Yok konu öyle olmadı. Çarpıtma ben kimseye öfkeli değilim kimseye de öfkemi çıkarmıyorum. Bak hala eşinle yaşadığın konular yüzünden diyorsun gsgsgsgss o konunun üstünden 1,5 sene geçtiğini de hatırlatırım. Her neyse sen konuyu çarpıtıyorsun. Konu tamamen benimle iki üye arasında geçti ben nasıl erkeklerden hoşlandığımı söyledim o nasıl erkeklerden sonra sanırım senin komplekslerin olduğu için bana sataşmaya başladın. Ben de dedim ki doktor, hakim, öğretmen her neyse memurluk mesleği bana düz geliyor risk almayı seven erkekleri seviyorum. Sen sonra üstüne vazife gibi kudurdukça kudurdun bana parası için kocamla evlenip günümü gördüğümü hakaret ederek söyledin. Bir kadının erkek tercihinin seni bu kadar sinirlendirmedi de çok enteresan çünkü SANANE. Ben burada kimseyi tehdit etmedim. Bir kere birisi bana sizin hepinizin nasıl hakim savcı olduğunuzu biliyoruz diyerek fetö iltisakı îmâsı yaptı onunla ilgili şikayette bulundum. Seninle ilgili de bulunacaktım da inanır mısın aklımdan uçtun gittin :d o kadar önemsiz geldin.
Milletvekili bulursun bekle dedin. Ben de inanır mısın onu da buldum ama istemedim dedim (2019 da burada açılmış konum var ) yani soru cevap gitti :d
Sana bir tavsiye mutsuzsun evet başka kadınların kariyeri, eşleri, paraları seni rahatsız ediyor olabilir ama kişiselleştirip saldırma komik oluyorsun. Hımmm demek kocam bana psikolojik şiddet uyguladığı için öyle yapıyorum vsgsgsgs
Hayır hiç böyle söylemedin
Doktorun senin seviyende olmadığını söyledin.
Risk almaya gelince de zaten çoğu mesleğin kendine göre riskleri var
Senin erkek tercihin beni niye sinirlendirsin ki banane .
Senin meslaktasini red ettim mesela zamanında .
Iyi ki dava falan açmadı bana red ettiğim için :)
Ben kimseye hakaret etmedim hakime hanım.
Hakareti gostericeksin bana hani nerde .
Ben sana şunu söyledim kariyeri mevkisi için evlendigin adamla mutlu olamamisin demek ki tek kriterin bu olmamaliymis.
Sonuçta bunu biliyorsun.
Burda hakaret nerde .
Banane istersen bakan bul beni hiç ilgilendirmiyor.
Sen beni tanıyor musun hala tehdit ediyorsun
Ben saygı çerçevesinde yorum yapıyorum .
Kompleks konusuna gelince taniyacagun en rahat insanım hiç işim olmaz kendimle barisigim.
Ben sana biraz takıldım sadece bu kadar alıngan ve takıntılı olduğunu nerden bileyim.
Işine gelmeyen yorumlara mahkemeye vermekle tehdit ediyorsun hala .
E buyur ver ya ne yapayım.
Vatandaşı konumunla tehdit ediyorsun ortada hakaret yok birşey yok.
Sana gelen en ufak eleştiriyi hakaret olarak algiliyorsan o senin sorunun.
Hadi bakalım daha fazla senle konuşmak istemiyorum lütfen beni rahat bırak .