Sormalı mıyım?

abcdefex

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Konuyu buraya açma sebebim etkileşim alabilmek. Sorum şu ki abim kız arkadaşıyla ilk yıl dönümleri için yüzük almak istiyor. Evlenme teklifi değil bu arada. Benden fikir alıyor doğal olarak fakat kıza baktığımda tarzımız asla uyuşmuyor ve abimde kızın zevkini tam olarak biliyor değil. Ben ise empati kurarak şöyle düşündüm, kıza seçenekleri atıp kendisinin seçmesinin daha uygun olacağını düşündüm çünkü yıllarca beğendiği bir yüzüğü takacağı fikri baya mantıklı geldi ama bir yandan da sürprizi bozacak olmam yanlış geliyor. Ben olsam tercihin bana bırakılmasını tercih ederdim. Sizce nasıl yapmalıyım?

Evleneme teklifi değilse yüzük ne alaka? Yüzük gören her kadın evlenme teklifi aldığını düşünür. Saçma bir hediye. İlla takacağı, çıkarmayacağı bir şey almak istiyorsa küpe kolye falan alsın. Yüzük ne alaka?

Ben olsam asla sormazdım. Sürpriz bozulur.
Ayrıca niye takmasın, bir yüzük ne kadar kötü olabilir ki?

Yüzük almasın nokta. Kibar bir kolye vs olabilir.

Yapmamalısın kız bi sürpriz heyecan yaşayacak bozma ciddi ciddi biri sana yüzük seçtirse sipariş verir gibi seçip yıllarca severek takar mısın ya şöyle ama ben iyiliği için adı altında yapılan sinsiliklerden nefret ediyorum ya

Ben ise empati kurarak şöyle düşündüm, kıza seçenekleri atıp kendisinin seçmesinin daha uygun olacağını düşündüm
cok sacma bir oneride bulunmussunuz
evlenme teklifi degilse yuzuk almasin, kolye kupe vs alsin
1 senelik sevgilisinin de bir zahmet zevkini bilsin
supriz yapacaksa da erkek gibi yapsin, ceyiz bohcasina cikmis kayinvalide gibi geline sormasin

aaa yeni farkettim
baslik "sormali miyim"
mesaj da su
ben erkek sevgilisine sectirecek sandim ona bile olmaz dedim. meger sevgilisinin kiz kardesi mesaj atip "cnm abim sana yuzuk sececek de zevkini anlayamayacak kadar kalas, sunlardan hangisi olsun? bu arada yuzuk ama ciddi dusunme teklif degil. düz yüzük. sen de beyaz giyersin dogumgununde" vs diyecekmis

Salak saçma konuşup delirtme beni şimdi. Günlerdir kız nasıl bir şey takar diye fotoğraflarına bakıp duruyorum sinsilikmiş. Cahil seni
Yaw kes bakma kim sana bak diyo asıl cahil sensin kültürsüz ezik biri hediyeni sana seçtirirse o hediye mi olur yok parasını kıza versin o gitsin alsın

Son düzenleme:
Düzgün bir yerden alırsanız değiştirme imkanı oluyor. Evlenme teklifi yüzüğümü görümcem seçmiş eşim beğenmediysen degiştirme imkanı var dedi ben beğenmiştim o yüzden değiştirmedim. Siz standart bir tane seçin ama bence de yüzük olmasın.

ay ben gicik olurdum
omrunce bir kere bir sey yapacaksin onu da düzgün yap yoksa hic yapma
yillar once en yakin arkadaslarimdan birinin sevgilisi (görücü usulu tanistilar daha dogrusu cok da sevgili denmez) bana ulasip supriz evlenme teklifi yapacagini, kizi xy kafeye getirmemizi istedi. ben de ayarladim normal bulisacakmisiz gibi götürdüm. adam da kizkardesiyle gelmis ortami suslemis mumlar vs. buraya kadar cok guzel, kiz da cok sevindi. sonra kardesi basladi "bu benim hayalimdi, hep boyle evlilik teklifi isterdi, mumlari da ben dizdim, cicekleri de ben sectim" konustu durdu. yuzugu de o secmis
kıl olmustum o gün ona da

Böyle bi hazoyla çıkmıştım. Ailesi çok baskı yapmış kıza hiç hediye almıyorsun diye (ne alakaysa) o da gitmiş çirkin bi gümüş yüzük almıştı. Yani ben öyle sanmıştım. Meğer gümüş de değilmiş. Ailesine de yüzük aldım demiş aradılar beni hayırlı olsun yüzük takmışsınız diye
Hemen ayrıldım dedim herhalde sıkıntılı bir aile. Zaten numaramı niye verdi onu da anlamadım.

Erkek milleti çok anlamıyor yüzükten altından ya benim eşim anlamıyor mesela birine seçtireceksen laf etmeyen biri olacak, ben sorduğum için soylemişti çünkü nokta atışı bir seçimdi sürpriz olacaksa mecbur ya sen seçicen ya da anlayan birine seçtirecen

iyi bari görümcen senin zevkino biliyormus:)

`