- 15 Şubat 2019
- 513
- 715
- 103
- Konu Sahibi Atommkarincaa
-
Bu konuda detaylı bilgi sahibi değilim açıkçası. Müftü yardımcısı kıydı ama onu biliyorum sadecekonu o değil anladık,konu sizin hayat arkadaşınızın performans desteğine ihtiyaç duyduğu ama ortada bir suç varsa da dikkat çekmek gerekir sanki ... mesela o nikahı kıyan adamın bir ceza alması gerek hatta varsa kıydıranlarında
Simdi siz uzun suruyor diyince ben 1 saat falan algiladim. Demekki sizinki 1 saati aşmış.. uygun olup olmadigi Size bagli bir sey.Normal mi yani
Hayır ilaçsız 1 saat bana bu normal geliyor ama ilaçla süre 3 saati buluyor. Anlamadığım konu 1 saat yetersiz bir süre mi ki uzatma ihtiyacı duyuyorİlaçla 1 saatte bilemedim şimdi az geldi süresi... Toplamı mı 1 saat ön sevişme falan
Daha seviyeli cevaplar vermek çok da zor olmasa gerek..
İlaç kullanmadığı zaman 1 saat ilaçla 3 saati buluyorSimdi siz uzun suruyor diyince ben 1 saat falan algiladim. Demekki sizinki 1 saati aşmış.. uygun olup olmadigi Size bagli bir sey.
Hayır ilaçsız 1 saat bana bu normal geliyor ama ilaçla süre 3 saati buluyor. Anlamadığım konu 1 saat yetersiz bir süre mi ki uzatma ihtiyacı duyuyor
Hayatım bu lanet olası hapı neden içiyorsun acaba anlatsana birazŞimdi bunu daha seviyeli nasıl sorarsın bilemedim
Üç saat mi?Hayır ilaçsız 1 saat bana bu normal geliyor ama ilaçla süre 3 saati buluyor. Anlamadığım konu 1 saat yetersiz bir süre mi ki uzatma ihtiyacı duyuyor
Hayır ilaçsız 1 saat bana bu normal geliyor ama ilaçla süre 3 saati buluyor. Anlamadığım konu 1 saat yetersiz bir süre mi ki uzatma ihtiyacı duyuyor
Uuufff cok uzun bence zararlı ya ne bu boyle. konya ankara arasi 3 saat...İlaç kullanmadığı zaman 1 saat ilaçla 3 saati buluyor
İlaç kullandığının farkında değilim sanıyor1 saat yeterli bence normal süresi, 3 saat korkutucu söyle kullanmasın...
Yuhİlaç kullanmadığı zaman 1 saat ilaçla 3 saati buluyor
Uuufff cok uzun bence zararlı ya ne bu boyle. konya ankara arasi 3 saat...
Üç saat mi? Nişanlınızın adı Johnny sins mi?
Bu konuda detaylı bilgi sahibi değilim açıkçası. Müftü yardımcısı kıydı ama onu biliyorum sadece
Bence kendine de size de eziyet ediyor....İlaç kullandığının farkında değilim sanıyor
Olmuyorum ama ertesi gün sürünüyorumYuhben ölurdum herhalde ya ...bide sıkılırim 3 saat tövbe yarabbim çaktırmadan bir iki yok edin ne diyeyim
1 saatin sonunda at üstünden yada direk söyle... Ölür kalırsın mazaallah...İlaç kullandığının farkında değilim sanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?