Sorması bile ayıp biliyorum ..

Bu olayı yaşadım diye kendimi sanki muhtaç gibi hissediyorum. Biliyorum çok kötü bi düşünce . Bu mide bulantıları nedir anlamıyorum kendi kendime mi yapıyorum bilmiyorum.:26:
Hayır kendini muhtaç hissedeceğin birşey yok.
Eğer bu şekilde düşünmeye ve hissetmeye devam edersen daha fazla acı çekersin.
Yaşamak senin tercihindi, yaşadın.
Bu şekilde kabullen.

Ama dikkatinizi çekerim iki cinsel ilişki arası bir ertesi gün hapı...Yetmeyebilir..
2 cinsel ilişki yaşanmış evet ama boşalma olmamış.
Bence yetmeyecek birşey yok.
Hadi ertesi gün hapı alınmamış olsa çok düşük bir ihtimalle belki diyeceğimde hap alınmış.

canım çok geçmiş olsun büyük bir ihtimal hamile değilsin inşallah
ama benim sana tavsiyem erkek arkadaşını denemen bence sen hayır diyemeyenlerdensn
ama bu olay sana ders olsun okullar açılıyo demişsin sana yaklaşımı yine cinsel yaklaşımlar mı yoksa oda pişmanmı
bunları tart tabii geleceğin için karar almak sana kalmış ama seni kullanmasına izin verme:34:

Yardımcı olmaya çalışıp yazan herkese teşekkür ederim. Ben uzakta okuyordum aileme yakına yatay geçiş yaptım o da benim için aynı yere yatay geçiş yaptı. Her zaman yanındayım diyor.
ayın 18i oldu ve adet olmadım. Çok korkuyorum yarın test yapıp buraya yazıcam allahım ne olur korktuklarım olmasın :(:50::50:

Yardımcı olmaya çalışıp yazan herkese teşekkür ederim. Ben uzakta okuyordum aileme yakına yatay geçiş yaptım o da benim için aynı yere yatay geçiş yaptı. Her zaman yanındayım diyor.
ayın 18i oldu ve adet olmadım. Çok korkuyorum yarın test yapıp buraya yazıcam allahım ne olur korktuklarım olmasın :(:50::50:

ya durumunu okudumda hamilemisn merak etttim

$DSC_0167.webp

Testi yaptım. Sonuç göründüğü gibi şimdi sevinmeli miyim bilemedim. Adetim 1 gün geçti bu test sonucu kesin midir. Bir daha yapmama gerek var mı ? Neden adet olmadım ertesi gün hapı yüzünden olabilir mi :26:

Buraya yazdıklarım kulağına küpe olsun küçük bayan.
Eğer erkek arkadaşın senden önce başka biriyle böyle şeyler yaşadıysa ona güvenme, bu konuda çok ciddiyim.
sen daha çok gençsin insan sevince gözü kara oluyor hiçbir şeyi görmüyor onun için yapabileceğin en uç şeyi yapmışsın.
Artık olan olmuş bunun çaresi yok.
Eğer ilerde bu çocukla evlenmezsen kendini ömür boyu suçlu hissedeceksin ama olan oldu diye ne olursa olsun onunla evleneceksin diyede düşünme Allah o kadar büyükki asla olmaz dediklerini bile olduruyor.
Ona muhtaç olduğunu hissettirme seni kaybetme korkusu olmazsa sana değer vermez çünkü evli değilsiniz.
Erkekler nankördür senden alacağını aldıktan sonra ortada bırakır.
Bizde üniversite okuduk ve malesef böyle şeyleri çok gördük.
Eğer bu çocukla evlenmezsen bir daha asla kimseyle birlikte olma evleneceğin kişiyi ve ilk geceni bekle.
Seni kınayan insanları kafana takma kendi başına gelmese bile bir yakının başına gelir anlar o zaman ne olduğunu çünkü gerçekten allahın sopası yok.
Erkeklerin dili yok mu sana öyle şeyler anlatır ki inanırsın.
Hiç kimseye annene babana güvendiğinden çok güvenme senin iyiliğini isteyen tek insanlar onlar belkide.
Bu yaşadığını hiç kimseye anlatma sonra söylediğine çok pişman olabilirsin.
Hamile olayına gelince o haplar hormon dengesini bozar adetin gecikmesi normaldir.
Ama o haplarıda kullanma derim ilerde çocuk istediğinde bu haplar yüzünden olmayabilir.
Ben bile evli olduğum halde kullanmıyorum.
Erkek arkadaşım dediğin kişi seni gerçekten sevseydi evlenene kadar beklerdi ve sana elini sürmezdi.
Son olarak keşke bu yaşadığın şeyi hiç yaşamasaydın bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak :(

Son düzenleme:
Buraya yazdıklarım kulağına küpe olsun küçük bayan.
Eğer erkek arkadaşın senden önce başka biriyle böyle şeyler yaşadıysa ona güvenme, bu konuda çok ciddiyim.
sen daha çok gençsin insan sevince gözü kara oluyor hiçbir şeyi görmüyor onun için yapabileceğin en uç şeyi yapmışsın.
Artık olan olmuş bunun çaresi yok.
Eğer ilerde bu çocukla evlenmezsen kendini ömür boyu suçlu hissedeceksin ama olan oldu diye ne olursa olsun onunla evleneceksin diyede düşünme Allah o kadar büyükki asla olmaz dediklerini bile olduruyor.
Ona muhtaç olduğunu hissettirme seni kaybetme korkusu olmazsa sana değer vermez çünkü evli değilsiniz.
Erkekler nankördür senden alacağını aldıktan sonra ortada bırakır.
Bizde üniversite okuduk ve malesef böyle şeyleri çok gördük.
Eğer bu çocukla evlenmezsen bir daha asla kimseyle birlikte olma evleneceğin kişiyi ve ilk geceni bekle.
Seni kınayan insanları kafana takma kendi başına gelmese bile bir yakının başına gelir anlar o zaman ne olduğunu çünkü gerçekten allahın sopası yok.
Erkeklerin dili yok mu sana öyle şeyler anlatır ki inanırsın.
Hiç kimseye annene babana güvendiğinden çok güvenme senin iyiliğini isteyen tek insanlar onlar belkide.
Bu yaşadığını hiç kimseye anlatma sonra söylediğine çok pişman olabilirsin.
Hamile olayına gelince o haplar hormon dengesini bozar adetin gecikmesi normaldir.
Ama o haplarıda kullanma derim ilerde çocuk istediğinde bu haplar yüzünden olmayabilir.
Ben bile evli olduğum halde kullanmıyorum.
Erkek arkadaşım dediğin kişi seni gerçekten sevseydi evlenene kadar beklerdi ve sana elini sürmezdi.
Son olarak keşke bu yaşadığın şeyi hiç yaşamasaydın bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak :(

Keşkelerin faydası var mı bilmiyorum.Şeytana uyduk. Onun da benim gibi ilkmiş. Yani hepimiz karşımızdaki erkeğe bi şekilde güvenmek zorundayız değil mi ? Yani pişmanım. Bundan sonra daha dikkatli olacağım. En azından böyle bir şüphe ile yaşamak istemiyorum. Yaşadığım psikolojik süreçte cabası. nefesim kesilene dek ağladığımı biliyorum. Bundan sonra benim duygularımda eskisi gibi olur mu bilmiyorum ama kendim için iyi günler umut ediyorum. Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz kulağıma küpe.

Son düzenleme:
Evet endişelerimden haberi var. Yanımda olmaya çalışıyor şimdilik.
Adetim 1 gün geçti test negatif hamiş değilim demii :50::50:

ahh be kuzumm ateşle barut yan yana dururmu okadar yaklaşmasına neden izin verdin bu devirde kimseye güven olmuyo kırk yıllık eşler bile yarıyolda bırakıyo insanı ona nsl güvenceksinki helal süt emmiş biriyse bakire bı kızın kıymetini bilmesi lazım sonuçta bu bi hataysa sadece senin değil ikinizin hatası ben muhafazakar bi ailede yetiştim bunlar bana cok normal gelmiyor ama seni yadırgamıyorum gençsiniz kanınız kaynıyo hataya meyillisiniz önemli olan hatayı tekrarlamamaktır islamı yaşıyoruz elhamdülillah bu bizim dinimize ters olan bişey arkadaşın seni istiyosa sende onu istiyosan Allahın emriyle istesin evlenin herseyi helalinden doya doya yaşayın eger buna yaklaşmıyosa yol ver gitsin ondan hayır gelmez sana seninde bi kısmetin vardır elbet hatasız kul olmaz tek hata yapan sen değilsin üzülme olurmu....

ahh be kuzumm ateşle barut yan yana dururmu okadar yaklaşmasına neden izin verdin bu devirde kimseye güven olmuyo kırk yıllık eşler bile yarıyolda bırakıyo insanı ona nsl güvenceksinki helal süt emmiş biriyse bakire bı kızın kıymetini bilmesi lazım sonuçta bu bi hataysa sadece senin değil ikinizin hatası ben muhafazakar bi ailede yetiştim bunlar bana cok normal gelmiyor ama seni yadırgamıyorum gençsiniz kanınız kaynıyo hataya meyillisiniz önemli olan hatayı tekrarlamamaktır islamı yaşıyoruz elhamdülillah bu bizim dinimize ters olan bişey arkadaşın seni istiyosa sende onu istiyosan Allahın emriyle istesin evlenin herseyi helalinden doya doya yaşayın eger buna yaklaşmıyosa yol ver gitsin ondan hayır gelmez sana seninde bi kısmetin vardır elbet hatasız kul olmaz tek hata yapan sen değilsin üzülme olurmu....

Okulumuz var. Evlenmeyi tabiki istiyoruz. Ne bileyim biz kadınlar biraz daha duygusalız işte normalde hayır dediğimiz şeylere o anda hayır diyemiyoruz ya da ben yenildim işte.

Hadi gözün aydin canim bosyere kendini üzdugunu söylemiştim sana simdi okuluna bak hepsi gectu :)) ve bidaha kimsenin seni uzmesien izin verme

Canımm :16: nasıl rahatladım bi bilsen. Çok teşekkür ederim yanımda olmaya çalışan herkesee :42:
Bundan sonra kendimi sıkıntıya sokacak şeyler yook ve de ilk bebeğimin haberini babasına mutlulukla vermek istiyorum. Böyle istenmeyen bi hamilelik değil inşaallah :16::16::16:

en doğru yorum yapanlardan birisiniz.

Allah ın emrini ve yasaklarını biliyoruz yaptıklarımızdan hesaba çekilsez o yüzden yapılan günahı kınamak en yanlışı Allah büyük günah işleyenleri affetme ve bağışlama gibi bir büyüklük gösterebilir. İnşallah biz bilmeden daha büyük günahlar işlememişdir. <çok daha büyük günahlar kuranda yazar. eğer kuranı az çok inceleyen varsa zinaya yaklaşmayın der. Allah insana bu duyguyu vermese çocuk olmaz o yüzden derki fazla erkek ve bayan aynı ortamda yanlız bulunmasın. çok yorumlara dikkat etmedim ama savunmam tabiki günahı. ama kimseyi kınamam çünkü bilirimki kınadığım ne varsa Allah bana da yaşatır. O yüzden arkadaşıma bol tövbe etmesini yaptığı hatayı birdaha asla yapmamasını tavsiye ederim. DÜnya hali kim öle kim kala ....

Son düzenleme:
Valla ne diyeyim senle aynı yaştayım tek farkım evliyim hamile kalmaktan korkmuyorum hamileyimde zaten herkes benim gibi deyil malesef keşke olsa keşke herkes ilk deneyimini sadece ve sadece eşiyle helal bir şekilde zina denen o iğrenc günaha bulaşmadan yaşasa... Keşke bütün kızlar akılsızlık edip insanın kendisinin bile bakmaya haya edecegi özel yerini sırf erkek arkadaş die onunla paylaşmasa... Bişey demiyorum ama seni ŞİDDETLE KINIYORUM Allah akıl fikir versin...

kimseyi kınamayın pişman olursunuz allah derki kimi kınarsan aynısını yaşamadan ölemezmişin. Hepimiz kuluz ve işlediğimiz farkında olmdan yaptığımız belki nice günahlar var. Allah herkesin günahınıda kulunun tövbesine göre bağışlasın...

Canımm :16: nasıl rahatladım bi bilsen. Çok teşekkür ederim yanımda olmaya çalışan herkesee :42:
Bundan sonra kendimi sıkıntıya sokacak şeyler yook ve de ilk bebeğimin haberini babasına mutlulukla vermek istiyorum. Böyle istenmeyen bi hamilelik değil inşaallah :16::16::16:

Ben bundaj sonrası için dogru kararlar vereceginden eminim ins yolunda bahtinda hep acik olur:))

Malesef dünyanın civisi cıktı kınanması gereken sey degil onu kınayanlar kınanıyor yani kınamadıgınızı sanıyorsunuz ama sizde kınıyorsunuz...

Allah bile islenen gunahlari hatalari affederken burada pismanlikla yardim isteyen birisini kinamak senn ne haddine kendini ne saniyrsun ki sen hayr sen bu kizi kinadinda ne oldu eline ne gecti kotuluk kimsenn yanjna kâr kalmaz ben senib savundugun dusunceye brsey demiyrn soyleyis tarzin yanlis

çoook şükür adet oldumm arkadaşlar :16::16::16::16::16: .

Hadi bakalm bnde svndm ins brdaha byle br stresi yasamazsn seni cok iyi anlyrm.blyr musun esimle evlenmeden once nisanliykn sonuna kadar gtmesekte afedersiniz surtunme flan oluyrdu bir ay adetm gecti oldum.bttm hayaymn en kotu ayiydi bi cesaret dktra gttm cok sukur hamile dehldjm nasil stres yaptysam hungur hungur agladn dktorun kollarnda yaik kadnda sok olmustu :)bnm sansim biz evlendik cok sukur zaten.zina da dehlfi.imam.nikahimiz vardi ben senn yernde olsam b zinayi Allahima affettrmek icin herseyi yapardm inancina karsmak gbi olmasn tatlim ama namazla Allahin huzurnda bolca tovbede bulun ki Rabbim seni affetsin bende dua ettm sana bol bol brse bu tar gunahlari ben yptm dye kimseye anlatma anlattiginbkisileri sahit tutarsin ve Allah o gunahi affedecekte olsa sahitlerden dolayi affetmezsen tovbeni hic terketme

Back
X