Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evt. o topikte arkadaşız..napalım uslübum böyle..bir anda kan beynime sıçradı..hatası için değil hamilemiyim diye dert yanıyo..sanki hamile olmasa yoluna devam edecek..kimsayide yargılamak benim haddim değil..
bende büyük ALLAH var..
bacım peygamber efendimizi işin içine bi katarsan
ooooooooo iş daha kötü olur..goole bi yaz zina edenin cezsı diye gör sonuçları..
arkadaş düşmemişki tekme atayım ...kendi tercihi..direk atlamış düşmemiş yanı
Peki onunla konuşayım mı ? benim ertesi günü hapından dolayı kanamam oldu baş dönmelerim oldu ama o hiç destek olmadı. şimdi seviyorum ama aşk her şeyi affeder mi. o beni seviyor olsa bile devam etmeli miyim.
Peki onunla konuşayım mı ? benim ertesi günü hapından dolayı kanamam oldu baş dönmelerim oldu ama o hiç destek olmadı. şimdi seviyorum ama aşk her şeyi affeder mi. o beni seviyor olsa bile devam etmeli miyim.
İlk buluşmalarımızda her şeyi en ince detayına kadar konuşurduk ta ki diğer buluşmaya kadar. ama şimdi böyle bi şeyde yanımda olmaması çok kırdı beni. ve dün kavgalı bi şekilde tlfonları kapattık halâ aramadı. sevse arardı . demek ki değerimi haketmemiş. hayatıma giren ikinci kişiydi . ben bundan sonra kime nasıl güvenirim. :2:
lidaaaa yapma daha 20 yaşındasın sen... kendine güven ayaklarını sağlam bas tatlım geriye dönüp baktığında üzülmeyeceğin şeyler yap..
İlk buluşmalarımızda her şeyi en ince detayına kadar konuşurduk ta ki diğer buluşmaya kadar. ama şimdi böyle bi şeyde yanımda olmaması çok kırdı beni. ve dün kavgalı bi şekilde tlfonları kapattık halâ aramadı. sevse arardı . demek ki değerimi haketmemiş. hayatıma giren ikinci kişiydi . ben bundan sonra kime nasıl güvenirim. :2:
lidaaaa yapma daha 20 yaşındasın sen... kendine güven ayaklarını sağlam bas tatlım geriye dönüp baktığında üzülmeyeceğin şeyler yap..
daha çok gençsin elbet hayatına güveneceğin biri girecek bu senin için biraz kötü bi deneyim olmuş ama toparlanmalısın bence sen de arama elbet arayacaktır diye düşünüyorum![]()
benim kötü anımda yanımda olmayan hiç olmasın bundan sonra![]()
pc min pili bitiyor daha fazla yanında olmak isterdim ama yarın konuşuruz nasıl olsa... kendini toparla güzel bir uyku çevir sonra da yarın annene cıvıl cıvıl cıvılda kadını üzme... öpüyorum seni
nasıl aramaz nasıl böyle uzak durabilirher şey yalan olabilir mi. bi de ben ona böyle en mahremimi açmışken . allahımm yardım et
Bu dönemde hassas olduğun icin uzuluyorsun acabalarin icin ama emin ol bundan sonrada guveneceksin okulun bitince evleneceksin ve guzel bebeklerin olacak artik düşünme akışına bırak ve her yagmurlu günden sonra elbet güneş dogar simdi rahatca uyu artık olan oldu hamile de değilsin
nasıl aramaz nasıl böyle uzak durabilirher şey yalan olabilir mi. bi de ben ona böyle en mahremimi açmışken . allahımm yardım et
Ohoo neler gecip bitiyo tabiki gececk sen yeterki sağlıklı ol saglam bassin ayakların hatalar biz insanlar icin neresinden dönülür se kardir şimdi hadi mars mars yataklar mahallesine iyi gecelerhiç tanımadığım insanların bana böyle iyi davranması yardımcı olması ne diyebilirim ki. hayatınızda inşallah ne siz ne de kızlarınız benim gibi hataya düşmez. geçecek değil mi inanıyorum buna .![]()