- 3 Ekim 2010
- 11.500
- 3.818
- 448
- Konu Sahibi muserliebrar
Her insanın yapısı farklıdır, özenebilirsin tabiki kimi giymek ister giyemez kimi bir engel yokken giymez, yapısal birşey bu. Bir arkadaşım vardı okuldan, ailesi rahattı bu konularda, giyime bir kısıtlama getirilmediği halde giymezdi, babası tekstilde çalıştığı için güzel güzel elbiseler, şortlar getirir, o da akrabalarına, arkadaşlarına verirdi.
Şuan aile' nin himayesi altındasın, mecburen onların istediğine uymak zorundasın. Belirli bir yaşa ve olgunluğa gelince ailenin kısıtlamaları azalacaktır diye düşünüyorum. Ben bunu bizzat kendi ailem de gördüm, benim babam ki taktığım küpeye, aynaya baktığım süreye kadar karışırdı, ama şuan ne giyimime ne makyajıma, ne de gezmeme karışır.
Şuan aile' nin himayesi altındasın, mecburen onların istediğine uymak zorundasın. Belirli bir yaşa ve olgunluğa gelince ailenin kısıtlamaları azalacaktır diye düşünüyorum. Ben bunu bizzat kendi ailem de gördüm, benim babam ki taktığım küpeye, aynaya baktığım süreye kadar karışırdı, ama şuan ne giyimime ne makyajıma, ne de gezmeme karışır.