Sormalı mıyım.?

Valla herşeyden sıkılan aceleci bı tipim dediğin gibi herşeyin fazlası ruhumu sikiyo yeminle 3 saat olsa yarıda bırakır giderim :)
Aynen valla nolursa olsun gına gelir bana istersem aşkından öleyim 😁
Sizin kayinpederde de etkisi uc saat ise kv vay haline:halay:
Ay yazık valla onu hiç düşünmedim ya ben seslerini hatırlıyorum da kaç saat sürüyor bilmem kulakliga yüksek sesli müzik açıp uyuyordum o zamanlar :olamaz::KK70:

Valla bak banini sen ye 😂 ben almiyim regliyim asabiyim durumum belli onu da geçtim hormonlar Mune Mune abla bu hormonlar beni ele geçirdi ya beni pas geç yoksa kocam beni bosar 😂😂
Israr etmeyin, aile saadetiniz için, siteden başını kaldırsın da karım benle ilgilensin diyen kardeşler için :mapus: mune ablanızdan sevgiler evdeki kardeşler, hatunlarınız gri olabilir :KK3:

Aynen valla nolursa olsun gına gelir bana istersem aşkından öleyim 😁

Ay yazık valla onu hiç düşünmedim ya ben seslerini hatırlıyorum da kaç saat sürüyor bilmem kulakliga yüksek sesli müzik açıp uyuyordum o zamanlar :olamaz::KK70:
Birazdan toplu kıyıma ugrayacagiz Mune Mune abla tarafindan.O yuzden bence sessizce uzaklasalim konudan. :KK55:

Israr etmeyin, aile saadetiniz için, siteden başını kaldırsın da karım benle ilgilensin diyen kardeşler için :mapus: mune ablanızdan sevgiler evdeki kardeşler, hatunlarınız gri olabilir :KK3:
Hahahahah 😂😂 abla sendeki huzuru bulduğum kadar adamda bulamiyorum hem kardeşe yol gösterdim saaapma dedim ama ya 😞

Ablacim iyi geceler ❤️ bu olursa 3. Olacak Allah korusun çok da seyetmedik ya valla nolur azlet bizi ❤️

Birazdan toplu kıyıma ugrayacagiz Mune Mune abla tarafindan.O yuzden bence sessizce uzaklasalim konudan. :KK55:
Ne güzel mesajı almış bir KK Kadını:KK15:
Hahahahah 😂😂 abla sendeki huzuru bulduğum kadar adamda bulamiyorum hem kardeşe yol gösterdim saaapma dedim ama ya 😞

Çok mutlu oldum, sizleri çok da seviyorum ama kocalar yazdıklarınızı duymasın, aramızda çaktırmayın :KK8:

Eşinin cinsel performansını iyi test et. Evlendikten sonra çok geç olabilir. Ben yeni evliyim doktor doktor eşimi gezdiriyorum ::/

Hanımlar,
tatlı tatlı uyarıyorum ama konu sahibesinin sorunu dalga geçilecek bir konu değil, nişanlı/evli fark etmez, üyelerin özel hayatları kendilerini ilgilendirir, konuya yorum varsa buyurun ama ne dini içerikli yazılar yazılsın, ne de nişanlı bir çift oldukları için eleştirilsin.

Benim hiiiic sucum yok ben cozum aradim buldum
bu kadar uzatmayin dedim simdi de diyorum ki acik acik konuş . 3 saat zor oluyor de. Kalbe zarar yani. Buraya kadar tamam de ama bundan sonrasi dogal olsun :) de. ;) acık acik diyemem dersen de baska yol buluruz sen merak etme.

Daha garantici imammış :)
Ee erkek tarafı nede olsa :) şaka bir yana herşeye çok objektif bakar öyle imamın diye fetva vermez .Ben açığım diye başlarda kv benim yanımda sunun kızı ne güzel kapalı ,dindar ,kalbi temiz ,cennetlik ,hergun namazını kuranini aksatnaz cennetlik diye ovuyodu .Döndü nerden biliyon Allah'la sözleşme mi yapılıyor bunları yapıyorum ama sende cennete alacaksın diye tövbe yarabbim boş boş gösteriş için iş yapılmaz diye kapadı çenesini ...Bı defa da yine bı teyze bana kızım kolların gorujuyo kocan cehennemde yanar keşke başını kolunu kapatsan dedi ,döndü kadina sana ne ,sen bu kızın ne yaptığını nerdenn biliyon da yargılıyon herşeyin yeri ayrıdır bu sana düşmez sen herşeyi yapıp sonra akşama kadar dedikodu yaoiyon o herşeyden daha günah dedi bidaha karışan yok :D

Hanımlar,
tatlı tatlı uyarıyorum ama konu sahibesinin sorunu dalga geçilecek bir konu değil, nişanlı/evli fark etmez, üyelerin özel hayatları kendilerini ilgilendirir, konuya yorum varsa buyurun ama ne dini içerikli yazılar yazılsın, ne de nişanlı bir çift oldukları için eleştirilsin.
Bunu gormeden başka bir arkadaşa kendimle ilgili bişey yazdım affola :)

Hanımlar,

Ben tamamen konuya ve eyleme odaklı yararlı yorumlar yaptım ablacım. Bilakis yardımcı olmaya, halkı bilinçlendirmeye çabaladım.

Konu sahibi son olarak yine diyorum ki direk gördüm filan deme ,rahatsızlığını şöyle sürekli

Problem şu ki biraz fazla uzun sürüyor
Ben o uzun sürmelerden ne cektim. Bitsin diye dua ettigim zamanlari bilirim
Erkeni ayri sorun, geç olmasi ayri sorun. 40 dk 1 saat surdugunu bilirim. Ve de ilacsiz. Rahatsiz oluyorsaniz sizde uyarin. Gerekirse ön iliskiyi daha uzun tutun. Biz artik kurşun hizinda hallediyoruz şükür :D cocuk uyancak diye 10 dkda tamam

Back
X