 2019
- 513
- 715
- 103
- Konu Sahibi Atommkarincaa
-
Onu düşünmedimSoracaginiz soruyu merak ettim.
Küçükten kastiniz.?
Daha seviyeli cevaplar vermek çok da zor olmasa gerek..Ölüyü diriltiyormu diye sorun
Aklım boyuta gitmemişti zaten ama ince espiriyi de anlayamamıştımBüyük damadın bedenine kıyasla küçük olan organı. Organın boyutu ile alakalı bir küçüklük değil yani kastettiğim. Zaten o haplar da boyuta etki etmiyor. Sakin olun büyüktür eminim kendince :)
Durumdan memnunsaniz birsey sormayin,yasayin gitsin.Gerçi sorsam nasıl soracağım onu da bilmiyorum ama
Problem şu ki biraz fazla uzun sürüyorDurumdan memnunsaniz birsey sormayin,yasayin gitsin.
Konu bu değilo değilde resmi nikah kiymadan dini nikah kıymanın cezası yokmu ya ?
Büyük damadın bedenine kıyasla küçük olan organı. Organın boyutu ile alakalı bir küçüklük değil yani kastettiğim. Zaten o haplar da boyuta etki etmiyor. Sakin olun büyüktür eminim kendince :)
Problem şu ki biraz fazla uzun sürüyor
[/QU
Daha iyi isteProblem şu ki biraz fazla uzun sürüyor
bence bir erkek ilaca ihtiyaç duymamalı, hatununu cinsel yönden ilaca ihtiyaç kalmadan tatmin etmeli ve her kadın da zaten böyle ister. :)) ama sizinki macera aramış biraz sanırım :)
1 saat mi?Bilmiyorum ben henüz cinselliğe alışamadım galiba 1 saat içinde olsun bitsin istiyorum
Konu bu değil
Yani "olmasi gereken" diye bir ölçüt yoktur bu durumlarda.İki tarafinda isteğiyle alakali birsey.Rahatsizsaniz acik acik konusun.Olması gereken tam olarak ne olduğunu bilmesem de bana uzun geliyor yani bildiğim tahmin ettigom 1 saat falandi
hep seni mi buluyor nedir
Normal mi yani1 saat mi?tabi yenisiniz ondan zaar
Olması gereken tam olarak ne olduğunu bilmesem de bana uzun geliyor yani bildiğim tahmin ettigom 1 saat falandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?