Sorması bile ayıp biliyorum ..

Burda tek kınayan ben dglm gordugunuz gibi sizde beni kınıyorsunuz istediğinizi kadar kınayın benim kibirlenmeseymiş Allah biliyor akıl fikir versin die dua etmem onun akılsız olduğunu düşündüğüm için degil hepiniz yanlış anlamışsınız ne yazık.sizi başbaşa bırakıyorum

Seni kinamak benim haddime degil ben cumlelerinin senin ve evladinin yaşamını etkilemesinden korkuyorum tepkim ona

canım eger düzenli olarak 1 aydan bir aya adet görüyosan bu tarihte hamile kalman imkansız çünkü daha yumurdan olgunlaşıp catlamamış oluyo catlamayan yumurdada spermle birleşemez :34:

Adetimin bitiminden hemen bir gün sonra oldu. Hiç böyle düşünmemiştim melek arkadaşım :) adetim çok düzenli 28 güne bir oluyorum .

Nasilda dogru soylemissin tebrik ederim

Merhaba. yorumunuz için teşekkür ederim. en son 19 ağustosda adet olmuştum. 25inde bitti ve 26 sında ilişki oldu.

canım hamile olabilmek için yumurtlamanın gerçekleşmiş olması gerekiyor hemen adetten sonra da yumurtanın gelişmesi çok zor bir ihtimal biz bebeğimiz olması için o yumurtlama günleri takip ediyoruz sürekli :) bence kesinlikle korkulacak bir şey yok içini ferah tut. bu dünya da senden daha değerli hiç bir şey yok... kendini yok yere üzme... bunu çok fazla kafana takman da adetini geciktirir. içtiğin ilaçta adet geciktirebilir sonuçta ekstra bir hormon takviyesi yapılıyor. üzme artık kendini...

merhaba, bu senin hayatın kimseye yargılamak düşmez
ister pişman, isterse değilsin
bizce önemi yok :34:

içine boşalmadıysa nasıl hamıle kalabılırsın? lütfen biraz bilinçli olalım
boşu boşu testler yapma.
ve lütfen bir şekilde korunmaya devam edin.

canım hamile olabilmek için yumurtlamanın gerçekleşmiş olması gerekiyor hemen adetten sonra da yumurtanın gelişmesi çok zor bir ihtimal biz bebeğimiz olması için o yumurtlama günleri takip ediyoruz sürekli :) bence kesinlikle korkulacak bir şey yok içini ferah tut. bu dünya da senden daha değerli hiç bir şey yok... kendini yok yere üzme... bunu çok fazla kafana takman da adetini geciktirir. içtiğin ilaçta adet geciktirebilir sonuçta ekstra bir hormon takviyesi yapılıyor. üzme artık kendini...

Rabbim en güzel evladı versin inşallah. Benim pişmanlığım kendini yıllarca saklarsın sonra birisi gelir hayatını böyle mahveder. Çok güvendim . Şu an üniv. 2. sınıf öğrencisiyim. Keşke evleneceğim kişiyle olsaydı. Demek yumurtlama günleri oluyor . Bilmiyordum inanın. Hatamdan en erken şekilde döneceğim ve bu stresli günlerimde yanımda olmayana yol vereceğim. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Herkese teşekkürler. Yapmam dememeli insan. İnanın bi anlık.

İnanın içim biraz ferahladı. 1 haftaya kadar adet olmam gerekiyor. eğer olmazsam tekrar bi test yapayım. inşallah hamile değilimdir. Allah isteyenlere hakkıyla büyütebileceklere nasip etsin inşallah.
Kafama çok takıyorum düşünmeden edemiyorum. bedenimde değişiklikler olduğunu farkediyorum. Nasıl garip geliyor anlatamam. Ve benim göze aldığım kişi yanımda yok. Çok üzülüyorum çok.

canım takma artık kafana... inan biz her ay bütün hamilelik belirtilerini yaşıyoruz çünkü hamile olduğumuzu düşünüyoruz sürekli sende öyle düşündüğün için vücudunda değişiklik oluyor. ya bak her ay bunu yaşıyoruz sana kesin hamile değilsin diyemem Allah bilir ama anlattıklarına göre değilsin gibi....

Rabbim en güzel evladı versin inşallah. Benim pişmanlığım kendini yıllarca saklarsın sonra birisi gelir hayatını böyle mahveder. Çok güvendim . Şu an üniv. 2. sınıf öğrencisiyim. Keşke evleneceğim kişiyle olsaydı. Demek yumurtlama günleri oluyor . Bilmiyordum inanın. Hatamdan en erken şekilde döneceğim ve bu stresli günlerimde yanımda olmayana yol vereceğim. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Herkese teşekkürler. Yapmam dememeli insan. İnanın bi anlık.

dedim ya senden daha değerli hiç birşey yok hayatının baharındasın sen daha... bazı insanlar şanslıdır başına birşeyler gelmeden öğrenir bazıları yaşayarak bu dünyanın sonu değil sende biliyorsun... bundan sonra önemli olan kendine verdiğin değer kesinlikle...

canım takma artık kafana... inan biz her ay bütün hamilelik belirtilerini yaşıyoruz çünkü hamile olduğumuzu düşünüyoruz sürekli sende öyle düşündüğün için vücudunda değişiklik oluyor. ya bak her ay bunu yaşıyoruz sana kesin hamile değilsin diyemem Allah bilir ama anlattıklarına göre değilsin gibi....

Bi daha böyle bir çaresizlik yaşamak istemiyorum. İnşallah değilimdir. :2:

Adetimin bitiminden hemen bir gün sonra oldu. Hiç böyle düşünmemiştim melek arkadaşım :) adetim çok düzenli 28 güne bir oluyorum .

canım eger içini ferahlatabildiysek ne güzel bak bide üniv. ögrencisiymişsin okuluna devam et en güzel şekilde bitir okulunu sitres yapıpda kendini boş yere yüzme bak anneler herşeyi anlar senin yüz ifaden olsun hareketlerin olsun her şeyi bilirler o yüzden rabbine sıgın dogal davran allahım senin için herşeyin hayırlı olanını versin hayırsız olanlrıda hayırlıya cevirsin inaşallah:16:

Bi daha böyle bir çaresizlik yaşamak istemiyorum. İnşallah değilimdir. :2:

işte bunu yaşamamak için biraz daha bilinçli ol tatlım... Allah kimseyi çaresiz koymasın... hadi üzme artık kendini toparlan ve kendine gel... hamile olman çok düşük bir ihtimal ve daha önünde günler var adetin geçerse düşün bunu şimdilik çıkar aklından...

oturup da hamile olup olmadığına endişe edeceğine kendine edişe et
YOLUN AÇILMIŞ ARTIK BİRİ GİRER BİRİ ÇIKAR... terbiyesiz:20::20:

canım eger içini ferahlatabildiysek ne güzel bak bide üniv. ögrencisiymişsin okuluna devam et en güzel şekilde bitir okulunu sitres yapıpda kendini boş yere yüzme bak anneler herşeyi anlar senin yüz ifaden olsun hareketlerin olsun her şeyi bilirler o yüzden rabbine sıgın dogal davran allahım senin için herşeyin hayırlı olanını versin hayırsız olanlrıda hayırlıya cevirsin inaşallah:16:

Ahh anneler evet öyle . Neden boş boş dalıp gidiyorsun sen bakim dedi bana geçen gün. Sanki içimi okuyor. Allahım kimseyi nefsine uydurmasın :)

canım öncelikle Allah kolaylık versin ... bende yardımcı olmak adına bişey söylemek istiyorum benim son adet başlangıcım 26 hazirandı ve 4 temmuzda bitti bende senin gibi çok düzenli olurdum tabi biz bebek istediğimiz için adet günümün geçmesini beklemeden 25 temmuzda eczanedeki testlerden alıp yaptım ve pozitif çıktı sende 18-19 eylül gibi test yaparsan sonucu öğrenebilirsin ama inşallah seninki negatif çıkar ...

Nasıl böyle söylersiniz öyle edepsiz biri olsam bu yaşıma kadar dediğiniz olurdu. 20 yaşındayım ilk oldu ve içim içimi kemiriyor. Ailemi üzmekten korkuyorum. Eğer edepsiz olsam kimseyi takmazdım. Böylesine yargılamak nasıl da kolay.

dedim ya senden daha değerli hiç birşey yok hayatının baharındasın sen daha... bazı insanlar şanslıdır başına birşeyler gelmeden öğrenir bazıları yaşayarak bu dünyanın sonu değil sende biliyorsun... bundan sonra önemli olan kendine verdiğin değer kesinlikle...

Hayran kaldım yazdıklarına guzel yürekli arkadasim harika bir anne olacağından hic suphem yok bak canim erkek arkadaşınla kussende barışırsin barismasanda bu dunyanin sonu değil hic bir şekilde hayatina rutin devam et secici ol bundan sonra ve cok dikkatli olmalısın bn hamile olmadigindan eminim ve nasılda dogru söylemiş hic birsey senden degerli degil hmm bide bunu en guvendigine bile söyleme sadece evlenecegin insana söyle:) simdi o guzel yuregini ferah tut okuluna bak gerisi boş

canım öncelikle Allah kolaylık versin ... bende yardımcı olmak adına bişey söylemek istiyorum benim son adet başlangıcım 26 hazirandı ve 4 temmuzda bitti bende senin gibi çok düzenli olurdum tabi biz bebek istediğimiz için adet günümün geçmesini beklemeden 25 temmuzda eczanedeki testlerden alıp yaptım ve pozitif çıktı sende 18-19 eylül gibi test yaparsan sonucu öğrenebilirsin ama inşallah seninki negatif çıkar ...

Yani adetken mi birliktelik olmuştu sizde. Benimki adetimin bitiminin hemen sonrasında oldu. 1 hafta sonra tekrar test yapayım ben :( inşallah negatif çıkar dün yaptım negatifti :(

korkma arkdşm hamile değilsndir.ama inan kimse iiçin değmez.sen şu anda bak teksin.yanında yok Allah korusun hamile olsanda bunun acısının sorumluluğunu tek başına üstlenmeye değermi.sen herkesten değerlisin unutma.endişelere kapılma hamile değilsndir.rahat ol.adetin gecikmesn.

ya yazmayacaktım ama duramadım... neden yargılıyorsunuz insanları anlayamadım... biri girer biri çıkar ne demek nasıl bir tabir bu bir bayana yakışıyor mu... zaten dibe vurup yeterince üzülüp korkmuş birine bunu söylemek hangi insana yakışır... hiç yanlış yapmadınız mı en büyük günahlardan biri belki evet ama tövbe etmek en güzel şey değil mi... herkesin evladı kardeşi kadın erkek yakını var nolur bizim başımıza da gelebileceğini düşünün Allah kimseyi şeytana uydurmasın

korkma arkdşm hamile değilsndir.ama inan kimse iiçin değmez.sen şu anda bak teksin.yanında yok Allah korusun hamile olsanda bunun acısının sorumluluğunu tek başına üstlenmeye değermi.sen herkesten değerlisin unutma.endişelere kapılma hamile değilsndir.rahat ol.adetin gecikmesn.

En son tlfonda konuştuk ve sen bana değer verip yanımda olmuyorsun felan dedim hayır değer veriyorum hamile olursan evleniriz dedi ama ben bunu da istemiyorum ki evlenmek neye çare aileme bu acıyı yaşatamam. okulumu bitirmem lazım. inşallah korktuğum olmaz :(

Back
X