Benim de çevremde var böyle tipler bazen şaşırıp kalıyorum. Bir arkadaşımın isteme fotoğraflarına bakıp üzülmüştüm keşke benimki de böyle olsaydı falan dedim meğerse sonradan zor durumda kalıp anlatmak zorunda kaldı eşi kendi isteğiyle değil de kızın zorlamasıyla kavgayla gürültüyle yapmışlar. Sonra arkadaşım eşi çocuğu ve biz ailecek tatile gittik, arkadaşımın eşi kızı hiç takmadı hep uyudu çocuklarıyla hiç ilgilenmedi sanki tatile tek gelmiş gibi davrandı benim eşime de hadi şöyle yapalım böyle yapalım deyip toplu şekilde oturduğumuz ortamdan koparmaya çalıştı. Tatil boyunca suratları asıktı kavgalıydılar bu konu yüzünden sonra facelerine bi baktım aşkla mükemmel tatil, aşkla gezmeler, ailecek mükemmel tatil. Benim eşimle aramdaki ufak şeyleri yaaa bana öyle yapsa ben dayanamam şöyle yaparım böyle yaparım beni dolduruşa getirmeye çalışmalar. Oysa ki eşimle aramdaki ilişkiye bakıyorum şükür hiç onlar gibi sorunlarımız yok ama orada burada da seviyorum bitiyorum fotoğrafları paylaşmayız.