Sormalı mıyım.?

Konu taşınmış ama neden konu sahibi banlanmadı yanlış yere konu açtığı için ben banlanmıştım bu yüzden

Ben böyle birşeyini yakalasam eşimin soramazdım herhalde gururu incinebilirdi ki bunun için saklıyorlar muhtemelen kullandıklarını, ama dediğiniz gibi yan etkileri falanda vardır kesin kimyasal sonuçta. Şöyle bir tavsiye de bulunabilirim, hapı almadığı zamanki ilişkinizde ona çok iyi olduğunu söyleyin sürekli, o zaman kullanmama gerek yok böyle iyiymişim zaten ne gerek var diye düşünür bence.

Ama siz o hap aldığında daha çok tatmin oluyorsanız söylemekte istemesiniz herhalde, iki ucu kirli değnek. İkisinide dene tarafını seç :))

Ay çok zararlı. Güzel bir dille zaten çok iyisin gerek yok falan deyin bence. İlişki sırasında da iyi olduğunu ifade ederseniz vazcayar belki

Bazıları erken boşalıyor ne yapayım diyor buda bulmuş da bunuyor kız kimler kimler bu konudan muzdarip kadınlar ağlıyor kadınlar perişan seninkide dert mi

Sebep evlenmedek sex yapamazlarmi?
Evlenmeden önce sex yapılmaz mı yazmışım beni zaten ilgilendirmezde herkesin kendi tercihi

sen konuyu anlamamışsın konu sahibi önce imam nikah kıymış evliyim yazmış bende TC de resmi nikah öncelikli anlamında ironi olsun diye yazdım

çok tepki geldiği için konudan imam nikahı yazılı yeri kaldırdı konuyu tekrar düzenledi

çoğunluk TC kanunlarında imam nikahının geçersiz olduğunu yazdı ileri sayfalarda bi zahmet okursanız bilgilenirsiniz zaten :))

Bu konu ne saçma yere gitmiş ya. Dini nikah varmış da resmi nikah niye yokmuş bilmem ne.. Size ne ? Kendiniz çok mu mükemmelsiniz ? Dinin baş direği mi oldunuz ? Kaldı ki konu sahibi size dini nikah yaptım, sevişiyoruz ama günah mı diye mi sormuş ? İsteyen öyle sevişir isteyen hiçbirini yapmadan sevişir..... Milletin günahı sizin boynunuza mı asılacak ? Ayrıca günah mı sevap mı ne biliyorsunuz ? Resmi nikah dediğiniz nedir ki? Yarın toptan kaldırsalar herkes ahlaksız mı olacak size göre ? Yoo. Zaten sevişip sevişmemek ahlak ölçütü değil. Böyle dil uzatmak ahlak ölçütü olabilir ama...... Konu sahibi kendine göre bir yol çizmiş yürümüş. Her şeye burnunuzu sokmayın. Kendi defterinize bakın.

Konu sahibi 1 saat git gel mi 3 saat git gel mi yapıyorsun anlamadım. O 3 saat sırf git gelse tahriş olur zaten iki taraf da. Ön sevişme filan varsa bana 3 saat de 5 saat de 10 saat de uzun gelmez. Herkesin kendi ilişki dinamiği farklı tabii. Rahatsızsan açık açık konuş. Bu adamla cinsellik yaşıyorsan saklın gizlin olması saçma. Utanacak edecek bir şey yok. Cinsel anlamda problemi varsa ve doktor kontrolunde ilaç kullanıyorsa onu da öğren. Kafasına göre kullanıyorsa ciddi sıkıntı ileride. Kalp krizi geçirip öleni var.

Link vermek yasak olmasaydı konu sahibinin konuştuğuyla yaşadığı çelişkiyi özellikle T Taxusboom görmesini isterdim.
Çünkü arkadaşın evlilik öncesi ilişki yaşayıp kürtaj olmasını çok ağır eleştirmişti.
Umarım hamile kalıp eleştirdiği şeyi yaşamaz.
Evet ilk başta nikahla ilgili bişeylerde vardı konuda dediğiniz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…