- Konu Sahibi Atommkarincaa
-
1 saat çok bile. Ben 20 dk sonra aaa seçimler ne oldu acaba moduna giriyorum kendi kafamdaHayır ilaçsız 1 saat bana bu normal geliyor ama ilaçla süre 3 saati buluyor. Anlamadığım konu 1 saat yetersiz bir süre mi ki uzatma ihtiyacı duyuyor
Aslında yasak. Bizim buralarda imamlar kıymaz. Ama aile tanıdık olunca buluyorlar kıycak birinio değilde resmi nikah kiymadan dini nikah kıymanın cezası yokmu ya ?
Sormadım
Tövbe bismillah Allahım sen bize muhat ol aklımızı koru rabbim amin
Gülmekten karnım agridi seni bugün bol bol sevaba sokacağım hep şükür duası edeceksinTövbe bismillah Allahım sen bize muhat ol aklımızı koru rabbim amin
Çok mu absürt.?
Önemli olan neye göre kime göre olduğu. Kesinlikle değil sizce öyle.Kesinlikle
Önemli olan neye göre kime göre olduğu. Kesinlikle değil sizce öyle.
Sebep evlenmedek sex yapamazlarmi?İlaçtan önce resmi nikah ne zaman onu sor bence
Evlenmeden önce sex yapılmaz mı yazmışım beni zaten ilgilendirmezde herkesin kendi tercihiSebep evlenmedek sex yapamazlarmi?
Link vermek yasak olmasaydı konu sahibinin konuştuğuyla yaşadığı çelişkiyi özellikle T Taxusboom görmesini isterdim.Evlenmeden önce sex yapılmaz mı yazmışım beni zaten ilgilendirmezde herkesin kendi tercihi
sen konuyu anlamamışsın konu sahibi önce imam nikah kıymış evliyim yazmış bende TC de resmi nikah öncelikli anlamında ironi olsun diye yazdım
çok tepki geldiği için konudan imam nikahı yazılı yeri kaldırdı konuyu tekrar düzenledi
çoğunluk TC kanunlarında imam nikahının geçersiz olduğunu yazdı ileri sayfalarda bi zahmet okursanız bilgilenirsiniz zaten :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?