• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şort giymeme izin yok ..

15 yasindayim .... bu formda hep ailemle ilgili yazdin yine yaziyorum . . Bugun alisverise ciktik kucuklugumden beri sortlara bayiliyorum ama 1 kere bile giymeme izin olmadi cok cok ozeniyorum ben bunu nasil gecire bilirim .. bu konular yuzinden onlara kin tutuyorum ozgur olmak istiyorum tamm bi sıkılik olmali ama sort da ne var ki ..sifir kol veya askili biside giyemiyorum

ben evli olduğum halde giyemem ailemin yanında bizimkilerde garipser annem değil de özellikle babam. bende giyemedim istediğim kıyafetleri bekarken. malesef değiştiremiyorsun uymak zorunda kalıyorsun. Allahtan eşim karışmıyor kıyafetime falan. sende aynı şekilde üniv hayatın olursa ya da evlenirsen ancak o zaman özgür olabilirsin.

Sana cevap yazmak için açtım sırf çünkü sanırım seni en iyi ben anlarım. Senin yaşındayım maltepede yaşıyorum üstelik zümrütevlerde ve bostancıda caddebostana da gayet yakın oturuyorum. Ailem bu mahallede oturduğum için diz kapağımın en en fazla 5 cm üstüne izin veriyor. Sadece tatil yerleri düğünler falan istediğimi giyiyorum ama okula giderken istediğim gibi gidemem bazen bu beni de rahatsız ediyorsa da kimi zaman aileme hak vermiyorum. Sonuçta bir kadiköyde okumuyorum ki kimi zaman kadınlar bile diz kapağımın 7-8 cm üstündeki eteğime yiyecek gibi baktıklarını görüyorum ki benim boyum uzun yani o etek benim kalçalarıma kadar çıkmıyor bu konuda şimdilik yapabilecek bişi ikimiz için de yok belki biraz dizde şortlar falan ile yumuşatırsın ama maltepe pek de giyebilecek bi semt değil. İlerde kendi hayatını kendi kazanan ayakları yere sağlam basan bir kadın olursan ne eşin nede ailen sana pek karışamaz bu yüzden hepimiz iyi okullar bitirmiş iyi meslekler edinmiş güçlü kadınlar olalım olalım ki kimsenin himayesi altında kalmayalım

15 yasindayim .... bu formda hep ailemle ilgili yazdin yine yaziyorum . . Bugun alisverise ciktik kucuklugumden beri sortlara bayiliyorum ama 1 kere bile giymeme izin olmadi cok cok ozeniyorum ben bunu nasil gecire bilirim .. bu konular yuzinden onlara kin tutuyorum ozgur olmak istiyorum tamm bi sıkılik olmali ama sort da ne var ki ..sifir kol veya askili biside giyemiyorum
senin ailenin bakış açısı bu maalesef. değiştirmen mümkün değil.
ama dizin 1-2 parmak üstünde altına soket çorap falan giyebileceğin şeyler bul annenle birlikte bakın falan. belki bunu kabul edebilirler.

Şort giyemeyince nasıl bir eksiklik olabilir ki?
Tatiller de dahil hiç giymedim, normal insan gibi yaşıyorum:)

Kin tutacagin birsey oldugunu sanmiyorum.onlari kirma ve uzme. Giyme diyolarsa giyme kiyamet kopmaz ya ?

evde tek başınayken giyerek hevesini alabilirsin canım. dışarda insanların gözleri göz değil, bazı erkekler sapık gibi bakıyor. ailen giymene izin vermiyorsa seni korumak içindir. unutma seni bir daha hiç kimse ailen gibi korumayacak. bence kıymetlerini bil :)

2013 müş ama olsun :D genelde bende şort giyemiyorum :KK53: sebep, toplum ve lanet olasıca erkekler :KK11:

İlerde üniversiteyi yazlık biyerde oku, bol bol giy :KK48:

sort askılı gıyılcek yer var gıyılmıcek yer var
aılenın tutumu buysa dınlıceksın onları ;)
ne zaman ayaklarının ustunde duracaksın gıy ıstedıgını o zamana kadar buna alıs , kabullen ;)

şort giyince ne olacak nasıl hissedeceksin kendini sana ne katacak karın ne kendine biraz bunları sor belki mantıklı cevaplar gelir içinden ve anlarsın taktığın şeyin küçüklüğünü miniğim

Back
X